Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 13 januari 2009

Homosexuell eller inte?

Efter kvällens stora filmfest var det två filmer som kunde gå hem som de stora segrarna: Jan Troells ”Maria Larssons eviga ögonblick” och Tomas Alfredsons ”Låt den rätte komma in”. Peterson menar även att det var diplomatiskt av juryn att ”dela upp guldbaggarna”. Det var väldigt tydligt att skådespelarna fick pris för ”Maria Larssons eviga ögonblick” medan ”Låt den rätte komma in” fick priser för manus och regi, kommenterar Aftonbladets Jens Peterson.

Det var riktigt svenskt, lagom utdelning av priser till de väntade filmerna så att ingen skulle gå hem och kännna sig förfödelad. Hela tillställningen var så där norrländskt tungrott, det ligger lite Bergmanstämning över hela tillställningen (Krönikör Peterson är inne på samma tema). Skådespelare kan inte vara för glammiga, förstår inte varför. Skådespelaryrket har ju ett rykte om sig att vara lite lössläppt, med vilda fester och partnerbyten, därför känns det konstigt att de inte kan vara lite mer lediga i sin stil, men jag vet inte de kanske sparar allt till efterfesten...Cristiano Ronaldo är världens bäste fotbollsspelare – stick i stäv med de svenska rösterna. Både förbundskapten Lars Lagerbäck och lagkapten Henrik Larsson hade Spaniens mittfältsmotor Xavi som nummer ett.

Det är ju lite svårt att upphöja honom när de ska möta honom i en viktig match, det vore att sänka det egna laget...


Aktiebörserna i New York inledde veckan med fallande kurser, tyngda av bland annat finanssektorn. Dow Jones industriindex tappade 1,5 procent och stängde på 8 474,1. Nasdaqs kompositindex gick ner med 2,1 procent till 1 538,8. Bankerna agerade sänke med Citibank i spetsen. Sjunkande oljepris samt oro inför rapportsäsongen gav ytterligare tyngd.


Mätteknikföretaget Hexagon meddelar att vinsten per aktie under 2008 uppskattas ha ökat med 6-8 procent jämfört med föregående år. Tidigare har bolaget förutspått en vinstökning på 15 procent. Hexagon snabbar nu på sitt pågående besparingsprogram, med hänvisning till avtagande efterfrågan. Personalneddragningar och permitteringar under första halvåret väntas ge årliga besparingar på cirka 500 miljoner kronor. Engångskostnader på cirka 100 miljoner kronor kommer att redovisas i räkenskaperna för fjärde kvartalet, enligt ett pressmeddelande.


Japanska Sony kan komma redovisa förlust för första gången på 14 år på grund av fallande försäljning av tv-apparater och annan elektronik i Nordamerika och Europa. Det skriver den japanska tidningen Nikkei, enligt Bloomberg News. Enligt tidningen kan rörelseförlusten bli runt 100 miljarder yen, motsvarande 1,1 miljarder dollar, för räkenskapsåret som slutar den 31 mars.Johanna Frisk är ”inte direkt någon superstjärna” och värvas till Los Angeles för att hon har en relation med Marta. Så ser TV4-ankaret Patrick Ekwall på svensk damfotbolls största övergång i vinter – men han får mothugg från de inblandade. Jag och Marta är inget par. Jag skulle inte ha flyttat om det inte vore en seriös satsning, svarar Frisk.

Oj, det var en skräll... Det hade jag ingen aning om. Om det stämmer så är det ju hyperintressant. Man blev ju lite överraskad över Johanna Frisks övergång, men samtidigt har den amerikanska ligan varit rena rama pajaskonsterna hela vägen så inget verkar omöjligt. Jag är inte mannen att avgöra om de har en mer intim relation och faktum är att det är av underordnad betydelse. Det är flera klubbar som har satsat på flickvän/fruar för att kunna värva en spelare. Det är inget nytt, det är bara smart....


Johan Holmqvist är elitseriens bäste målvakt. Han hade en svår omställning i början efter åren i NHL och efter ha suttit bänkad sista halvan av fjolårssäsongen i Dallas. Men han har ingen konkurrent i dag. Klar nummer ett, skriver Mats Wennerholm.

Honken började darrigt men har verkligen spelat upp sig. Självförtroendet fick sig en knäck i NHL efter massa bänkningar. Han är nummer ett för stunden, det stämmer, samtidigt tycker jag att klassen på målvakterna har sjunkit. Årets upplaga av målvakter är inte alls i den klass som det har varit förut. Men över huvudtaget har ju klassen sjunkit drastiskt. Det har gjort elitserien spännande men sämre.


Efter ett beslut från Konkurrensverket återinför SAS bonuspoäng för inrikesresenärer så snart som möjligt. Det framgår av ett pressmeddelande. Marknadsdomstolen förbjöd SAS 2001 att erbjuda kunderna Eurobonuspoäng för inrikesresor i Sverige på sträckor där SAS har konkurrens.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

13 blev turtal...
Tradition att missa öppna mål...
Stringfillingar är ett måste för överlevnad...
Ara Abrahamian inför domstol
Ta en oskuld för 30 miljoner...
Rätt med sparken...
Maffian breder ut sig
Samurajhugg mot Japan
Den som väntar på någonting gott...
ROTen till något gott
Långt ringfinger = framgång
Homosexuell eller inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!