Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

fredag 16 januari 2009

Riggad omröstning fällde

Enligt den spanska tidningen Marca kommer Real Madrids president Ramon Calderon, 57, i dag lämna sin post som klubbens president. Anledningen ska vara den förtroendeomröstning som Calderon påstås ha riggat för att få igenom sin budget. Calderon anklagas för att ha låtit icke-medlemmar rösta, samtidigt som han nekat 200 medlemmar att göra detsamma. Enligt Marca klubbades presidentens budget sedan igenom med 47 rösters övervikt.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Alpinstjärnan Markus Larsson, som föll svårt under störtloppsträningen i Wengen, har genomgått en ny skallröntgen som gav positiva besked. Läkningen går enligt planen, man såg inget värre på röntgen, säger landslagstränaren Matias Eriksson till TT.

Vill du ha gratis biobiljetter?

Davegårdh & Kjälls Sverigefond flaggar upp i Nordic Service Partners. Davegårdh & Kjälls Sverigefond äger 370.009 aktier, motsvarande 5,14 procent av kapitalet, i Nordic Service Partners Holding. Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Sveriges bästa bud sajt love to bid!

Peter Ijeh anmäler IFK Göteborg till fotbollens skiljenämnd. Tvisten gäller skattetillägget för 716 000 kronor han fick som gåva i samband med sin flytt till klubben 2004. Tidigare dömdes klubben att betala omkring två miljoner i skatter och sociala avgifter för forwardens två säsonger inom föreningen. Den här gången rör det sig om ett straffskattskrav från kronofogden, eftersom Ijeh deklarerat för låga inkomster. Änglarna har förståelse för att han och företrädaren Höyer väljer att gå vidare i frågan. De har påkallat ett skiljeförfarande och det är egentligen helt enligt regelsystemet. Skiljenämnden får avgöra om vi har något betalningsansvar, säger IFK Göteborgs sekreterare Tore B Carlsson till Eurosport.

Kalmar FF har ett stort tomrum att fylla efter förlusten av skyttekungen Patrik Ingelsten. I dag presenterade klubben en tänkbar ersättare. 27-årige brassen Daniel Mendes var med och tog Kalmarlaget upp till allsvenskan 2003, men har spelat i AIK de två senaste säsongerna. I AIK blev det 12 mål på 69 matcher. Så här säger Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson till klubbens hemsida. Vi känner väl till Daniels egenskaper eftersom han varit i föreningen tidigare. Framför allt kommer hans snabbhet och rörlighet i djupled att bli en bra tillgång i vårt spel.

Gratistidningsjätten Metros båda danska tidningar, Metro Xpress och 24 Timer, kommer under 2009 att kvalificera sig för presstöd i Danmark. Det sammanlagda stödet förväntas uppgå till cirka 4,6 miljoner euro, skriver Metro i ett pressmeddelande. Stödet kommer att användas för att expandera Metroxpress distributionsnätverk, skriver bolaget. Vidare framgår att Metroxpress har bildat ett dotterbolag, Distributionskompagniet, som förutom att sköta tidningen distribution kommer att åta sig uppdrag från tredje part.

Milan möter Fiorentina och med från start finns nyförvärvet. Det blir första hemmamatchen på San Siro för David Beckham och tränare Carlo Ancelotti är tvärsäker: Beckham kommer att spela från den första minuten, hälsar han på presskonferensen efter fredagens träning. Englands forna lagkapten David Beckham spelade från start i ligamatchen mot Roma. Trots att Ancelotti sagt att han skulle sitta på bänken. I efterhand medgav tränare att det var för att Beckham skulle slippa pressen och att han var mycket nöjd med Becks insats.


LKAB:s järnmalmsgruvor i Malmfälten slog nya produktionsrekord under 2008, trots finanskrisen och den branta konjunkturnedgången i slutet av året. Totalt producerades uppemot 43 miljoner ton råmalm, en ökning med två miljoner ton jämfört med 2007, skriver LKAB i ett pressmeddelande.


Vancouver kunde inte vända trenden i natt utan förlorade hemma mot Phoenix med 1-4. Det luktar fiasko för Mats Sundin. Det kan inte vara roligt att hamna i ett lag som har dålig form när man själv inte är i toppslag. Modo van dock bara med 2-1 efter ett imponerande målvaktsspel från Markström, dock blev ahn syndabock genom en sämre rensning. Timrå var däremot ett spel som satt för de som följde det, jag följde inte mitt eget råd...

Spela Bingo Online - $5 Gratis!

Fredag brukar innebära allsvenskan och lite tveksamma fotbollsmatcher. Ingen undantag från det idag. Därför blir det en blandning av allsvenska matcher och fotboll.

Dagens starkaste etta är utan tvekan AIK. Mariestad hemma ska inte vara något problem. Det blir en lagom aptithöjare i min rad.Spela Live på Hockey - Klicka här!

Visby har visat att de hör hemma i allettan. Ikväll tar de emot Arboga på Gotland. Allettan är jämn oftast verkar hemmaplan fälla avgörandet och det scenariot tycker jag passar bra här...Hitta de bästa oddsen

Malmö tror jag har kommit tillbaka på spåret igen och kan återigen inkassera en vinst mot Bofors. Men se upp, Bofors är inte ofarligt laget har bra form, men jag räknar med att tränarbytet ska ge effekt även här...Veckans hetaste spel

Heerenveen är ett lag som inte har imponerat, detsamma gäller Feyenoord. Två lag med problem där jag tror att laget får ett rejält lyft med Elm. Hemmaplan fäller avgörandet och kompletterar min fyrling på ett bra sätt.Spela Live på Fotboll - Klicka här!


Unibet ger dig 1000 Kr att spela för! Klicka här!


1 AIK - Mariestads BOIS HC - 1 - 1,10
5 Visby-Roma HK - IFK Arboga - 1 - 1,60
6 Malmö Redhawks - Bofors IK - 1 - 1,30
8 Heerenveen - Feyenoord - 1 - 1,65
-------------------------------------------------
Fyrling summa odds 3,78 = ev vinst 3,78 x 100 = 378 kr

Jämför spelbolagen på nätet

Saldo efter dagens spel: 204 kr
Se Dagens Spel av mig: Riggad omröstning fällde

Läs Dagens Inlägg:

Godnatt Linda
8,9,10 and KO!
Sexchocken?
En sedel på 100 biljoner...
Älskad och hatad
Riggad omröstning fällde
Ofattbar hysteri
Monstruöst bud
Stjärten dallrade riktigt bra...
Skandalläge?
Nattens brutala uppvaknande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!