Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 17 januari 2009

Struntpratslistan har blivit lång...

Växjö har varit allsvenskans stora sensationslag, men efter nyår har Växjö tappat fart. I Leksand hängde Växjö inte alls med i svängarna. Visserligen kom alla Leksands mål i numerära överlägen, men hemmalagets segersiffror borde varit ännu större. Leksand dominerade matchen med eftertryck och gav aldrig Växjö en chans. Trots förlusten är dock Växjö kvar på den sista direktplatsen till kvalserien. Huokko har varit med om att missa uppflyttning med Leksand några gånger, men ser positivt på denna säsongs upplaga av dalalaget. Vi är ett bättre kollektiv än tidigare. Det hackade lite i spelet före jul och det var nog bara positivt att vissa brister kom upp till ytan. Vi märkte att vi aldrig är bättre än det jobb vi lägger ner, sade Huokko.

Det märks att Leksand är mycket starkare nu, men som jag skrivit förut så tror jag att säsongens viktigaste seger togs mot Västerås borta där man lyckades vända ett underläge till seger. Det är ingenting som Leksand brukar göra. Vi är vana vid att laget viker ned sig vid underlägen, men nu kan en attitydförändring ha kommit till och kanske är det dags för laget att ta steget tillbaka. Leksingarna kanske har förstått att det är enbart genom att kriga som laget kommer att gå upp.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Färjestad har fått en förfrågan om att möta världens bästa klubblag i en träningsmatch i höst. Givetvis är vi väldigt väldigt intresserade, säger Färjestads klubbdirektör Håkan Loob. Nu finns långt gångna planer på att Detroit och St Louis ska inleda nästa års säsong med två matcher i Globen till hösten. Och som en förberedelse kan de regerande Stanley Cup-mästarna komma att möta Färjestad i Karlstad.

Det är en vinstlott för Färjestad om de får svensklaget Detroit att träningspela mot...

Här finns billiga och snygga fruit of the loom tröjor utan tryck.

Manchester City kopplas samman med större delen av världens fotbollsstjärnor. Men skulle de komma till Zlatan Ibrahimovic så får de nobben. Vi skulle säga att vårt city är Milano, säger hans agent Mino Raiola.

Raiola är inte agent som skulle säga nej till ett fett bud från City... Han kanske är lite avundsjuk äver att Zlatan inte fått ett bud och vill försöka föra fram svensken. Raiola skulle gnugga händerna av lycka om City kom med ett bud till Zlatan så hans struntprat om att de skulle tacka nej, det är bara ännu ett av Raiolas skitsnack. Han struntpratslista har blivit riktigt lång under årens lopp...

Sveriges bästa bud sajt love to bid!

Till ESPN säger 38-årige Alexei Lalas – som utsågs till den mest populäre fotbollsspelaren i USA efter hemma-VM 1994 – att han tror att den förre svenske landslagskaptenen får svårt att imponera på supportrarna i USA. Lalas tror att en lokal rockartist, Eddie Vedder i Pearl Jam skulle ha en bättre chans att sätta avtryck i Seattle Sounders, skulle ha lättare att vinna fansens hjärtan.

Ljungberg har sett sina bästa dagar, men Vedder skulle inte ha en chans fotbollsmässigt, däremot skulle han säkert skåpa ut Ljungberg när det gäller att göra avtryck i klubben. Vedder skulle ge ett otroligt massmedialt intresse även om han inte ens skulle kunna träffa bollen...

Låna upp till 3000kr idag,
inga dolda avgifter och
inga krångliga avtal.
Ansök om ett snabblån idag!


Thailand håller ett massivt grepp om svenskarna. Det är favoritresemålet utanför europa. Som god två kommer Brasilien och trea Malaysia. Kanariöarna har fått en nytändning och kvalar in på topp tio. Troligtvis kommer öarna att öka i popularitet i och med klimatfrågan.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Banker måste avslöja alla sina dåliga tillgångar att få fart på de frusna kreditmarknaderna, säger Storbritanniens premiärminister Gordon Brown. Inom kort väntas hans regering offentliggöra ännu ett räddningspaket. Redan i början av nästa vecka väntas Storbritannien tillkännage ett nytt paket som syftar till att få fart på bankernas utlåning — allt i ett försök att undvika att landet glider än djupare ner i recession. Storbritanniens regering är angelägen om att bankerna ökar utlåningen till företag och hushåll. Bakom ivern finns nedslående statistik om handel, stigande arbetslöshet och fallande huspriser. Några detaljer om det väntade räddningspaketet är inte kända, men tidningen Daily Telegraph rapporterade om att den sammanlagda notan till skattebetalarna kan sluta på 200 miljarder pund (cirka 2.400 miljarder svenska kronor).

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Internationella handbollsförbundet, IHF, uppfyller inte de krav på dopingtester som antidopingorganisationen Wada ställt. I värsta fall kan det leda till att handbollen stryks från OS-programmet. – Skulle det bli verklighet vore det förödande för sporten, säger Arne Elovsson, internationellt ansvarig i Svenska Handbollsförbundet. Internationella Olympiska Kommittén och Wada har länge haft synpunkter på handbollens sätt att hantera dopingfrågorna internationellt. Så sent som under EM i fjol riktade Wadas vice ordförande Arne Ljungqvist skarp kritik mot handbollen.

Enligt Elovsson tar det europeiska handbollförbundet mycket allvarligt på dopingfrågorna. Vi följer de direktiv som kommer från IOK och Wada. Problemet verkar vara att IHF inte skrivit under vissa avtal men jag förutsätter att de också kommer att hamna på rätt kurs. Förbundskaptenerna Staffan Olsson och Ola Lindgren understryker att handbollen måste ta IOK:s propå på allvar. Olympiskt deltagande är det bästa skyltfönster handbollen kan synas i och något som är varje spelares dröm, menar de svenska kaptenerna. Arne Elovsson tror trots allt inte att handbollen kommer att tvingas lämna de olympiska spelen. OS innebär en enorm propaganda för sporten. Och vad jag har hört får IHF 80 miljoner kronor av IOK för att vara med i OS. Jag tror förbundet är berett att göra ganska mycket för att behålla de pengarna.Läs Dagens Inlägg:

Skandal, enbart skandal!
Mygel som låg bakom
Ni har ingen chans
Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...
Trotsig korkad junis...
Homorykten knäckte honom?
Krossad av takboxens katapult?
Struntpratslistan har blivit lång...
Dina höftrörelser, det är bara åååhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!