Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 6 januari 2009

Sänkt skatt med 2000 miljarder...

Tillträdande presidenten Barack Obama och demokrater i kongressen utarbetar en plan för skattesänkningar om 300 miljarder dollar för företag och hushåll. Skattesänkningarna som motsvarar cirka 2 000 miljarder svenska kronor ska få republikaner att tilltalas av ett ekonomiskt stimulanspaket och få företag att skapa fler jobb. Det skriver Wall Street Journal i sin nätupplaga.

Med långa bollar, vattentätt försvar och ett dunderdisciplinerat passningsspel dominerade ”Drillo” norsk fotboll. Nu kan han vara på väg tillbaka som landslagsledare. Om förbundet frågar kommer jag att lyssna. De behöver en tränare med erfarenhet, säger han till Dagsavisen. Oavsett vem som tar över rodret måste ändå beslutet fattas snart. Den 15 januari har NFF, norska fotbollförbundet, satt som frist för att presentera en permanent lösning. Vad som talar för ”Drillo” är att många andra kandidater verkar vara ute ur diskussionerna. Varken Rune Bratseth eller Nils Arne Eggen säger sig ha blivit uppringda, och svenske Stabaek-bossen Jan Jönsson verkar inte intresserad.

På fredag har "Let's dance" premiär. Här de 12 paren. TV4:s stab myste över vad de kallade "starkaste startfältet nånsin". Men vem vinner? Det finns några som är favoriter och har låga odds. Hitta de bästa oddsen

1. Hasse och Aro och Charlotte Sinclair
2. Magnus Samuelsson och Annika Sjöö
3. Kitty Jutbring och Anders Jacobsson
4. Carl Jan Granqvist och Maria Lindberg
5. Isabella Löwengrip och Jonathan Näslund
6. George Scott och Maria Karlsson
7. Linda Haglund och Martin Ragnarsson
8. Morgan Alling och Helena Fransson
9. Elisabet Höglund och Tobias Karlsson
10. Laila Bagge och Tobias Wallin
11. Morgan "Mojje" Johansson och Jeanette Carlsson
12. Magdalena Graaf och Daniel da Silva

Freddie Mercury har utsetts till tidernas bästa rocksångare av aftonbladet.se:s läsare.Helsingborg vill värva Alvaro Santos från Sochaux – och enligt fransmännen är övergången redan klar. Men det stämmer inte, enligt skåningarnas sportchef Jesper Jansson. Han bekräftade dock på måndagen att samtal förs parterna emellan och att drömbrassen, som var lagets bäste spelare under några säsonger i början på 2000-talet, även nu står högt i kurs på Olympia. Skon klämmer förstås i höjd med plånboken. Dels skulle själva köpet av Santos gå på en rejäl slant och dels tillkommer flera andra kostnadsposter.

Han har ett och ett halvt år kvar på kontraktet och har en saftig lön. Den förutsätter jag att han vill behålla...

Usain Bolts sagolika löpning är fullproppad med tekniska brister, tycker jamaicanens coach. Men nu blir det snart andra bullar. Säsongen 2009 ska resten av världseliten vara chanslös mot 22-åringen. Han joggade i oknutna skor och - enligt sin egen stab - utan teknisk perfektion. Ändå slog Usain Bolt världen med häpnad under OS i Peking. Men den dubble världsrekordhållaren kan fortfarande utvecklas, lovar hans träningsansvarige Glen Mills i intervju med BBC.

Vad ni sett hittills var bara början. Hur snabbt han kan springa är svårt att säga, men snabbare blir det. Framför allt i starterna finns hundradelar att hämta, hävdar Mills.

Neonet, som sysslar med elektronisk aktiehandel, skriver i ett pressmeddelande på tisdagen att "bolaget för preliminära samtal med en motpart angående möjliga former av samarbeten". Bolaget har dock inte fått något bud, enligt pressmeddelandet. Tyska Handelsblatt skriver att det är Deutsche Börse Neonet förhandlar med.

”Mamma Mia! är nu en av de mest sedda filmerna i Sverige någonsin. Och överlägsen etta på förra årets biotopp. Första ”Arn”, som hade premiär i december 2007, hade över en miljon besökare, men tvåan kom bara upp i ungefär hälften så många. ”Rallybrudar” har setts av närmare 250 000 svenskar på bio. ”Vi hade i alla fall tur med vädret 2” har nått cirka 200 000. Vill du ha gratis biobiljetter?
Läs Dagens Artiklar:

Självmord när det rasade...
Jiddrat och tjatat och ältat...
Sänkt skatt med 2000 miljarder...
Obegränsad kredit!
Jag behöver minst tre transferfönster...
I år går börsen upp!
Fimpade en cigarr i ögat på killen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!