Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 16 januari 2009

Godnatt Linda

För-OS i Whistler, Vancouver, fick en flygande svensk start i dagens sprint. Först ut var Emil Jönsson, ett Sveriges största VM-hopp, och han tog sig vidare både från kvalet och från sitt semifinalheat på överlägset sätt. Även i finalen lade Jönsson upp ett perfekt lopp och vann, 0,2 sekunder före norrmannen. Nästan lika bra gick det för Anna Olsson som genomförde en imponerande final. Olsson tog sig in som trea.

Emil är en klar guldkandidat i OS om han klarar sig ifrån sjukdom. Men det är så mycket chansningar i sprint så man vet aldrig, en bruten stav, knuff eller ett misskär så är det kört, men emil har visat att han är Sveriges hopp och kanske enda hopp i sprint.

Vill du ha gratis biobiljetter?

Real Madrids mittfältare Guti är borta från fotbollsplanen mellan tre och fyra veckor på grund av en skada i vadmuskeln. Han skadade sig under en träning tidigare i veckan.

Söker du fräcka glasögon

Juryns röster tillsammans med tv-tittarnas gjorde att Linda Haglund och Martin Ragnarsson fick lämna tävlingen först. De som röstade i Aftonbladet hade redan sagt att hon skulle röstas ut ikväll.

Linda Haglund var inte sämst men hon har inte utstrålningen eller karisman. Hon var för stel i sitt sätt att vara och det var det som fällde henne. Kitty lyckades klara sig kvar otroligt nog, men det kan inte vara länge innan hon får sparken...

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Bankaktierna fortsatte sin kräftgång på fredagen men energisektorn balanserade upp fallet och mot slutet av börsdagen steg kurserna på Wall Street. Dow Jones industriindex gick upp med 0,8 procent till 8.281,2. Nasdaqs kompositindex steg 1,2 procent till 1.529,3.Se Dagens Spel av mig: Riggad omröstning fällde

Läs Dagens Inlägg:

Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...
Trotsig korkad junis...
Homorykten knäckte honom?
Krossad av takboxens katapult?
Struntpratslistan har blivit lång...
Dina höftrörelser, det är bara åååhh...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!