Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 16 januari 2009

Sexchocken?

Förra helgen slog Barcelona rekord i antal raka bortasegrar i ligan (åtta) när Osasuna besegrades med 3-2. I morgon kväll kan ytterligare ett rekord ryka – om Barça tar minst en pinne hemma mot sjuan Deportivo. Då slås nämligen poängskördsrekordet efter en halv säsong som Real Madrid satte ifjol (47). Katalanernas försprång till Real och Sevilla är hela tolv poäng men "Pep" Guardiola vägrar låta sig dras med i något guldsnack. Vi måste fokusera på det som händer närmast. Vi kan inte titta för långt fram och tänka på vad vi ska göra sen. Det finns fortfarande många poäng, 60, att spela om, säger tränaren till klubbens hemsida.

Barcelona är i hysterisk form och kör över allt och alla. Det råder inge tvekan om att laget kommer att vinna La Liga i år - om de inte drabbas av skador. Laget är i balans och harmoni, något som Barcelona inte var förra året. Det märks att laget trivs just nu, de leker fotboll på plan. Naturligtvis skulle man kunna hävda att ligan är avgjord men börjar det kärva då kan det gå fort utför. Kom ihåg hur det var när Capello ledde laget till ligaseger. Laget var långt efter men kunde efter en fantastisk avslutning gick de förbi Barcelona. Det scenariot verkar dock inte så troligt i år...

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Avslängda kläder och försiktig elegans var inget som föll juryn speciellt mycket i smaken. Halvt, tyckte Tony Irving om Magdalena Graafs framträdande och danserskan fick försvara sin rumba. Det var otroligt manligt och väldigt kvinnligt. Men bara halvfart och halvvägs. Det räckte inte, var Tony Irvings hårda ord.

Magdalena Graaf har potential att kunna gå långt i programmet. Hennes satsning på sensuellt och utmanande dans kanske inte slog så väl ut men i konkurrens med de andra står hon ganska bra så här i inledningen. Graaf är inte en av favoriterna men en outsider bland oddssättarna.Hitta de bästa oddsen

Laila Bagges professionella danslektioner har lönat sig. I kvälll dansade hon hem en förstaplats – och Tony Irvings hyllning.

Det syns att Laila Bagge har ett försprång. Hennes dans i kväll var helt klart bra. Men räcker hennes uttstrålning till? Jag är tveksam. Men visst har hon förbättrat sina chanser till att vinna Lets Dance.Magnus Samuelsson fick i kväll inte bara höga poäng av juryn, utan även kvällens hetaste komplimanger. Klädd för rumba i glittrig tröja och på höga klackar, lyckades världens starkaste man få självaste Tony Irving att rodna: Förlåt, men när du gör dina höftrörelser framför mig tappar jag bort mig totalt, utbrast Tony Irving.

Det var bra gjort av Magnus att kunna dansa rumba så bra som han gjorde. Han är ju ingen liten bit, men trots sin storlek hade han bra känsla. Men Magnus är ingen vinnare i detta program, spara era pengar till en bättre häst...

Gula tänder? - Vi har lösningen!

På söndag installeras Barack Obama som president. Det hela går av stapeln i Lincoln Memorial och Tiger Woods, världskänd golfare, kommer att medverka. Det var ett beslut som satt långt inne för Woods som tidigare valt att avstå från all politisk inblandning. Men nu kommer han alltså att delta vid "We are One", en hyllningskonsert med bland andra Beyonce, U2 och Stevie Wonder.


19-årige Alexei Cherepanov spelade i ryska hockeyligans Avangard Omsk. Den unge talangen var på väg upp och gick i första draften till New York Rangers 2007. Men Cherepanov dog i oktober, efter att ha kollapsat på bänken under en bortamatch mot Vityaz Chekhov. Läkarundersökningen visade att han led av ett kroniskt hjärtfel, men det talades också om bloddopning. Och nu stängs alltså Avangards ordförande Konstantin Potapov, vice ordförande Anatoly Bardin samt en av lagets läkare, Sergei Belkin, av. Även en annan av Avangards läkare, Dmitry Batushenko, stängs av i två år. Dessutom stängs Vityaz ordförande Mikhail Denisov av. Enligt ett uttalande från klubben kände läkarna till Cherepanovs tillstånd "men förstod inte hur allvarligt det var".

Klubben har helt klart missbedömt hela situationen och riskerna. Om han dessutom var bloddopad som det tydligen har famkommit då var hans riskexponering över alla gränser. Det är tragiskt att detta måste hända men kanske kan det ryska spelarna och ledarna börja förstå riskerna med doping och att ha en bra ledarstab av läkare som kan förhindra framtida dödsfall.Se Dagens Spel av mig: Riggad omröstning fällde

Läs Dagens Inlägg:

Godnatt Linda
8,9,10 and KO!
Sexchocken?
En sedel på 100 biljoner...
Älskad och hatad
Riggad omröstning fällde
Ofattbar hysteri
Monstruöst bud
Stjärten dallrade riktigt bra...
Skandalläge?
Nattens brutala uppvaknande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!