Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 8 januari 2009

Det krävs mer sex!

Mats Sundin, 37, gjorde efterlängtad comeback – men häcklades av publiken. Stjärnan har ingen aning om varför. Nä, och jag bryr mig inte heller, säger han. Mats Sundin lär bli hyllad i sin första hemmamatch i Vancouver på fredag, då Canucks tar emot St Louis Blues. Men i NHL-comebacken blev Sundin utbuad av Edmonton Oilers fans varenda gång han stötte i pucken. Publiken höll dessutom upp elaka banderoller. På en stod det: ”Mats, vi trodde att du ville ha Stanley Cup-bucklan – inte en avlöningsdag”.

Det är ju sant, Mats Sundin kommer inte att vinna Stanley Cup med Vancouver, men vi om i har tur går laget tillräckligt långt för att stimulera Sudden till ännu en säsong så att han kan vara med i OS...


Det råder delade meningar hos experterna om Sundin verkligen kan ta Vancouver till de riktigt höga höjderna. Entusiasmen är stor och förhoppningarna ännu större i 2010 års vackra OS-stad med Klippiga bergen på ena sidan och Stilla havet på den andra. Såväl spelare som supportrar och medier tror att något stort är på gång med Mats Sundin i laget.

Klubbens första Stanley cup-seger är definitivt inom räckhåll. Ja, det tror jag, säger Iain MacIntyre, krönikör på tidningen Vancouver Sun, till TT. MacIntyre har följt laget sedan 1991 och anser att Sundin är klubbens bästa free agent-värvning genom tiderna.

Men alla är inte lika entusiastiska. Speciellt inte om man kommer utanför Vancouver. Branschorganet The Hockey News krönikör Adam Proteau jämför i tidningen Sundins ankomst till Vancouver med superstjärnan Wayne Gretzkys korta och (nästan) bortglömda fiaskomånader i St Louis Blues våren 1996.

Adam Proteau tycker att svensken borde ha fattat beslut om sin framtid redan i somras. Då hade han kunna välja spel i Detroit eller San Jose som också ville ha den svenske stjärnan. När han nu väntade så länge som han gjorde skulle New York Rangers i den jämnare Eastern conference ha varit ett bättre val. Proteau är säker på att Sundin kommer att göra Vancouver bättre. Han skriver: "Men alla som har sett Canucks, om än så bara en gång i livet, vet att deras play off-drömmar inte kommer att bero på den snart 38-årige Sundin, utan snarare på tillståndet med Roberto Luongos delikata ljumskar".

Ja, utan Luongo är Vancouver chanslösa. De har ett alldeles för dåligt försvar för att klara sig utan Luongo.

Wal-Mart sänker sin prognos för resultatet för det fjärde kvartalet till 0:91-0:94 dollar per aktie. Den tidigare prognosen från bolaget var en vinst per aktie på 1:03-1:07 dollar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Försäljningen för den amerikanska varuhusjätten Wal-Mart steg med 1,7 procent i december räknat på samma antal butiker. Det var sämre än de 2,8 procent som aktieanalytikerna hade räknat med, enligt Reuters sammanställning.


Den ekonomiska nedgången har även nått porrbranschen, skriver CNN. Ägaren av tidningen Hustler, Larry Flynt, motiverar begäran med att ”Folk är för deprimerade för att vara sexuellt aktiva. För en nation är det väldigt osunt. Amerikaner klarar sig utan bilar men de klarar sig inte utan sex.” Vd:n för Girls Gone Wild, Joe Francis menar att den amerikanska regeringen bör stödja porrbranschen precis som man gör med ”andra industrier älskade av det amerikanska folket”.

Enligt de båda är inte deras respektive företag i någon direkt fara. Försäljningen av dvd-filmer har minskat men trafiken på Internet fortsätter att öka. Den amerikanska kongressen har inte reagerat på utspelet.

Wow, tänk dig den kristna högern rösta för ett stödpaket för porrindustrin... Det finns nog inte på världskartan.


