Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 10 januari 2009

Död på två sekunder

TV4 fick i går kalla till säkerhetsmöte efter att maneter hittats i vattnet utanför Robinsonlägret. I vattnet simmade box jellyfish – en mycket farlig manet som kan döda en människa på bara några sekunder. Deltagarna fick lära sig att urin neutraliserar giftet, och att de ska kissa på varandra om någon blir stungen. Vinäger har samma neutraliserande effekt och delades ut i lägret. George van Ryswyk är säkerhetschef för Robinson: Djuren kan vi inte kontrollera och därför är de det största hotet mot de tävlande, säger han. Hitta oddsen med högst spelvärde

Det skulle vara något om Robinson fick ett dödsfall, tala om dokusåpa...

De tyska kristdemokraterna enades på lördagen om ett nytt ekonomiskt stimulanspaket som partiet hoppas ska ge skjuts åt landets ekonomi och hjälpa partiet behålla regeringsmakten efter valet i år. Ett första stimulanspaket lades fram i november men kritiserades för att vara otillräckligt. Hur mycket det nya paketet är värt väntas framgå efter måndagens möte. En av de viktigaste punkterna i CDU:s stimulansplan är investeringar i skolor och infrastruktur. Partiet vill också skapa en "tysk fond" som ska hjälpa sunda företag att få krediter. Källor i den tyska förbundsdagen bedömer att fonden kan komma att uppgå till runt 100 miljarder euro. CDU föreslår också skattesänkningar och minskade avgifter för sjukförsäkringarna. Fordonsskatten ska läggas om i juli för att locka bilförare att köpa bränslesnålare bilar.


Hotet om kvalserien blir alltmer verkligt för Djurgården efter förlust med 4–2 borta mot Timrå. Det kan inte vara marginaler hela tiden. Vi måste upp om vi ska klara oss ifrån kvalspel, säger Djurgårdens tvåmålsskytt Niklas Anger till PPV.

"Drömmötet" mellan Djurgården och AIK närmar sig med stormsteg...


Fyra mål på 17 minuter. Det knäckte Södertälje i bottenmötet. Modo vann med klara 7–2 och nu är kvalserien nära för SSK. Det fanns bara ett lag på isen i Södertälje.

Södertälje har en plats i kvalserien, det har varit klart ett längre tag. Jag kan inte förstå att de satsade på Brithén, kan inte komma på att han lyckats prestera någonstans.Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Svaga insatser
Skitlördag
You are fired!
Död på två sekunder
Tur bara tur...
Sluta nu!
Diarré - Skitigt värre
Smäll på käften
Det finns inga homosexuella...
Fiasko på gång?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!