Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 11 januari 2009

Erotik i luften?

Nu överväger Stefan Jonsson att lämna bandyn helt och hållet. Det är ett alternativ, säger tränaren. Nu är han mitt i en säsong då klubben fått hem landslagsspelare och ordnat upp sin ekonomi. Efter säsongen är treårskontraktet förbrukat och just nu känner sig Stefan Jonsson splittrad. Att ens forsätta i Hammarby eller med bandyn överhuvdtaget är långt ifrån en självklarhet. Sedan jag tog över har jag varit så sysselsatt. Det har varit märkliga år. Det här har slitit rätt mycket på mig, säger Stefan Jonsson. Jag har inte ens funderat ännu, jag ska prata med Hammarby. Men som det känns så kan det vara min sista säsong.


Västerås Oskar Robertsson gick till attack med klubban mot Brobergs Carl-Johan Rutqvist. Efteråt drabbade spelarna samman och flera lagkamrater la sig i bråket. Han rappade till mig först, säger Robertsson till sportbladet.se. Båda spelarna visades ut.

Bandyn kan behöva lite action, det är lite för mjäkigt ibland...


Skicka Gratis SMS!

Lasse Anrell har småkikat på Mästarnas Mästare och tydligen har vissa fattat tycke mer för varandra än andra: Per Fosshaug blir kär i Ara Abrahamian. Nästan direkt. De kramas och myser och småhånglar. Känns som man vill gå hand i hand, säger de, himlande med ögonen....

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Spelbolagen har sagt sitt om Melodifestivalen 2009: Måns Zelmerlöw. Han går hem hos en stor publik, säger Johan Elevant på Svenska Spel. Redan nu finns oddsen ute på alla 40 deltagarna om vem ska få äran att få representera Sverige i Eurovision Song Contest i Moskva. Tre spelbolags odds pekar alla på samma namn som vinnare – Måns Zelmerlöw. Melodifestivalodds


Huddinge lyckades vinna - men först efter förlängning. De ville inte göra skitjobbet som förra matchen mot Sundsvall och jag besannades i att Huddinge har det svårare mot bottenkonkurrenter än lag på övre halvan. Det är motivationen som verkar fälla avgörande. Det mest uppseendeväckande hände utanför isen.

Det allsvenska hockeymötet mellan Huddinge och Mariestad i Björkängshallen blev kraftigt försenat sedan en Mariestadsledare träffats av en puck i huvudet. Han var inte kontaktbar i båset, säger Mariestads klubbchef Bernt-Ola Fredriksson. Det var i den tredje perioden som en puck for ut över sargen och träffade ledaren i huvudet. Han blev liggande i båset i 25 minuter innan ambulansen kom.
En förkrossande förlust mot Manchester United. Men Chelseas pressade manager Luis Felipe Scolari vägrar ge upp hoppet om Premier League-titeln. Vi har 17 matcher kvar att spela och vi kommer att kämpa ända till slutet, säger Scolari.

Varför skulle laget ge upp när bara drygt halva serien är spelad. Det behövs inte många förlustmatcher för United eller Liverpool så har Chelsea greppet. Det här är ett titelrace som kommer att stå mellan United och Chelsea med Liverpool som farlig utmanare.

Däremot ser det riktigt mörkt för Tottenham som inte kan lyfta. Det verkar bli en kamp för att undvika nedflyttning... Jag kan inte förstå varför Redknapp anställdes som boss. Han är inte mannen för Tottenham, det har jag skrivit flera gånger och det står jag fast vid.


Johan Glans leder Guldbaggegalan. Vid hans sida dyker Sveriges hetaste komiker upp: Björn Gustafsson. Det var 2003 som Johan Glans blev utsedd till årets bäste manlige ståuppkomiker, och det är också hans främsta, att vara rolig.

Film är bäst när det är gratis. Bli medlem och få gratis biobiljetter!

Under galan kommer Johan Glans tillsammans med komikern Björn Gustafsson framföra ett hemligt musik- och dansnummer. Dessutom spelar de båda huvudrollerna i en alldeles egen kortversion av filmen Patrik 1,5 som visas under galan. Men vilka vinner Guldbaggarna? Vilka är Oddsfavoriter? Hitta de bästa oddsen


USA:s tillträdande president Barack Obama säger att han är redo att inleda ett fredsarbete i Mellanöstern redan första dagen i Vita huset. Alla parter ska involveras. Samtidigt utlovas en ny syn på USA:s relation till Iran.

Obama öppnar eventuellt för att förhandla med Hamas. Frågan är hur det ska gå. Hams vill bara utplåna Israel som nation och hur ska man kunna förhandla om det? Israel ser i sin tur varje vapenvila eller krigsstillestånd bara som ett sätt för Hamas att bygga upp resurserna. Vägen till fred och samförstånd ser inte lätt ut... Men om kriget blir långvarigt då kommer det påverka världsekonomin negativt och urholka en snabb vändning.

På söndagen presenterade förbundskaptenerna Ola Lindgren och Staffan Olsson sin 17-mannatrupp till handbolls-VM i Kroatien. Den spikade VM-truppen föll i Lillehammer med 25-28 (16-12)...

Vi får hoppas på att ett dåligt genrep ger en bra premiär...

Saab har haft samtal med en intresserad köpare, men det gick i stöpet, medger GM-ledningen. För att Saab ska få ut några nya bilar på marknaden krävs hjälp från svenska staten.

Det är värst vad de är ute med tiggarbössan, det är ingen som skäms för det nu.
Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Erotik i luften?
2 Sexy for u
Skär tänder av ilska
Ruggigt starkt
Homofob
Lever inte längre i synd
Har Tintin mördat sin föräldrar?
Badar i champagne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!