Försvarskoncernen Saab har fått en order från Försvarets materielverk värd 550 miljoner kronor. Statens beställning avser att upprätthålla flygplanet Gripen-systemets operativa förmåga, enligt ett pressmeddelande från Saab.Henrik Lundqvist blir en allt större stjärna i den nordamerikanska hockeyvärlden. På torsdagen fick han ännu ett bevis på sin storhet då han för första gången togs ut till all star-matchen.

Det var på tiden, men frågan är om han verkligen är tillräckligt bra för stunden? Han har ju inte visat någon vidare form den senaste tiden.


De svenska skidskytteherrarna åkte in på en blygsam nionde plats, nästan tre minuter från täten, i Oberhofs världscupstafett.

Utan Ferry och Bergman är det här laget ett Kalle Anka-lag... De svenska skidskyttarna har också en tendens att inte klara trycket. Magnus Jonsson hade chansen men pallade inte trycket. Första sträckan kommer att bli en rysare i VM.


Efter mycket spekulationer hit och dit är det nu klart att målvakten Eddie Gustafsson lämnar norska Lyn för hårdsatsande Red Bull Salzburg i Österrike. Det känns riktigt kul. Det är en stor klubb med en fantastisk arena och ett fantastiskt lag som leder serien, säger Eddie Gustafsson till DN.

En grupp från det svenska näringsdepartementet åker till bilmässan i Detroit i helgen för att träffa toppchefer på General Motors och Ford. Regeringen förhandlar just nu med både Volvo och Saab om statliga garantier för lån hos Europeiska investeringsbanken. Enligt statssekreterare Jöran Hägglund rör det sig om flera miljarder kronor för att utveckla grön teknik.

De svenska pengarna ska komma Sverige till del, men så som det ser ut i dag med integrerade plattformar är det komplicerat. Det finns saker vi vill ha besked om från Ford och GM inför våra fortsatta diskussioner med Saab och Volvo, säger Jöran Hägglund till TT.

Det kommer att bli svårt att ha kontroll över pengarna. Naturligtvis kommer bolaget att dra nytta av forskningen för de andra bilmodellerna.


Skådespelaren Michael J Fox donerar 6,5 miljoner kronor till Malmöföretaget Acadia Pharmaceuticals. Pengarna ska gå till att utveckla bromsmediciner mot Parkinson. I början på 1990 fick Michael J Fox diagnosen parkinson. Genom sin stiftelse skänker filmstjärnan pengar till forskning om sjukdomen. Acadia Pharmaceuticals utvecklar ett preparat som är baserat på östrogen. En framtida medicin ska kunna bromsa parkinsons sjukdom.

Bank of England sänkte styrräntan till rekordlåga 1,5 procent. Få bedömare tror dock att sänkningen får någon större effekt när bankerna ökar sina marginaler och håller tillbaka kreditgivningen. Brittiska medier påpekar att räntan aldrig har varit lägre sedan Bank of England grundades 1694, ett drygt decennium innan realunionen 1707 mellan England och Skotland formerade Storbritannien. Det säger en hel del.

Bank of England själv påpekar att serien av räntesänkningar inte gjort det lättare att få lån. Det har snarast blivit tvärtom. Banker och bolåneinstitut skärper sina villkor när kreditförluster växer i låneportföljerna.

Det är som jag sagt förut, det är hos bankerna den sänkta räntan hamnar. Systemet skulle tjäna mycket mer på lägre skatter och tillfälliga lån hos statliga institut för att smörja marknaden. Det är ganska naturligt att banken försöker täcka kreditförluster med högre marginal.


HV:s tränare Kent Johansson flyttar till Lugano, Schweiz, efter säsongen. Det har fått Luganos nuvarande tränare att reagera: John Slettvoll, 64, kliver av jobbet med omedelbar verkan. Redan på torsdagen flög Slettvoll hem till Sverige. Slettvoll, som tidigare tränat bland annat Björklöven, kände sig sviken och att klubben gått bakom ryggen på honom.Se Dagens Spel av mig här

Läs Dagens Inlägg:

Mål med baken...
Vem är det som darrar?
Robinson är på G...
Det krävs mer sex!
Atomprocessor ger möjligheter
Mormorstrosor - sexiga underpants
Patetiskt
Dödlig propp
Terrorattack i Malmö...
Skamliga förslag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!