Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 14 januari 2009

Alex Schulman mobbad av AIK-tränare

Sedan starten i fjol har Vinterstudion i SVT dragit till sig en stor publik. Därför kommer inte heller uppgifterna om att konkurrenterna nu börjar snegla på SVT:s lyckade satsning som någon överraskning för tv-sportens chef Albert Svanberg. Vi har varit jättestarka på vintersport och det är ingen tvekan om att intresset är stort. Det finns säkert andra som är intresserade, säger han.

SVT är överlägset bäst på att producera sport på tv i Sverige. De andra kanalerna tänker bara på profiten och producerar därefter. TV4 hade goda intentioner men har fallit tillbaka rejält. Inga reportar på plats för sändning av fotboll, ingen studio, kvalitén håller inte. Mest trött är jag på sändningarna där de kommenterar detsamma som jag ser. Jag kan också vänta på reprisen och kommentera den... Jag vet inte om vägen är att gå med en betalkanal på SVT, är det möjligt rent PS? Jag vet inte. Det verkar fö mig inte stämma.


Alex Schulman blev mobbad i skolan – av nye AIK-tränaren Mikael Stahre. Undrar om det är därför som han har blivit så jobbig... Skämt åsido så måste man säga att man inte är överraskad. Stahre verkar var en sådan som svär och gormar och tror att världen kan styras genom att sätta sig på varandra. Vi får se hur det kommer att gå för han i AIK, men rent attitydmässigt verkar han passa in i AIK...


Bandystjärnan Magnus Muhrén riskerar att missa VM, som startar på söndag, på grund av diskbråck. Sandvikenspelaren tvingades bryta tisdagens elitseriematch mot Vänersborg (3-3) efter 15 minuter. En annan som är på skadelistan är även Stefan Ridderwall som befaras vara borta i en månad.Brittiska Barclays Bank kommer att dra ned sin globala personalstyrka i investmentbanken samt enheten för investment management med 2.100 personer. Det uppger en bankkälla för AFP, enligt Dow Jones Newswires. Enligt källan kan neddragningarna komma att ske inom Barclays Capital, Barclays Global Investors samt inom Barclays Wealth-divisioner. Holländska bank- och försäkringsbolaget ING säger upp 750 personer i USA. Det innebär omkring 8 procent av arbetsstyrkan i USA. Det rapporterar Dow Jones Newswires.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Morgan Alling gör en quikstep och Niclas Wahlgren gör en rumba. Vi får se om Alling kan hålla positionerna. Oddset på honom har ju i varje fall rasat. Hitta de bästa oddsen


Enligt brittiska Daily Mail kan Adrianos nya klubbadress bli Tottenham. London-klubbens tränare Harry Redknapp ska enligt uppgifter ha tagit flyget till Italien under onsdagen för att försöka knyta upp Adriano på ett halvårskontrakt.

Adriano i min klubb? Det känns tveksamt. Han skulle kunna vara en superstjärna men med tanke på hans böjelse för vin, dans och sång är jag tveksam. London är ju inte precis någon Robinson-ö där det nte finns någonting att göra. Farorna och fällorna är nog alldeles för många för Adriano. Men det som är till Harry Reknapps fördel är att han faktiskt lyckas få dekade spelare att lyfta sig. Kan det även gälla Adriano?


Skellefteå-stjärnan Niko Dimitrakos lönekrav – fem miljoner kronor. Ett lönelyft på 500 procent jämfört med den här säsongen. Niko vill ha en topplön i Sverige, säger målkungens agent Patrick Pilloni.

Det är fullkomligt stolligt i mina klubbar. Tottenham uppför sig som ett gäng packade tonåringar och så kommer det en tokig ishockeyspelare och vill ha 500% i lönelyft. Det är sjukt. Så bra är han inte och spelare blir alltid sämre andra säsongen och att då betala 5 mile till honom är vanvettigt. Nej låt han sticka till Ryssland och floppa...


Teliasonera planerar att minska personalen vid den finska bredbandsenheten med 390 anställda. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till uppgifter från bolaget.


Irland kan komma att kalla in Internationella valutafonden, IMF, om den ekonomiska situationen fortsätter att förvärras. Det skriver Bloomberg News.

”Allt flyter” floppar – trots jättebudget och juldagspremiär. Med en budget på 24 miljoner var förväntningarna höga. Men biopubliken sviker Måns Herngrens storfilm ”Allt flyter”. Jag kan bara bekräfta en riktig skitfilm...

Vill du ha gratis biobiljetter?

Nu kan filmen "Maria Larssons eviga ögonblick" av den svenske regissören Jan Troell bli Oscarsnominerad i kategorin bästa utländska film. Filmen finns med på en lista med nio möjliga kandidater som sållats fram av den amerikanska filmakademin. Men vilka fem filmer som slutligen blir nominerade tillkännages först den 22 januari.


Två miljarder kronor. Så mycket är Manchester Citys nya ägare beredda att betala för att få Milans brasilianske superstjärna Kaká. Budet från Citys nye ägare Abu Dhabi United Group är uppdelat i 1,2 miljarder kronor till AC Milan och 800 miljoner kronor till Kaká för ett femårskontrakt. Det skulle ge brassen en skaplig veckolön på drygt 3 miljoner kronor, skriver The Sun.

2 miljarder? Jag tycker Kaka är på väg ned och att då satsa 2 miljarder på en spelare som kanske har nått sin topp, det verkar inte förnuftigt. Lägg dom pengarna istället på 3-4 toppspelare, eller köp över Ronaldo från United - vilket krig det skulle bli då...


Det är tjänsten Turbo-DSL från Bredbandsbolaget som får hastigheten uppskruvad till rekordhöga 60 megabit per sekund. Tidigare låg maxhastigheten på bredband via telejacket på 40 megabit per sekund. Hastigheten varierar dock beroende på hur långt från telestationen kunden bor. Enligt bredbandsbolaget kan idag cirka 800 000 hushåll på 65 orter beställa tjänsten. Uppladdningshastigheten ligger på mellan 3-20 megabit per sekund. Priset för Turbo-DSL blir 399 kronor i månaden.


Inter är vidare till kvartsfinal i italienska cupen. Det blev 3–1 hemma mot Genoa. Zlatan Ibrahimovic var inhoppare men hann ändå spela en huvudroll. I 100:e minuten sköt Ibrahimovic med lurig skruv utifrån och målvakten Alessio Scarpi lämnade retur. Nyligen inkomne Esteban Cambiasso slog in returen till 2-1 för hemmalaget. Två minuter senare stängde svensken matchen definitivt då han retfullt lirkade in bollen med knapp styrfart förbi en back och storspelande Scarpi.

Zlatan är i varje fall kung i Italien, inget snack om den saken, dags att erövra övriga europa och världen nu?Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Världen darrar över raset
Domaren: Så stora bröst har du inte...
Skål på er!
Bra med finanskris
Lyx yacht säljes
Smisk, smisk och åter smisk.
Inbördeskrig i Övik
Alex Schulman mobbad av AIK-tränare
SAAB till salu på eBay...
Cha Cha Cha med döden...
Värre än befarat
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!