Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 19 januari 2009

Otroligt Doderbra!

Mot Spanien kom Dalibor Doder tillbaka. Och med elva mål ledde han Sverige till seger med 34–30. Det känns jättebra faktiskt, säger han till TV4. Dalibor Doder låg däckad i magsjuka och var länge ett osäkert kort till VM-matchen mot Spanien. Han kom till spel och väl på planen ledde han Sverige till tidig ledning.

Jag skulle vilja hylla Sverige och säga att de spelade lysande, men tyvärr. Den som räddade var målvakten Sjöstrand. Jag har varit kritisk till rotation av målvakt och jag är inte övertygad. Däremot visar det sig att Sverige har tre toppmålvakter och vem som helst kan stå. Förbundskaptenerna måste visa samma fingertoppskänsla som de har visat, för de svenska målvakterna kommer att spela huvudrollen för hur det kommer att gå för Sverige. Lagets spel är inte riktigt pålitligt och jag skulle vilja se hur laget spelar när de hamnar i underläge. Det är lätt att jubla när det går bra men i ärlighetens namn har inte laget blivit riktigt prövat. Det känns ju konstigt när de har mött Spanien, men när laget hamnar i underläge mot kvalificerat motstånd, då kan vi börja spekulera.

Men Doder gjorde en imponerande insats. Från magsjuka till att vara bäste utespelare. Han gjorde en del mindre bra saker i slutet av matchen men sammanfattningsvis var hans insats strålande.Gula tänder? - Vi har lösningen!

Tomi Kallio förlängde på måndagen sitt kontrakt med Frölunda med två år, med möjlighet till ytterligare ett år. Nästan tio månader efter att Frölundacentern Jonas Johnson lagt skridskorna på hyllan är det dags att plocka ner dem på nytt. Elitserielagets många skador och en gles spelarmarknad uppges vara skäl till att den förre lagkaptenen ombetts snöra på skridskorna. På måndagen börjar han träna med Frölunda.

Frölunda behöver all hjälp man kan få i och med att de är i en svacka. Jonas Johnson är rutinerad, men hur snabbt kan han komma igång? Det är inte så lätt att bara komma igån och prestera, det syns tydligt på tex Renberg och Sundin. Frågan är om Johnson kan bidra så mycket just nu.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Zlatan avstängd, Elmander skadad och en velande Henrik Larsson – då kan Marcus Berg bli svensk startman mot Portugal i VM-kvalet.

Jag väntar på att Marcus ska ta det där sista steget som kan göra honom till en svensk startman i landslaget. Ska sanningen fram så har inte Marcus rosat marknaden när han har fått chansen i landslaget. Marcus skulle behöva få lite mer muskler och speed för att bli riktigt hyperfarlig. Han är lite för vek än så länge, men han har talang, vi får hoppas att han kan blomma ut. I dagens läge serjag inte honom som en startman om Elmander är med, däremot ser jag honom gärna före Larsson - om han kommer att vara med. Marcus Berg kan mycket väl knoppa in ett mål och det kan vara värdefullt. Henke är en bättre spelare utan boll ingen tvekan om det, men att göra mål då tror jag att Berg är minst lika bra.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Malmö FF:s träningsmatch mot FC Köpenhamn den 27 januari kommer att spelas utan publik, skriver Sydsvenskan på nätet. FCK:s träningsanläggning, där matchen ska spelas, uppfyller inte myndigheternas gällande säkerhetskrav, uppger den danska toppklubben på sin hemsida.Läs Dagens Inlägg:

Kalla(r) sig numer Jerringprissegrare...
Otroligt Doderbra!
Snart har du ett chip i armen...
Porrkungens strid i rätten
Obamamania
Två helt sanna norgehistorier...
Snart kommer den största boomen i världshistorien!
Zlatan knäckt av ryttare...
Tv har blivit amatörernas afton


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!