Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 17 januari 2009

Skandal, enbart skandal!

Det finns många rekord att slå. Förra säsongen nådde Real Madrid 47 poäng efter halva säsongen. Minst en poäng för Barcelona mot Deportivo La Coruna i dag skulle innebära en tangering av den siffran. Men Barca nöjde sig inte med en poäng. De utklassade istället Deportivo och vann med 5-0 i en match där bortalaget inte hade en chans.

Hur skan man kunna stoppa årets Barcelona när de är på humör? Just nu verkar Messi, Eto och Henry vara helt omöjliga att stoppa. Vad än lagen gör så snurrar Barcelona upp dom utan problem. Deportivo var som ett pojkgäng som mötte ett seniorlag, förödmjukelsen var uppenbar och ingen nåd gavs. Hur något lag ska kunna stoppa det här gänget är en gåta. Det som måste till är nog inre stridigheter som luckrar upp den harmoni som för tillfället verkar vara cementerad. Men faktum är att i början av den säsongen var det inte långt i från att Guardiola hade fått sparken. Det var inte bara en röst som ropades, men pga av hans gedigna bakgeund hade katalanerna extra tålamod med Guardiola. Det har visat sig betala tillbaks med råge... Barcelona kommer att ta hem La Liga om inte europaspelet sätter käppar i hjulet. Det är väl det ända som skulle kunna måla den blå himlen lite grå.

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Kim Källströms Lyon har efter en formsvacka hittat segermelodin igen och vann på lördagen mot grannstaden Grenoble med 2-0. Den svenske mittfältaren slog inlägget till Cesar Delgados avgörande 2-0-mål i den 77:e minuten.

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Det är obegripligt att Robert Wells drog nitlotten i Körslaget. Den enda rimliga förklaringen är att människor trodde att han var säker så ingen brydde sig om att rösta. Han var ju flera klasser bättre än de andra. De andra hade inte en tillstymmelse till "riktig" körsång och det gällde framför allt Magnus Carlsson. Det var som att paketera 20 personer som sjöng solo men ändå tillsammans. Av de som är kvar kan man anta att Hanna nu kommer att klara sig vidare i och med att hon är den enda "kvinnliga" kören det märktes redan i kvällens omröstning. Den som därmed åker ut nästa vecka blir Magnus dvs en vecka för sent... I final blir det Hanna och Erik och jag skulle rekomendera er att sätta pengarna på Erik, det säger i varje fall spelbolagens odds...Hitta de bästa oddsen

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

David Beckham gjorde hemmadebut då Milan besegrade Fiorentina med 1-0. Det kan också ha varit Kakás sista match på San Siro om brassens eventuella flytt till Manchester City verkställs.

Selected Gadgets - MrGizmo.se

Britta Norgren var enda svensk till start när längdåkarna testade OS-spåren i Vancouver. Hon slutade på elfte plats, drygt två minuter bakom segrande polskan Justyna Kowalczyk i skiathlonloppet över 15 km. Ingen svensk man kom till start i herrklassen där italienaren Pietro Piller Cottrer var starkast. Han ryckte loss efter 23 av 30 km vann med 15 sekunders marginal till godo på fransmannen Jean Marc Gaillard.

Sverige har främst sprintåkare på plats i Vancouver då åkare som Charlotte Kalla, Anders Södergren, Marcus Hellner och Johan Olsson valt att träna inför nästa månads världsmästerskap i stället för att göra den långa resan över Atlanten.

Låna upp till 3000kr idag,
inga dolda avgifter och
inga krångliga avtal.
Ansök om ett snabblån idag!

Läs Dagens Inlägg:

Skandal, enbart skandal!
Mygel som låg bakom
Ni har ingen chans
Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...
Trotsig korkad junis...
Homorykten knäckte honom?
Krossad av takboxens katapult?
Struntpratslistan har blivit lång...
Dina höftrörelser, det är bara åååhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!