Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 15 januari 2009

Skandalen är ett faktum

I morgon snörar Niclas Wahlgren på sig dansskorna i direktsändning. Jag är helt snurrig just nu. Jag har bara kastats in i det här helt plötsligt och vill inte lägga mer press på mig själv. Jag vill inte vara svår och inte prata ... Men polaren är sjuk och själv vet jag knappt var jag är just nu, säger en stressad Niclas Wahlgren, 43, när Nöjesbladet träffar honom i danslokalen. Det är väldigt mycket träning. Och tidspress, vi tränar 24 timmar om dygnet. Det blir inte många timmars sömn, säger Jeanette Carlsson.

Ska vi tippa att det bara blir den här veckan som du får hårdträna? Förutsättningarna för Wahlgren är ju inte de bästa och det tycker inte heller spelbolagen... Jämför spelbolagen på nätet

Brynäs svarta tröjor är elitseriens snyggaste. Fulast har Rögle. Sportbladets omröstning vanns klart av Brynäs. Två blev Djurgården. Skellefteå blev fyra.

Brynäs tröjor är klassiska så det var inte överraskande att de skulle vinna. Djurgården likaså klassiska tröjor som helt klart ska var där uppe. Jag minns dock när de körde med ljusblå med jokerfiguren i mitten, det var en rysare.. De tröjorna hade helt klart legat i botten. Skellefteå har alltid klassiska svarta tröjor som har tradition och känsla ingraverad i klubbmärket och det är bra att de vårdar traditionen. Och som SAIK:are kan ju bara tycka det är en stor skandal att inte SAIK:s tröja vann...

Vill du ha gratis biobiljetter?

Det danska elektronikföretaget Bang & Olufsen presenterar ett resultat före skatt på -149 miljoner danska kronor för årets andra kvartal i det brutna räkenskapsåret 2008/2009. Väntat var ett resultat om -151, enligt SME Direkts sammanställning. Bang & Olufsen planerar nu nya neddragningar av personal och ska denna gång minska antalet anställda med 200-300.

Hanna Hedlund, 33, drabbades i går hårt av morgonhalkan. Jag hade en katastrofmorgon. Jag har ramlat och slagit mig rätt rejält, det är jättehalt här uppe i Hälsingland. Först ramlade jag i backen och slog mig på väg till bilen, när jag sedan satte mig i bilen körde jag i diket, säger hon.

Och på lördag får du en tredje smäll... Det ser märkt ut för Hanna och spelbolagen tycker att det är dags för henne att lämna körslaget. Oddsen för att hon ska åka ut är superlåga...Hitta de bästa oddsenOla Toivonen är nu helt klar för PSV. Enligt holländska uppgifter löper hans personliga kontrakt över 3,5 år och är totalt värt 28 miljoner kronor, eller åtta miljoner om året.

Nu gäller det att leva upp till kontraktet. Ola har kvalitéer, men räcker det? Han måste up ett par pinnhål för att motsvara övergångssumman och lönen. Jag hoppas att han ska kunna ta klivet och det skulle göra att landslaget fick en spelare som kan tillföra något i anfallsväg.

Spela Bingo - $5 Gratis utan insättning!

Regeringen söker ett bemyndigande från riksdagen för att kunna ge ett lån till Island på högst 6,5 miljarder kronor. Lånet ska ingå som en del i ett samlat nordiskt åtagande, skriver finansdepartementet i ett pressmeddelande. Även Danmark, Norge och Finland förbereder lån. Insatserna är även samordnade med stödet från Internationella valutafonden (IMF). Regeringen kommer senare i år att föreslå lån även till Lettland.

Djurgårdens lagkapten Jimmie Ölvestad stängs av i sammanlagt två matcher efter sitt matchstraff mot Linköping i måndags.

Milan vill köpa Liverpools Agger. Klubben vill dock inte sälja, men tydligen har Agger en klausul som gör aqtt han kan gå till Milan om Liverpool får tillräckligt bra betalt. Liverpool förnekar att det finns en klausul, men vi vet ju att det oftast brukar stämma att det finns klausuler...Tåkigt att lämna Liverpool nu när de kanske kommer att vinna PL. Det känns fel i tajming, samtidigt är det pengarna som styr så får han en topplön lär han nappa.


Spanjoren Carlos Sainz och hans kartläsare Michel Perin ledde när de tvingades bryta Dakarrallyt på dagens specialsträcka mellan argentinska Fiambala och La Rioja. Teamet hade kört 79 kilometer när de föll ner i en ravin. Sainz och Perin fördes i helikopter till Fiambala där läkarvård väntade. Enligt Dakarrallyts hemsida har Perin skadat axeln, medan Sainz inte verkar ha fått några allvarligare skador.

Skicka Gratis SMS!

Djurgården, AIK och Hammarby kommer att mötas under vardagskvällar i två av vårens tre fotbollsderbyn. Det är tv-bolagen som valt ut matcherna och vill ha de tiderna. Men vi hoppas att få spela derbyt mot Hammarby den 9 augusti på en söndag, säger Djurgården biljettansvarige Tomas af Geijerstam, som förhandlat om speldagar för Djurgårdens räkning.

Det skulle vara bättre med derbyn på söndagar, det skulle kunna skapa en större folkfest och inramning. Publiken skulle tjäna på dagmatcher och klubbarna skulle också tjäna på det i långa loppet. På sikt måste klubbarna tänka på om det är den kortsiktigta vinsten med TV-sändningar på kvällen som gynnar dom. Det är trots allt förhoppningsvis flera generationer som ska se klubbarnas matcher och det bästa sättet är att bygga intresse är att få barn och ungdomar till matcherna.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Med miljoner i skulder och frysta spelarlöner försöker Redbergslid spela färdigt handbollssäsongen. Men stora delar av förstauppställningen är trötta på alla klubbens problem. Jag har börjat se mig om omkring och tittar på olika förslag, säger lagkapten Lars Bernhardsson till Göteborgsposten. Ordförande Hans Strömsnäs känner självklart till problematiken med det ekonomiska underskottet på 2,4 miljoner kronor, vikande publiksiffror och sponsorer som drar tillbaka sitt stöd. Han medger att det faktiskt kan vara nödvändigt att släppa en del stjärnspelare för att rädda föreningen som helhet. Om sanningen ska fram så behövde vi en miljon i går och ytterligare en idag för att lösa den värsta krisen, det är inget nytt och ja, försvinner delar av laget så sparar vi pengar, säger Strömsnäs.

Hitta de hetaste spelobjekten

Riksidrottsförbundet hade ansökt till regeringen om att få ta del av Svenska spels stora vinst, och på torsdagen biföll regeringen RF:s ansökan. Beslutet innebär att RF får använda medlen till en flerårig samlad förbundsövergripande och behovsprövad elitsatsning inom svensk idrott. En samlad elitsatsning är mycket efterfrågad av våra medlemsförbund. Nu kommer svensk elitidrott att få helt andra förutsättningar att vässa sin konkurrenskraft internationellt. RF skriver på sin hemsida att man under hösten har intensifierat diskussionen om svensk idrotts behov av kraftsamling och en samlad elitsatsning, för att inte tappa mark i den internationella konkurrensen.Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Tvillingknocken
Skitdålig kvalité
Skandalen är ett faktum
Förkrossande siffror
Vinstras - men ändå bättre än väntat...
Vem vinner? Vem försvinner?
Skottsäkert
Probably the best beer in the world...
Google behöver mer googling...
Ras och åter ras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!