Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 15 januari 2009

Tvillingknocken

Inför knappt 100 supportrar genomförde Ola Toivonen sitt första träningspass som PSV-spelare under torsdagseftermiddagen. Toivonen är en spelare för framtiden. Just nu är han bara på 80-85 procent av sin maximala form, säger tränaren Huub Stevens. Uppmärksamheten kring Toivonen var under torsdagen stor i Holland. På TV rullades Toivonens 14 allsvenska mål i diverse sportsändningar och expertisen undrade om svensken, som inte har några större A-landslagsmeriter att skryta, ska kunna bli PSV:s frälsare. Själv låg Toivonen lågt. Jag förklarade hur jag vill spela fotboll. Att jag tycker om ett snabbt passningsspel och att hålla bollen längs marken, säger Toivonen.

Vi får hoppas att Stevens menar vad han säger. Man blir alltid lite fundersam när man värvar en spelare och inte låter den spelare spela direkt. Ta tex Prica, Keane sa att han behövde en lite tid för att komma in i det brittiska spelet. Den tiden handlar nu om år... Nu ska man inte måla någon på väggen än, men som jag säger Ola måste inom en tid få spela. Vad är det som säger att Stevens sitter så säkert? PSV ligger på fjärde plats, det är att underprestera för en klubb som PSV. Börjar det gå sämre då kan nog Stevens se sig om efter ett annat jobb och då vet man aldrig vad som händer med Ola...

Börja spela idag och få 320% i välkomst bonus!

Först hände ingenting. Sen hände tvillingarna Abbott. Tre mål på 54 sekunder. Efter det släppte hemmalaget aldrig taget. Rögle defilerade hem 5-0 mot Frölunda.

Rögles hemmaspel kan föra laget till slutspel. De har verkligen varit starka under större delen av säsongen och speciellt under 2009. 5-0 mot Frölunda är mycket imponerande och säg vad man vill om Abbotts, de är guld värda för Rögle.


Det blev en ny seger för Djurgården, som besegrade Skellefteå med 2-1 i ishockeyns elitserie. Djurgården dominerade andra perioden och grundlade segern genom ett ledningsmål.

Jag har varnat för det och nu är det riktigt farligt...Skellefteå AIK är i riskzonen för kvalserien. Det var nästan det som jag kände på mig när laget började förlora med Renberg i spetsen. Jag visste att det skulle bli tight och jag hoppades att det inte skulle stämma men tyvärr verkar det så. Det kommer att bli en rysare och nu måste norrlänningarna visa lite norrländsk tjurighet...

Spela Bingo - $5 Gratis utan insättning!

Yared Hagos gjorde allt rätt. Första matchen i nya laget Södertälje efter två minuter i den andra perioden spräckte han nollan. Både matchnollan och sin egen elitserienolla. Dessutom visade han vägen för Jens Olsson, som efter äventyren häromdagen, visade att det är hockey han är bäst på genom att öka på SSK:s ledning till 2-0. Men Färjestad kom tillbaka. Med besked.

Succéstart för Yared Hagos, det var viktigt för honom och kan bli väldigt viktigt för Södertälje när de spelar i kvalserien för det är väl ni är nu? Om inte Södertälje kan ta till vara en 2-0 ledning med det pressade läget man är i då är hoppet litet att de ska kunna greja det här. Det är dags att rusta sig för kvalserien annars kan det bli en obehaglig chock...

Luleå förlorade med uddamålet, 3-4 (0 - 1, 2 - 0, 1 - 3) mot Timrå i elitserien i ishockey i kväll. Timrås avgörande mål kom med mindre än en minut kvar av ordinarie tid.

Om ni följde mitt råd att satsa på Timrå som ett kul chansspel så vann ni till 3,10 gånger pengarna. Det var inte helt oväntat eftersom Timrå har haft två favoritmotståndare i årets elitserie, Luleå och Skellefteå....

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Matchen mellan Linköping och HV 71 i elitserien i ishockey slutade 3-3 efter en mållös förlängning.

Seriefinalen slutade oavgjort, ett väntat resultat. Det är alltid derbykaraktär när de här två lagen möts, oftast är det tätt och jämnt, inget undantag den här gången.


Modo hemmaslog Brynäs med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0) i elitserien i ishockey i kväll. Det var en överlag ganska snäll och chansfattig tillställning i Örnsköldsvik. Den saknades dock inte nerv, eftersom Modo - som var det spelmässigt bättre laget - inte lyckades stänga igen butiken vid de tillfällen laget hade som starkast tryck i offensiven.

Modo tog en seger även om det var jämnt siffermässigt. Laget borde ha avgjort rent siffermässigt mycket tidigare i och med att de hade mycket bar chanser att avgöra matchen. Men en seger är alltid en seger, även om det är bara är ett måld marginal. Där satt en till match i dagens tips... nu väntar jag bara på Vancouvers seger inatt...
Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Tvillingknocken
Skitdålig kvalité
Skandalen är ett faktum
Förkrossande siffror
Vinstras - men ändå bättre än väntat...
Vem vinner? Vem försvinner?
Skottsäkert
Probably the best beer in the world...
Google behöver mer googling...
Ras och åter ras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!