Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 13 januari 2009

Ta en oskuld för 30 miljoner...

Finanspolitiska stimulanser kommer i sig inte att vara tillräckligt för att sporra en ekonomisk återhämtning, och regeringen kan komma att behöva köpa eller garantera problemfyllda tillgångar för att återuppliva tillväxten. Det sade Fed-chefen Ben Bernanke på tisdagen, enligt Bloomberg News. Fed-chefen rekommenderade tre olika tillvägagångssätt för att hantera problemfyllda tillgångar. Offentliga köp av problemfyllda tillgångar är en möjlighet, vilket också var det som ursprungligen planerades i Tarp. Regeringen kan också komma överens om att absorbera, i utbyte mot warranter eller en avgift, delar av förluster i specifika portföljer eller problemfyllda tillgångar. Myndigheterna använde den metoden nyligen vad gäller Citigroup.

En annan åtgärd kan vara att upprätta och kapitalisera "dåliga banker", som kan köpa tillgångar från finansinstitut i utbyte mot kontanter och aktier i dessa "dåliga banker", sade han. Slutligen kan åtgärder för att minska betalningsinställelser stärka husmarknaden och minska förluster relaterade till bostadslån. Ben Bernankes tal i London på tisdagen ger ytterligare tyngd till argumentet att utdelningar nu måste stå tillbaka för det omvända, nämligen kapitalinjektioner i bolagen. Bernanke syftar primärt på bankerna, som han tror behöver nya ägartillskott för att överleva finanskrisen.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


Timrå IK spetsar truppen inför slutspurten i elitserien. I dag signade bottenklubben två spelare: Förre NHL-centern Martin Sonnenberg, 30 och Finske målvakten Tuomo Karjalainen, 28.

Det har ju sett lite tunt ut i Timrå särskilt när skadorna har varit så många. Det är helt rätt av laget att förstärka.Eniro har under de senaste veckorna tappat sitt försprång i popularitet visavi Hitta. Eniros värsta konkurrent på den svenska onlinesidan hade fler besök under både vecka 1 och vecka 52. Det visar statistik från KIA Index.

Det är en smaksak om man gillar Hitta eller Eniro bäst. Jag tyckte att Hitta var bättre men efter deras Eniros kartuppdateringar tycker jag Eniro är klart bättre. Kanske kan det förändras igen när Hitta bygger ut sin 3D-karta (Labbet).

I dag var Åke Svanstedt tillbaka på travbanan efter semester, turbulens och avstängning. Resultatet: Tre segrar av tre möjliga. Jag är oskyldigt anklagad av TV4 och STC, sa Åke Svanstedt i vinnarcirkeln efter sin första seger för dagen med Spacechip Broline.

Det är starkt av Svanstedt att komma tillbaka och vara så stark. Skuldfrågan har jag ingen åsikt om det kommer förhoppningsvis visa sig efter undersökningen.

Svensk Filmindustri satsar på 3d-film. På onsdag fattas beslut om vilka sex biografer i Sverige som tillhör de utvalda. Förhoppnings kan vi gå igång den 6 februari med premiären av filmen Bolt, Disneyfilmen om hunden som blir en superhjälte, säger Thomas Runfors, informationschef på Svensk Filmindustri, SF. För att 3d effekterna ska uppstå krävs ännu så länge att biobesökaren bär speciella glasögon. De är av en helt annan sort än de som funnit tidigare. Och dem tillhandahåller vi, säger Thomas Runfors.


Natalie Dylan, 22, är student i Kalifornien, USA. För att ha råd att utbilda sig till familjeterapeut auktionerade hon ut sin oskuld på internet. När radioprofilen Howard Stern rapporterade om händelsen i september förra året tog budgivningen rejäl fart. Nu är den uppe i 2,5 miljoner pund, alltså cirka 30 miljoner kronor. Jag får många förslag från rika affärsmän, säger Natalie Dylan till Daily Mail.

Spelåret 2009 har börjat precis som finanskrisen becksvart. Bästa sättet är att satsa på singlar för att komma i form. Men jag har inte så mycket att spela på så jag går "all in".


Histon är ett lag i Conference som har en bra form och en bra statistisk hemma. Swansea är ett Championshiplag och borde klara av det här lätt, men jag tror på en skräll. Swansea är inget märkvärdigt bortalag. Minst ett kryss blir det för Histon.

Spela Live på Fotboll - Klicka här!

Sirius har imponerat i vinter särskilt på hemmaplan. Det blev förlust i senaste matchen men nu är det dags att påbörja en ny vinstrad...

Jämför spelbolagen på nätet

Bern är ett starkt hemmalag och förhoppningsvis "leker" de hem den här matchen...

Spela Live på Hockey - Klicka här!


29 Histon - Swansea - 1 - 5,30 x 50 = ev vinst 265 kr

14 IK Sirius BK - Västerås SK - 1 - 2,60 x 50 = ev vinst 130 kr

22 SC Bern - Servette Geneva - 1 - 1,45 x 400 = 580


Saldo efter dagens spel 0

Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

13 blev turtal...
Tradition att missa öppna mål...
Stringfillingar är ett måste för överlevnad...
Ara Abrahamian inför domstol
Ta en oskuld för 30 miljoner...
Rätt med sparken...
Maffian breder ut sig
Samurajhugg mot Japan
Den som väntar på någonting gott...
ROTen till något gott
Långt ringfinger = framgång
Homosexuell eller inte?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!