Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 19 januari 2009

Tv har blivit amatörernas afton

Juventus fick 1–1 borta mot Lazio och närmar sig Inter som föll mot Atalanta tidigare under söndagen.

Den "notoriske" målskytten Mellberg fick göra sitt första mål för Juventus, en stenhård nick på hörna, riktigt snyggt faktiskt...Men vad var det för hemska tröjor som Juve hade på sig?

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Förbundskaptenerna ville ersätta skadade Lukas Karlsson med veteranen Martin Boquist. Men jag tackade nej. Det går inte att lösa med familjen, säger Boquist till sportbladet.se För att jag skulle kunna ställa upp i en sådan här situation så måste det hända tidigare för att jag ska hitta en lösning för familjen. Jag kan inte ställa upp med så kort varsel. Nu är det klart att Jonathan Stenbäcken, reserven på plats, skrivs in i truppen.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Sportbladet har gjort en intervju med Roland Andersson: I dag när man pratar med någon så vet man inte vad han tycker. Väldigt mycket lindas in och folk är rädda för att ta ställning. – Det har kommit in i fotbollen också. Folk ska säga saker som man vet är gångbara och som man vet uppfattas positivt i media, säger Roland Andersson, förbundskapten i Sveriges fotbollslandslag. Han är själv mer på sin vakt men är inte rädd för att sga vad han tycker bla om Gaza: Det pågår ett folkmord och det är hemskt att se hur omvärlden låter bli att reagera. Hade man haft olja i stället för morötter på Gazaremsan hade det varit helt annorlunda.

Vidare säger Roland Andersson: I tv sitter folk, som man vet aldrig gjort något mer inom fotbollen än att pluggat in lite statistik och fakta, och berättar hur Alex Ferguson skulle ha gjort och hur han skulle ha matchat sitt lag. Det är fullständigt patetiskt. Det finns dock några som jag kan respektera; två-tre stycken, men jag säger inte vilka. Tv har blivit amatörernas afton. Det är amatörer som ska dansa, amatörer som ska sjunga och det är amatörer som kommenterar matcher. Han kan känna sig förolämpad som förbundskapten när fotbollsreportrar undrar ”om jag inte tänkt på det” eller när samma journalister antyder att han och Lagerbäck inte skulle ha koll på vissa svenskar utomlands. Avslutningsvis säger Roland Andersson att han mycket väl kan tänka sig ta över Lagerbäcks jobb...

Det är med en häpnadsväckande okunskap om historien som Andersson uttalar sig om Gaza, morötter istället för olja, tala om att inte känna till historien, konflikten har pågått mycket längre än olja som ord kunde stavas. Uttala dig gärna men ta reda på fakta och historien som ligger bakom, det betyder mer än 50 år Andersson... Förbundskaptenerna själva är ju bra dåliga på att prata rakt på sak och daltandet har ni ganska klart visat med tex Henrik Larsson. Kasta inte sten i glashus Andersson.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Mats Sundin gjorde sitt andra mål. Henrik Sedin hittade också rätt. Men Vancouver föll återigen hemma i GM Place - 5-6 mot Columbus efter straffar. För Vancouvers del missade Mats Sundin och Kyle Wellwood sina straffar. Rookiemålvakten Steve Mason räddade Wellwoods straff och fick ”Sudden” att skjuta utanför. Det var ganska coolt att ställas mot honom (Sundin). När jag växte upp var det en spelare som jag gillade att kolla på. Men i dag var det ingen bra match för någon av oss, sa 20-årige Steve Mason i Columbus.

Förlust men det var ändå ett steg i rätt riktning för Vancouver. Snart kan laget vara på banan igen...

Skydda din privatekonomi mot arbetslöshet!

Danmark presenterade på söndagen "Bankpakke II", ett nytt krispaket för landets banker. Paketet omfattar cirka 100 miljarder kronor i nödlån. Men danska staten ser uppenbarligen bankerna som högriskkunder — den genomsnittliga räntan läggs kring tio procent, sade ekonomiminister Lene Espersen. Den brittiska regeringen presenterar på måndagen ett nytt mångmiljardpaket för landets vacklande banker. Det förra paketet räckte inte för att återställa tilliten i lånesystemet. Enligt brittiska medier kan banker bland annat få möjlighet att betala en avgift för att få riskabla skulder garanterade av staten, vilket i sin tur skulle frigöra utrymme för utfärdandet av nya lån. Det talas också om statliga garantier för lån mellan bankerna.

Selected Gadgets - MrGizmo.se

Risken för att AMF Pension för första gången måste ta tillbaka en del av återbäringsräntan från spararna är "extremt stor" säger AMF:s vd Ingrid Bonde till Dagens Nyheter. Återtaget betyder att utbetalningarna blir lägre för den som börjat kvittera ut sin pension. Den garanterade räntan berörs inte. Anledningen är börsraset. Definitivt besked kommer i månadsskiftet. Ingrid Bonde spår att fler bolag kommer att tvingas återta pengar. Pensionsbolagen är hårt pressade av den långvariga nedgången på världens börser. Det krävs därför en börsrusning av sällan skådat slag fram till den 1 februari för att AMF Pension inte ska behöva göra ett återtag. I så fall berörs alla som har en traditionell pensionsförsäkring hos AMF Pension, ungefär en miljon sparare. Återtaget gäller alltså både privat pensionssparande och avtalspensioner. Den statliga pensionen påverkas däremot inte.

Definitivt besked om det blir något återtag och i så fall hur stort det blir kommer när januari är slut. Det som styr återtaget av pensionspengar är konsolideringen i pensionsbolagen, alltså skillnaden mellan bolagens tillgångar och åtagandena till spararna. När konsolideringen är under 100 räcker inte tillgångarna. AMF och flera andra har hela hösten haft en konsolideringsnivå under 100.Läs Dagens Inlägg:

Kalla(r) sig numer Jerringprissegrare...
Otroligt Doderbra!
Snart har du ett chip i armen...
Porrkungens strid i rätten
Obamamania
Två helt sanna norgehistorier...
Snart kommer den största boomen i världshistorien!
Zlatan knäckt av ryttare...
Tv har blivit amatörernas afton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!