Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 13 januari 2009

Tradition att missa öppna mål...

Bobo Simensen fick beskedet i dag: Du får sparken från Malmö Redhawks. Men det kom knappast som en överraskning för tränaren. Vi har inte vunnit och det har bara blivit tystare och tystare, då förstår man att något är på gång, säger han till sportbladet.se. Det är så i den här branschen. Det handlar om att vinna matcher och även om jag tycker att vi har spelat bra i flera matcher på slutet så har vi inte lyckats vinna, säger han. Det finns i alla fall inga hard feelings mellan mig och Malmö. De var raka och gav ett klart besked.

Bobo kommer snart att få ett nytt jobb - blir det möjligtvis Södertälje?


Sir Alex Ferguson gör nu sitt bästa för att hans spelare ska förstå allvaret i morgondagens match. Vi måste vinna den här matchen, säger han. Överkörningen av Chelsea var en sak. Wigan något helt annat. Allting är inte uppåt i Manchester United trots den imponerande 3–0-triumfen mot Chelsea i söndags. Redan inför matchen stod det klart att Rio Ferdinands ryggproblem består och i matchen blev vänsterbacken Patrice Evra skadad och som troligtvis är borta en månad.

Matcher som mot Chelsea behövs ingen tändvätska, den finns där ändå men matcher mot Wigan är linte alls lika roliga och Wigan är inget dåligt lag. Man United kan få problem men en trolig vinst dock.


Real Madrid får inte använda båda sina nyförvärv Lassana Diarra och Klaas-Jan Huntelaar i Champions League när slutspelet börjar i slutet av februari. Nu tar de spanska mästarna ärendet vidare till idrottens internationella skiljedomstol (CAS).

Det är fjantigt av Real Madrid att ta det till CAS. Det står ju ganska tydligt i reglerna och de borde ha tagit reda på det innan. Men de var nog övertygade om att de skulle få dispens och körde på i ullstrumporna.Det stundande VM:et kan mycket väl vara Kims Anderssons näst sista. Trots att han bara är 26 år ser han redan slutet på landslagskarriären. Jag ser till 2011 (hemma-VM). Då har jag spelat för Sverige i tio år.

Kim har spelat snart tio år i landslaget, men det var ganska länge som han fick sitta mest p bänken och hoppa in lite då och då. Men visst det kan vara bra med spelare som inser att det behövs förnyelse och "outar" sig själv. Sådana spelare skulle behövas i fotbollslandslaget...

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Air France-KLM studerar en potentiell sammanslagning med flygbolaget SAS. Det skriver den franska tidningen La Tribune. SAS bekräftade tidigare i höstas att bolaget är i en process där bolaget utvärderar olika strukturella möjligheter för koncernen. Inom denna process meddelade SAS att man för samtal rörande möjliga strukturella lösningar. Media har spekulerat i att exempelvis Lufthansa är nära ett köp av SAS.


Det positiva nyhetsflödet fortsätter för Swedish Match. Enligt vad Nomura erfar uppvisar de senaste siffrorna från AC Nielsen en ny rekordnivå för snusmarknadsandelen i USA. Nomura spår att snuskategorin kommer att växa med cirka 2 procent 2009 och att Swedish Match kommer att ha en marknadsandel omkring 12 procent.


37 skott – men inget mål. Middlesbroughs Stewart Downing är spelaren i Premier League som skjuter mest, men som fortfarande väntar på första målet.

Det värsta är att han är på väg till Spurs. Där finns det tradition att missa öppna mål. Det ser mörkt ut...Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

13 blev turtal...
Tradition att missa öppna mål...
Stringfillingar är ett måste för överlevnad...
Ara Abrahamian inför domstol
Ta en oskuld för 30 miljoner...
Rätt med sparken...
Maffian breder ut sig
Samurajhugg mot Japan
Den som väntar på någonting gott...
ROTen till något gott
Långt ringfinger = framgång
Homosexuell eller inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!