Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

måndag 12 januari 2009

Hanterar det med Glans!

27-årige Björn Söderberg, entreprenör från Växjö med en hel radda företag i Nepal, har utsetts till "årets talare" av företaget Talarforum. "Ska man bli bra ska man tala om något man verkligen brinner för. Då kommer saker och ting rätt naturligt." "Sen är det viktigt att man är sig själv. Den tredje punkten, säger Björn Söderberg, handlar om att skaffa sig vana att tala och argumentera - även utanför föredragssalar och podier. "Det som har gjort mig till en bra talare började nog redan när jag var liten, hemma vid middagsbordet. Det har snackats, argumenterats och diskuterats i min familj så länge jag kan minnas." "Så mitt tips är: Våga prata och diskutera med vänner och bekanta. Många vågar inte yttra sig förrän de känner sig helt säkra på något, men det är fel. Man kan åtminstone uttrycka en åsikt. Sen kanske man blir överargumenterad, men i så fall är det fine."

Lär dig Spanaka - Klicka här!

Deutsche Bank sänker sin rekommendation på Oriflame till från köp avvakta och sänker samtidigt sin riktkurs från 345 kronor per aktie till 205 kronor per aktie. Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


De europeiska börserna föll för fjärde dagen i rad på måndagen på grund av det fallande oljepriset samt oro för den kommande rapportperioden. Londonbörsen gick ned med 1,0 procent och i Paris gick CAC-index ned med 1,6 procent. Frankfurtbörsen gick ned med 1,0 procent.


2008 blev ett dystert år för hela PPM-systemet. Värdet på alla pensionssparares tillgångar sjönk med 34,5 procent - det sämsta resultatet någonsin. De sparare som själva valt fonder fick se en samlad värdeminskning på 33,8 procent. De aktiva PPM-väljarna klarade sig alltså något bättre.

2008 inleddes i dur men slutade i moll för försäljarna av begagnade bilar. Totalt sjönk försäljningen med 8,3 procent jämfört med 2007. Fallet dämpades dock något i december, mycket tack vare kampanjer med bra rabatter och möjligheter till finansiering. Handlarna har sänkt priserna från allt emellan 5 och 20 procent, säger Fredrik Grundsell, vd på biltest- och informationsföretaget Bilcert som tagit fram statistiken.


Bilhandlarna har det inte lätt just nu, men de har ju haft en väldigt lång period av makalös bilförsäljning. Var har alla dessa pengar tagit vägen? Kan du få ett billån? Kolla gratis här!


Från och med idag måste svenskar som reser till USA söka tillstånd på nätet i förväg. Det är gratis – men på Luftfartsverkets hemsida har läsarna länkats till en sajt som tar flera tusen kronor för att hjälpa till med ansökan. Rätt adress för att söka tillstånd för inresa till USA är https://esta.cbp.dhs.gov

Man ska visst få ersättning om man har blivit lurad av Luftfartsverket också, det låter ju bra hoppas de håller sina löften...Sportjätten Puma köper svenska marknadsföringsbolaget Brandon Company. Sportskojätten vill trefaldiga Göteborgsbolagets omsättning till 1,5 miljarder på tre år. Det betyder fler jobb i Göteborg och Stockholm, spår vd Anderz Larqvist.


Programledaren Johan Glans var ordentligt laddad när den 45:e Guldbaggegalan drog igång. De haglande skämten om den skådespelande publiken var såväl grova som milda. Skådespelaren Lena Endre var en av dem som fick stå ut med Johan Glans skämt i kväll då han ”hyllade” skådespelerskan: – Du är Dramatenskådespelerska, filmstjärna, ”milf”. På engelska är en förkortning för mammor man skulle vilja ha sex med...

Johan Glans har varit galans behållning, men varför är det alltid så släpigt på dessa galor?


Alitalia har gått med på att sälja 25 procent av aktierna till Air France-KLM för drygt 320 miljoner euro. Alitalias vd Rocco Sabelli sade att det franska flygbolaget var det naturliga valet med tanke på dess djupa kännedom om det italienska bolaget efter ett långvarigt samarbete och ett planerat övertagande som gick i stöpet förra året. Försöket att överta det då statsägda Alitalia misslyckades på grund av fackligt motstånd och kritik från premiärminister Silvio Berlusconi, som då var mitt uppe i en valrörelse.

En domare i USA har gått med på att storsvindlaren Bernard Madoff får förbli på fri fot mot borgen. Han måste sitta kvar i husarrest men slipper hamna i häkte i väntan på rättegång.


Felipe Massa tappade världsmästartiteln med minsta möjliga marginal till Lewis Hamilton. När brasilianaren på måndagen provkörde Ferraris nya F1-bil F60 kände han inte igen sig: DDet är verkligen en bil som är fullständigt olik den jag hade förra säsongen. Den är helt annorlunda att köra, säger Felipe Massa efter den första testkörningen på Mugellobanan. Enligt Massa kommer förarens skicklighet att spela en större roll än tidigare. Men som med alla förändringar tar det tid att vänja sig. Det kommer helt klart bli svårt att köra den här bilen. Men när du blir mer van kommer det så småningom automatiskt.
Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Äntligen någon som tar fajten!
Hanterar det med Glans!
Vampyrer känner skräck för det eviga
Jänkarna är inte lika kaxiga nu...
Vulgo Snövit dansar loss
Motlut likt Mount Everest
Allvarligare att visa ena tutten...
Besvikelse som får upprättelse i år?
Brajja
Maxi(mal) tur


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!