Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 6 januari 2009

Jag behöver minst tre transferfönster...

Bilhandlaren Bilias emission misslyckades. Av Bilias emission tecknades 85 procent med stöd av uniträtter och 0,3 procent utan stöd av rätter. Resterande del upp till 100 miljoner kronor, motsvarande 12 procent av utgivna units, tecknades av största ägaren Öresund i enlighet med emissionsgarantin.

Mikael Backlund blir förmodligen kvar i Kanada efter JVM. Hetaste tipset i natt var att det blir juniorhockey i Calgary Hitmen för Backlund i fortsättningen. Vi får besked av Calgary under tisdagen, säger Backlunds svenske agen Claes Elefalk. NHL-laget Calgary Flames har varit nöjda med vad de sett under JVM, där Backlund blev bäste svenske målskytt med sina fem mål.


Modellagenturen Stockholmsgruppen satsar en miljon kronor på en ny rynkkräm för unga. Den svenska toppmodellen Caroline Winberg ska marknadsföra produkten till vilken hon även har lånat ut sitt namn.


Många torrlastrederier väntas hamna i problem i spåren av den finansiella krisen. Raterna på torrlastmarknaden har fallit med mer än 90 procent under loppet av några få månader i fjol, vilket redan fört med sig att några rederier har gått under.Under den gångna helgen lade Tottenham ett bud på Downing på 11 miljoner pund, cirka 128 miljoner kronor. Ett bud som nobbades direkt av Middlesbrough, som också bestämt dementerade att Downing skulle lämna klubben.

Middlesbrough vänstermittfältaren Stewart Downing ser dock ut att vara förlorad för klubben. Under måndagen lämnade spelaren in en skriftlig begäran om att få lämna klubben, men ordföranden vägrar att sälja sin gunstling. 24-årige Stewart Downing har varit Middlesbroughs nyckelspelare under flera år och även varit bofast i det engelska landslaget. Han skrev på ett nytt femårskontrakt med sin moderklubb i februari för snart ett år sedan. Men nu har vänstermittfältaren fått nog.

Stewart har varit frustrerad sedan i somras. När han skrev på sitt nya kontrakt blev han lovad att det skulle ske stora investeringar i nya spelare, men han känner att klubben inte motsvarat hans förväntningar. Han är också besviken över att laget återigen sladdar i Premier League, säger Downings pappa till Evening Gazette.

Trots att Downing under måndagen lämnade in en skriftlig begäran om att få lämna klubben under pågående transferfönster ser det inte ut som att Tottenham får gensvar för sitt intresse. Vi har sagt att om vi får in ett bud från storklubbarna blir det svårt att stoppa Downing, men Tottenham ligger på samma poäng som oss, säger Boros tränare Gareth Southgate till brittiska medier, medan klubbens VD Keith Lamb går mer rakt på sak: Tottenham klagade högljutt i somras när Manchester United på ett fult sätt lockade till sig Dimitar Berbatov. Men då fick de i alla fall bra betalt. Nu gör de samma sak själva, med skillnaden att deras bud är ett skämt. Vilka tror de att de är? Och varför skulle vi sälja våra bästa spelare billigt till våra konkurrenter?

Handelsbanken har höjt rekommendationen för Peab till öka, från tidigare minska. Riktkursen skruvas upp till 25 kronor (20). Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Shejkerna bakom Manchester City uppges ha öronmärkt en miljard kronor för januarivärvningar. Men det räcker inte, tycker Mark Hughes. Jag behöver minst tre transferfönster för att bygga ett bra lag, säger managern till the Telegraph. "Världens rikaste klubb", som de blåklädda allmänt kommit att kallas, har det minst sagt tufft ute på gräset just nu. Först och främst slirar det ordentligt i ligan, där City snarare spelar som nedflyttningskandidater än som potentiella framtida mästare.

Den här säsongen är Europaloppet dessutom helt kört, efter söndagens pinsamma FA cup-utskåpning mot Nottingham Forest. Championship-kämparna slog till med en hejdundrande skräll och lyckades vinna övertygande med 3-0.´Just dessa motgångar bildar bakgrunden till Mark Hughes bistra uttalanden i medierna. Trots att han lagt vantarna på engelska landslagsbacken Wayne Bridge och kopplas samman såväl med Shay Given, Michael Owen, Craig Bellamy, Scott Parker, Kolo Toure och Roque Santa Cruz, behövs ännu fler förstärkningar.

Förlusten mot Forest visar att vår trupp ännu inte har styrkan - så enkelt är det. Om bara några nyckelspelare saknas blir det så här, säger Hughes. Till att börja med vill han köpa uppemot ett halvdussin stjärnor, för att sedan bygga vidare framåt sommaren. Uppenbarligen krävs mer muskler för att hävda sig än vad vi kan visa upp för tillfället. Först när vi byggt upp laget ordentligt kan resultaten bli mer enhetliga och kontinuiteten öka, säger Hughes.

Vodafone och Orange är nära att sluta avtal om att dela kostnader för teknik, drift och underhåll av mobiloperatörernas basstationer i mobilnätet i Storbritannien. Ett samarbete skulle kunna ge besparingar på 1 miljard brittiska pund årligen för Vodafone.

På tisdagen bekräftade Portsmouth på sin hemsida att Premier league-klubbarna har kommit överens om en övergångssumma för Defoe. Enligt brittiska medier kostar Defoe nu dubbelt så mycket som för ett år sedan.

Den obligatoriska hälsokontrollen uppges vara allt som skiljer Jermain Defoe och Tottenham åt. Enligt engelska tidningar är anfallaren snubblande nära att flytta hem till London. Hans nuvarande klubb Portsmouth ska ha accepterat en övergångssumma på uppemot 170 miljoner kronor, vilket i så fall innebär slutet på en utdragen förhandlingsrunda.

Just Spurs sålde nämligen Defoe för bara ett år sedan – men fick den gången bara hundra miljoner i utbyte. Nu verkar dock White Hart Lane-laget bita i det sura äpplet och punga upp med kontanterna som krävs. The Times skriver att Jermain Defoe erbjudits ett kontrakt över fem säsonger, som också ska ge honom ett rejält lönelyft.

Jag tror inte Defoe är den spelare som Tottenham behöver, jag bara hoppas att inte Bellamy värvas, en överbetald diva som har sett sina bästa dagar...


Europeiska centralbanken vill ha en bredare roll när det gäller övervakning av banker. Det sade ECB:s vicechef Lucas Papademos till tyska tidningen Wirtschaftswoche, enligt Financial Times.

Han sade att ECB och de nationella centralbankerna i eurosystemet skulle kunna bli det övervakande organet för bankgrupper verksamma över gränserna. "Jag tror att vi - ECB och eurosystemet - skulle utföra denna uppgift effektivt", sade han.Läs Dagens Artiklar:

Självmord när det rasade...
Jiddrat och tjatat och ältat...
Sänkt skatt med 2000 miljarder...
Obegränsad kredit!
Jag behöver minst tre transferfönster...
I år går börsen upp!
Fimpade en cigarr i ögat på killen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!