Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 11 januari 2009

Skär tänder av ilska

Carl-Johan Bergman visade direkt att han ville vara med och slåss i toppen av dagens masstart och det höll hela vägen in i mål. Han gick ut hårt och tog tidigt täten. I båda liggande skjutningarna sköt han fullt och efter det andra skyttet låg han 10.2 sekunder från täten. Det blåste hårt och det gjorde det betydligt svårare i det stående skyttet och ingen av toppåkarna sköt fullt. Bergman kom in på upploppet i kamp med norrmannen Ole Einar Björndalen och knep andraplatsen med två tiondelar. Svensken ledde efter tre skjutningar, men bommade ett skott i sista stående. Österrikaren Christoph Sumann var felfri och åkte hem segern med tio sekunders marginal.

Bergman var ingen taktiker men det gick ju bra ändå. Starkt gjort att kunna bli tvåa.


I dag vann Juventus med 1–0 mot Siena och tog in två poäng på serieledarna som nu är fyra poäng före. Olof Mellberg fick chansen från start när Juventus tog emot Siena och svensken stod för en stabil match i försvaret och hemmalagets seger var egentligen aldrig hotad.

Tips på spel från Aftonbladet

Street fighter IV - Tar fajten – om årets bästa spel.
+++ Super Street fighter II turbo HD remix
Nu har United-managern Sir Alex Ferguson svarat på Benitez utspel. Liverpool är inte våra huvudkonkurrenter, det är Chelsea, säger han.

Vad kylig Ferguson är... Benitex måste skära tänder av ilska över Fergusons utspel. Här gör Benitez allt för att få vara med i leken och bli respekterad, istället viftar Ferguson bort honom som en lite fluga, aj vad ont det måste ha gjort... Samtidigt tycker Drogba inte att United är bättre än Chelsea....

Joakim Haeggman hade chansen att vinna Europatourgolfen i Johannesburg, men 70 slag sista dagen var några för många. Med 273 slag totalt slutade han sjua. Dansken Anders Hansen vann på 269 slag.

Södertälje SK, jumbo i i hockeyns elitserie, gjorde på söndagen klart med 25-årige centern Yared Hagos från HV71.

Hagos har ju floppat rejält, det är frågan om han kommer att kunna hitta formen igen i Södertälje.

TV4 tycker att ”Körslaget” blivit för mysigt. I gårdagens program försökte de få körledarna att såga varandra i direktsändning. Typisk svensk media att vara cynisk, säger Erik Segerstedt som vägrade.

Skaffa en jury istället som kan såga dom jämns med fotknölarna för det är riktigt dålig körledning och körmusik, men som musikunderhållning funkar det okej. Men vem kommer att vinna körslaget? Är Wells oddsfavorit? Hitta de bästa oddsenSe Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Erotik i luften?
2 Sexy for u
Skär tänder av ilska
Ruggigt starkt
Homofob
Lever inte längre i synd
Har Tintin mördat sin föräldrar?
Badar i champagne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!