Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 12 januari 2009

Äntligen någon som tar fajten!

Storbråket gav Andreas Pihl och Jimmie Ölvestad matchstraff. Jag tycker Jimmie gör helt rätt, säger Fredrik Bremberg. Fajten tände Djurgården som gick från underläge 0–1 till seger med 5–1.

Det var en helt nödvändig seger för Djurgården, de grep det berömda halmstrået men det är tveksamt om det kommer att räcka till.

Tavares kan genom sin JVM-insats ha cementerat positionen som förstaval till sommarens NHL-draft, även om Hedman fortfarande ses som en tänkbar kandidat till att gå som nummer ett. Båda spelade beundransvärt, säger E-J McGuire, direktör på Central scouting, till NHL:s officiella hemsida. Tavares utsågs till turneringens mest värdefulle, hans lag vann och han var en ledare. I JVM stod Tavares för 15 poäng på sex matcher, Modobacken Hedman stod för två assist men visade att han är stadig även i defensiven. Om ett lag vill stabilisera sitt försvar så ska de gå direkt på Hedman, säger McGuire.

Det vore märkligt om inte Tavares draftades först. Han var ju outstanding i JVM och en producerande forward är alltid mer världefull än en back. Hedman var bra men inte överbra och han måste producera lite mer poäng för att bli toppback.

Det var för filmen ”Maria Larssons eviga ögonblick som skådespelaren Mikael Persbrandt var nominerad. Under kvällens gala fick han till sist ta emot den åtråvärda Guldbaggen som Bästa manliga huvudroll och det var en rörd Mikael Persbrandt som höll ett kort men koncist tal: Tidigare när jag inte vunnit har jag tänkt att det inte är så mycket, men nu när jag tagit emot detta pris är jag väldigt glad och rörd och stolt, sa Persbrandt. Vill du ha gratis biobiljetter?

Äntligen! Som den ständige skreteraren vid Nobelpriset brukar utropa...
Favorittippade Cristiano Ronaldo utsågs på måndagen till den bäste fotbollsspelaren i världen 2008. Cristiano Ronaldo tog hem priset och gjorde därmed guldsäsongen 2008 komplett; han sprutade in 42 mål för Manchester United som vann både Champions League och Premier League. Dessutom mottog han i december Ballon d'Or, tidskriften France Footballs pris till bäste spelare i Europa.

Cristiano Ronaldo var den bäste, han var värd priset.

Världens bästa fotbollsspelare lämnar Sverige. I dag avslöjade Marta att hon flyttar till Los Angeles Sol och den nystartade amerikanska ligan. Några timmar efter det avslöjandet fick hon Fifas pris som världens bästa fotbollsspelare 2008.

Det var dramatik in i det sista i ett rykande hett Västernorrlandsderby. Modo vann med 2-1. Därmed gick laget förbi just Timrå i tabellen. Nu är Modo tillbaka på slutspelsplats.

Det kunde hade hade gått hur som helst men det var lite fördel Modo. Kanske har Modo hittat tillbaka till sitt rätta spel, har dom det kommer de att bli superfarliga när slutspelet drar igång.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Äntligen någon som tar fajten!
Hanterar det med Glans!
Vampyrer känner skräck för det eviga
Jänkarna är inte lika kaxiga nu...
Vulgo Snövit dansar loss
Motlut likt Mount Everest
Allvarligare att visa ena tutten...
Besvikelse som får upprättelse i år?
Brajja
Maxi(mal) tur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!