Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 16 januari 2009

8,9,10 and KO!

Icahn Associates, Worldwide Limited och Clean Planet Investments tillhör alla finansrådgivare man bör akta sig för. Här är de senaste bolagen som Finansinspektionen höjer ett varningens finger för. Enbart under årsskiftet har det tillkommit nio nya bolag på listan. Under hela januari månad 2008 lades det till 12 nya företag på FI:s lista. Listan består både av bolag som FI själv hissar varningsflagg för och sådana företag som andra finansinspektioner varnar för. Merparten av de nya namnen på listan härrör den här gången från de brittiska och australiska finansinspektionerna. Det enda inslaget på listan som FI på egen hand har slagit larm om på sistone är Baker Whitfield Associates. Detta är ett bolag som inte har tillstånd för att bedriva värdepappersverksamhet i Sverige och försöker lura investerare via avgiftsbedrägerier per telefon. Firman har till synes ingen adress i Sverige utan hänvisar till en postbox i Chicago.

I regel begås bedrägeriet via telefon där engelsktalande personer försöker pracka på den uppringde en till synes attraktiv investeringsmöjlighet. Ett av bluffmakarnas främsta vapen i övertalningsprocessen är i regel okända, men seriöst företagsnamn. Andra färska exempel på nya bluffbolag med till synes gedigna namn med utan några som helst tillstånd att bedriva sin verksamhet är Growth Management Capital, Jefferson Carter, First Union Securities och Shanghai Capital Group.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Efter förra veckans sågning var det en peppad Kitty Jutbring som ställde sig på dansgolvet med sin partner Anders Jacobsson. Men parets quickstep föll inte juryn i smaken alls och Tony Irving var hård i sin dom: Jag tror det är du som får åka hem i kväll.

Jag instämmer med Tony. Kity var den sämste och det märkliga är att hon käftar mot som en tjurig tonåring. Hon har ju den stilen så det kanske inte är så överraskande... det är lite konstigt att inte Kitty är bättre, jag trodde att hon skulle vara mer dansant men tydligen inte. Hon försvinner i varje fall som spelobjekt ikväll...8,9,10 and KO!

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Segern i förra omgången verkar ha varit en tillfällig uppåt-trend för Malmö. I kvällens match mot Bofors var krislaget tillbaka i samma gamla tråkig fåra. Den för förlorare. Och frågan är om Malmö Arena har otur med sig, det är nämligen femte raka hemmaförlusten för Malmö.

Det verkar som förgjort för Malmö. Tränarbytet gjorde ingen större effekt och det ser riktigt mörkt ut. I och med att Malöm inte lyckades vinna hemma mot Bofors är frågan om de överhuvudtaget kommer att kunna gå till play off. Med det usla spel som de presterar ser det ut som en omöjlighet. Det tråkiga i tranedansen är att de också spräckte min fina rad...Däremot verkar Leksand ha fått rejält me luft under vingarna. 3-0 mot Växjö kändes nog bra för dalalaget, som har haft svårt för att vinna mot toppkonkurrenter. Men som jag skrivit förut tror jag att förra omgångens seger mot Västerås var kanske den viktigaste i och med tt de lyckades vända den från ett underläge till seger.Se Dagens Spel av mig: Riggad omröstning fällde

Läs Dagens Inlägg:

Godnatt Linda
8,9,10 and KO!
Sexchocken?
En sedel på 100 biljoner...
Älskad och hatad
Riggad omröstning fällde
Ofattbar hysteri
Monstruöst bud
Stjärten dallrade riktigt bra...
Skandalläge?
Nattens brutala uppvaknande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!