Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 19 januari 2009

Kalla(r) sig numer Jerringprissegrare...

Zlatan Ibrahimovic nobbade Idrottsgalan för att vara med på den italienska fotbollsgalan. Där hade han en stor kväll. Han utsågs till Serie A:s bästa spelare och ligans bästa utländska spelare 2007/08. Han fick priserna för prestationen där han kom tillbaka från skada, och sköt ligatiteln till Inter och för sina 17 ligamål. Juventus Alessandro Del Piero valdes till bäste italienske spelare. Bäste målvakt blev Gianluigi Buffon och bäste back Giorgio Chiellini.

Det visar hur enormt stor han är i Italien. Före sådana spelare som tex Kaka. Jag hoppas att han ska kunna blomma ut i europaspelet och det tror jag att han kan i år. Redan i EM tyckte jag att han hade lyft sitt internationella spel genom att göra mål när det verkligen gällde. Den geneskapen hoppas jag att han tar med sig i CL så kan han bli världens bäste fotbollspelare.


Gula tänder? - Vi har lösningen!

Idrottsgalan fick två Gustafsson i år, Björn och Robert Gustafsson. Björn som liten babys och Robert som pappa när priset för årets nykomling skulle koras. Tony Richardsson fick sin släng av sleven som vanligt, dock den här gången av Björn Gustafsson...

Petter Settman är som vanligt gedigen och har total koll, dock inte lika bra som förra året. Men den stora skrällen är väl att Zlatan inte var med bland de fem sista att rösta på för Jerringpriset...


Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Det blev en tuff match mellan Linköping och Färjestad. Linköping började klart bäst och hade ledningen med 2–0 efter den första perioden, men Färjestad kom tillbaka och vände på tillställningen när Jesper Mattsson gjorde 3–2 till gästerna med sex minuter kvar att spela. Hemmalaget lyckades ändå få med sig en poäng tack vare Mikael Håkanssons kvittering cirka två minuter senare. Tredje raka hemmamatchen som slutade 3-3 innebär att östgötarna trots topplacering tillhör elitseriens sämsta i sin egen arena. Det som finns på näthinnan är dock slagsmålet i förlängningen mellan Lee Goren och Andreas Pihl. Båda spelarna slängde handskarna och för ovanlighetens skull lät domarna slagsmålet fortsätta en längre tid och mest kostade det för Pihl som träffades rejält vid ett par tillfällen och lämnade isen kraftigt blödande.


Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner


HV 71 vann över Luleå med 2-1 på hemmaplan. Johan Davidsson avgjorde för HV 71 i 50:e minuten. Trots att HV spelade sista 23 minuterna med bara fyra backar orkade laget slutföra matchen på ett mycket bra sätt.


Skydda din privatekonomi mot arbetslöshet!

Charlotte Kalla blev galans stora vinnare med årets prestation men framför allt Jerringpriset. Det var rätt val, under ett mycket magert år. 2008 måste vara bland de sämsta idrottsår som någonsin varit. Kallas prestation var en toppprestation, men kom ihåg att Virpi har/hade problem med ryggen och hon hade säkert vunnit om hon inte hade haft dessa problem. Men det förtar inte Kallas prestation som trots allt var en topprestation oavsett motståndares hälsoläge. Kalla visade under hela Touren att hon hon ville vara med i toppen och det som hon presterade var ett genombrott var sällan skådat slag.


Vill du ha gratis biobiljetter?
Läs Dagens Inlägg:

Kalla(r) sig numer Jerringprissegrare...
Otroligt Doderbra!
Snart har du ett chip i armen...
Porrkungens strid i rätten
Obamamania
Två helt sanna norgehistorier...
Snart kommer den största boomen i världshistorien!
Zlatan knäckt av ryttare...
Tv har blivit amatörernas afton


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!