Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 10 januari 2009

Tur bara tur...

Return of the Hundred Acre Wood är namnet på David Benedictus bok som planeras komma ut i USA och England den 5 oktober i år. Trots att Disney har berättat historierna om Nalle Puh i ett flertal filmer har någon regelrätt fortsättning aldrig gjorts. Benedictus tar vid där A.A. Milne slutade i sin sista bok The House at Pooh Corner, uppger The Guardian. Tidningen skriver att dödsboet för Milne och EH Shepard, den brittiske konstnär som tecknade Nalle Puh, "i åratal" har letat efter en uppföljning som kan ge originalet rättvisa. David Benedictus vill inte avslöja några detaljer om vad som komma skall. Men han säger till The Guardian att boken ska bibehålla Milnes idé om att den lille pojken och hans björn alltid kommer att leka tillsammans - oavsett vad som händer.

Första gången boken om björnen med den mycket lilla hjärnan utkom var 1926. A.A. Milne skrev den för sin son Christopher Robin. Puh var namnet på dennes teddybjörn.

Varför behövdes det en uppföljare? Det kommer att sluta med att Nalle Puh blir bara sämre och sämre, istället för att Nalle Puh får vara den kvalitetshistoria som den förtjänar att vara. Det måste bara vara pengar det handlar om...
Fotbollsikonen David Beckham kommer att börja på bänken mot Roma på söndagen när han finns med i AC Milan för första gången. Beckham är redo för spel även om han inte spelat på två månader. Men det är därför svårt att ge honom en plats i startelvan mot Roma i morgon, sade Milans tränare Carlo Ancelotti vid en presskonferens på lördagen.

Beckham kommer att sitta mycket på bänken i Milan...


Svensk storseger 40-27 mot Norges reserver i handboll.

Ett test utan värde.

På lördagen tog svenske backhopparen Johan Erikson säsongens första världscuppoäng i tävlingen i skidflygning i österrikiska Tauplitz. Hopp på 167,5 och 157,5 meter gav 279 poäng och en 30:e plats - vilket alltså resulterade i en världscuppoäng.

Han har redan tagit hela förra årets poängskörd...

Efter lördagens lopp på 1 500 meter stod det klart att Joel Eriksson och Johan Röjler båda placerat sig på topp-16 - och därmed ordnat var sin plats till allround-VM i Norge i februari. Det är första gången på 2000-talet som vi får två platser i VM, så det är vi väldigt nöjda med, säger assisterande landslagstränare Johan Granath till TT.

Jag trodde sporterna skridsko och backhoppning var döda i Sverige. Backhoppning kan jag tycka är spännande, dock har jag aldrig uppskattat skridsko. Det vore roligt om det kund komma fram en svensk backhoppare av klass. Nu när skidor börjar bli ganska bra med Kalla och Johan Olsson så skulle det vara bra med en backhopparboost...Skadeproblemen fortsätter för Johan Elmander. I värsta fall handlar det om en knäskada. Det var efter 35 minuters spel i den svåra matchen borta mot Arsenal hamnade Johan Elmander i en duell med Kolo Toure och Abou Diaby. Båda Arsenal-spelarna träffade svensken över benen när de försökte sparka bort bollen och Johan Elmander föll omkull. Han haltade, men kunde spela vidare. Strax därefter i en löpning började Elmander halta och vinkade för byte.

Elmader skulle behöva få spela fotboll lite regelbundet så han kan komma upp i kapacitet. Jag hoppas att det inte är någon allvarlig skada.

En målvaktstavla bakom 2–0. Det räckte för att Aston Villa skulle vinna Birminghamderbyt mot West Bromwich med 2–1 och därmed behåller Villa sin plats i topp fyra.

Jag skrev att Villa skulle få det besvärligt med West Bromwich och jag hade rätt. Förra matchen räddades Villa av ett självmål och nu en målvaktstavla, turen måste snart vara slut... Villa har ett för dåligt anfallsspel för att var bland de fyra första.
Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Svaga insatser
Skitlördag
You are fired!
Död på två sekunder
Tur bara tur...
Sluta nu!
Diarré - Skitigt värre
Smäll på käften
Det finns inga homosexuella...
Fiasko på gång?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!