Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 18 januari 2009

Elitserien är som Lets Dance

Statistiken är smått osannolik. På 20 försök i Stockholm har Modo bara vunnit två gånger – den 10 januari 2002 och den 25 november 2006.

Jag vet i varje fall vilka Djurgården skulle vilja möta i en ett slutspel om de fick välja... Nu verkar det inte så troligt i och med att båda mer eller mindre harvar i botten, Djurgården gör ju verkligen det, men Modo är inte långt efter. Årets elitserie är som Lets Dance, det svänger hej vilt mellan lagen. Det är rumba och cha cha cha men stilpoängen kommer aldrig upp till 10 poäng. Det är det för dålig kvalité för. Men lagen växlar mellan topp och botten hela tiden så man kan aldrig vet hur den här dansen går, Modo kan mycket väl sluta blan topp fyra men också hamna i kvalserien...

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Södertälje var piskade att vinna mot Timrå och fick en drömstart. I början av matchen hade Linus Klasen chansen att göra 0–3 på straff – men missade och några minuter senare reducerade Mika Pyörälä till 1–2.

Det har inte funnits något verkligt hopp för Södertälje. Det har varit en fiktiv konstruktion för att hålla humöret uppe. Men om laget tagit till vara de två senaste matcherna så hade i varje fall chanserna att undvika kvalserien varit små, nu är inte ens mikroskopiska... Boka in i kalendern matcher mot Leksand, AIK och i dagsläget Växjö...

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Fem raka förluster – och bara fem poäng från kvalserieplatsen. Frölundas nya jättekris har blivit en mental pärs för flera spelare. Självförtroendet är inte det bästa, erkänner Tommi Kallio.

Jag trodde inte Frölunda skulle få problem. Det verkade som att de hade fått i gång sitt spel efter den usla starten på elitserien. Men nu verkar det som att laget har fallit tillbaka till gamla synder. Den här gången har de ingen Andreas Homlqvist att sparka heller... Det som sker i laget är svårt att förstå, det verkar finnas en botten som verkar avgrundslik mednas toppen också är väl dokumenterad, men vad är det som händer där i mellan? Vad är det som gör att laget inte kan uppvisa en stabilitet? Dahlén och Karlsson måste gå tillbaka till grunderna och låta laget dra åt samma håll. Det är coachernas uppgift att ge spelarna det självförtroende som de saknar och om de inte kan det, kan det vara läge att söak hjälp uitfrån, en ny röst som kanse det på ett annat sätt. Det kanske är värt att poängtera att Karlssons samtal med HV71 är ingen tillfällighet att det har skett unde den här tiden när laget gått kräftgång...

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Detroit förlorade borta med 5-6 mot San Jose efter en mycket händelserik NHL-match med fem svenskpoäng. Både Johan Franzén och Henrik Zetterberg hamnade i målprotokollet.

Det här är NHL:s två bästa lag. De två lagen kan mycket väl mötas i en framtida fight om Stanley Cup. San José vann den här matchen, men faktum är att Detriot har sett bättre och bättre ut. Under 2009 har laget hitta tillbaka till det som gav dom Stanley Cup-titeln och som gjort dom till NHL.s bästa lag flera år i följd. När det börjar bli intressant då vaknar någonting till hos Detroitspelarna. Det enda som jag kan se som kan vara ett orosmoment är målvaktsposten. Jag är inte riktigt säker på att målvaktspositionen är lika stark som övriga laget. För att vinna Stanley Cup behövs en toppmålvakt, annars går det aldrig.

Selected Gadgets - MrGizmo.se

Sjunde förlusten på nio matcher. Succélaget Skellefteå har hamnat i en djup svacka. I går saknades fem backar och forwarden Fredrik Krekula fick veta att han skulle spela back timmarna innan nedsläpp. Har ju testat lite på träning och jag tycker väl att det fungerade hyggligt, säger han.

Det är så märkligt. Skellefteå har vetat om att det skulle saknas backar sedan juluppehållet. Det var ju därför som jag skrev redan då att laget skulle få problem. Men ändå har inte ledningen gjort något åt det. De borde försökt låna in någon back/backar. Vad är det för förlamande odugligt icke handlingar som pågår i den norrländska myllan? Har klubben kris med pengar? Eller vad är det som pågår? Nu kan det vara försent. Ledningen borde på ett tidigt stadium (juluppehållet) försökt låna några backar så hade säkert den här värsta krisen kunnat undvikas.

Låna upp till 3000kr idag,
inga dolda avgifter och
inga krångliga avtal.
Ansök om ett snabblån idag!


Dan Beutler är frisk igen och redo att hoppa in i VM efter semestern i Thailand. Men det kan han glömma. Förbundskaptenerna känner sig svikna efter att fått läsa i Sportbladet att han varit på semester i stället för att köra rehab.

Det är helt rätt av förbundskaptenerna. Man kan inte ha ett lag där vissa tror att det bara är att glida in på ett bananskal. Dan är en lysande målvakt men det spelar ingen roll om han kanske är otränad och dessutom undergräver det moralen hos laget.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Peppe Eng var sexigare...
Slutet på en era...
Budet är bara löljigt...
Big, bigger, USA
Svenska folket vill ha kärlek...
Jag ljuger så bra...
Elitserien är som Lets Dance
Det suger fett...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!