Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 6 januari 2009

Obegränsad kredit!

Vancouver Canucks general manager Mike Gillis skickade under måndagen danske forwarden Jannik Hansen till farmarlaget i Manitoba. Orsak: Det behövs plats för Mats Sundin i spelartruppen; han gör sin första match för nya klubben den här veckan.

Mats Sundin debuterar eventuellt för Vancouver i lagets bortamatch mot Edmonton på onsdag i NHL. Sundin kommer att resa med laget till Edmonton och först på matchdagen bestäms det om han kommer att spela.

Jag vet av erfarenhet att det kan vara frestande att hoppa in och spela direkt när man kommer in så här mitt under säsongen. När jag börjar vill jag vara säker på att jag blir kvar i laget och inte drar på mig problem med ljumskarna eller nåt sånt. När det är dags så vill jag att kroppen är redo för att tävla på högsta nivå, sade Sundin till Vancouver Sun efter måndagens träning.

Jacob Markström, Victor Hedman och Magnus Pääjärvi Svensson. Tre stjärnor som får spela junior-VM nästa år igen och som ska se till att Sverige tar det efterlängtade guldet. Om de nu inte spelar i NHL då. Jag tror nog killarna skulle må bra av att vara kvar, säger Pär Mårts.

Tio av spelarna i silverlaget får spela även nästa år. Men några av dem kommer förmodligen att få NHL-erbjudande i sommar. Brynäsmålvakten Jacob Markström är redan draftad av Florida, Modobacken Victor Hedman har chansen att bli vald som etta i sommarens draft och Timråforwarden Magnus Pääjärvi Svensson rankas också högt. Samtliga tre är dessutom redan etablerade elitseriespelare. Dessutom är Frölundas Erik Karlsson draftad för Ottawa och glödhet i stan efter sin JVM-succé.
Skellefteå har drabbats av en ny tung skada. Fredrik Lindgren, en av lagets bästa backar, bröt handleden i måndagens match mot Frölunda och är borta resten av säsongen. Jag fick en tackling mot sargen och klämde handleden. Jag kände direkt att något var fel och kylde handen i båset men kunde inte greppa klubban efteråt, säger Lindgren till Norra Västerbotten. På tisdagsmorgonen kom läkarnas dom – handleden är bruten.

Backbesättningen var tunn innan nu är det genomskinligt som finaste slöja. Det är kört nu...

Ella Lemhagens "Patrik 1,5", Tomas Alfredsons "Låt den rätte komma in" och Peter Flinths "Arn - riket vid vägens slut" är de tre nominerade filmerna till Biopublikens pris vid årets Guldbaggegala. Röstandet har inletts på prisets sajt och avslutas under direktsändningen av galan den 12 januari, då även vinnaren presenteras. Vill du ha gratis biobiljetter?


Fotbollspensionär, allsvensk fotbollsspelare, innebandyspelare eller utlandsproffs? Valen har varit många för Henrik Larsson den senaste tiden. På tisdagen försvann i alla fall ett alternativ när franska Marseille på sin hemsida meddelade att de tröttnat på att vänta på Larssons beslut. "Klubben respekterar den svenske anfallarens vilja att ta tid på sig med att komma fram till ett beslut, men OM kan inte vänta in hans beslut, och vänder sig mot andra alternativ. Olympique Marseille hyllar öppenheten och professionalismen i vilka förhandlingarna förts".

Beskedet lär glädja Helsingborg som bokat in ett möte med "Henke", när dennes semester tar slut om ett par dagar. Vi ska sätta oss ner och diskutera. Då får vi reda på hur han ställer sig, säger sportchefen Jesper Jansson till DN.se.

Olympique Marseilles tränare Eric Gerets hade in i det sista sitt fokus riktat mot blågults lagkapten. Samtidigt betonade belgaren att bollen måste sättas i rullning snarast om en övergång skulle bli aktuell. Oavsett vilken förstärkning som väntade ville man hinna få honom registrerad till lördagens cupmatch mot Auxerre.

Jag hoppas på Larsson och är optimist, sade Gerets till nyhetsbyrån AFP i går. Strax därpå drogs alltså intresset tillbaka. Vart kosan bär i stället står fortfarande skrivet i stjärnorna. Kanske blir det innebandy, möjligen pension eller eventuellt en fortsättning i allsvenskan.


Den 29-årige göteborgaren spelade bort 700.000 kronor – på en natt. Något som blev möjligt på grund av ett fel i bankens datasystem. Nu krävs han på pengarna och åtalas för grovt bedrägeri. Det är en natt mannen nog helst vill glömma. En kväll i november 2006 satt han hemma hos föräldrarna och spelade på Ladbrokes sajt när han plötsligt upptäckte att han hade "obegränsad" kredit på sina konton.

Spärren som förhindrar att man övertrasserar sitt konto saknades. Och på saldot såg mannen inte hur stora uttag han gjorde, de syntes först dagen därpå. Vilket gjorde att han spelade bort 698.533 kronor. Bara de två sista uttagen han gjorde var, enligt kontoutdraget, på 100.000 respektive 200.000 kronor. Därefter satte spelsajtens säkerhetssystem stopp för ytterligare transaktioner, uppger tidningen Metro. Det som har hänt är ytterst ovanligt, ett extremfall. Men man ska komma ihåg att det är kundens ansvar att veta hur mycket pengar som finna kvar på kontot, säger hon till DN.se. Den 29-årige mannen uppger för polisen att han känner sig lurad.

Enligt åklagaren finns det inga misstankar om att mannen ska ha vetat om att banken hade problem med säkerheten. Flera personer har oberoende av varandra lyckats utnyttja säkerhetshaveriet. Mannen själv erkänner bedrägeriet. Han har insett att han gjort något olagligt men säger att han bara inte kunde låta bli, säger kammaråklagare James von Reis till TT.


Wii Sports är tidernas bäst säljande spel. Det visar färska siffror från statistiksajten VG Chartz. Med 40,52 miljoner sålda exemplar petar det ner den tidigare ettan Super Mario Bros, som till dags dato sålts i 40,24 miljoner exemplar.Läs Dagens Artiklar:

Självmord när det rasade...
Jiddrat och tjatat och ältat...
Sänkt skatt med 2000 miljarder...
Obegränsad kredit!
Jag behöver minst tre transferfönster...
I år går börsen upp!
Fimpade en cigarr i ögat på killen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!