Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 14 januari 2009

Världen darrar över raset

Bara fem missade skott och inte en enda extrarunda. De svenska damerna gjorde det mesta rätt i dagens stafett. Något som bådar gott inför VM i Korea i februari. Man ska inte dra för stora växlar. Men just i dag föll skyttet på plats och utan att överdriva tycker jag att vi befäster vår position i toppen. Det finns många duktiga nationer och nu är vi med där uppe, säger Staffan Eklund till sportbladet.se. Helena Jonsson sa faktiskt att hon skulle bjuda på skumpa. Vi får väl se vilken procent det blir.

Vi ska verkligen inte dra några växlar av detta. Laget hade en rejäl lyckträff men det är annat att vara bra nu än att vara bra när det gäller under VM.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Iskall hockeyarena i Växjö. Heta Malmö var där för att börja om från början. Men nye tränaren Göran Karlström fick nöja sig med en seger på straffar.

Malmös tränare fick den drömöppning som laget behövde. Det är starkt att vinna mot Växjö på bortaplan. Nu har laget chansen att komma till Kvalserien via playoff, för chansenatt komma balnd de tre är obefintlig. Kan Malmö fortsätta bygga på det här, få lite självförtroende, lite go, så kan laget senare bli hyperfarligt i kvalserien. Faktum är att det inte alltid är en fördel att vara direktkvalficerade till kvalserien, det har visat sig flera gånger.

Vill du ha gratis biobiljetter?

Leksand vände 3–1 till 3–4 på tio minuter i tredje och trots kvittering av VIK drog till slut bortalaget längsta strået.

Det här kanske var säsongens viktigaste seger för Leksand. Inte för att den betydde så fantastiskt mycket utan mer på det sätt som man vann. Leksand är laget som oftast brukar vika ned sig när de hamnar i underläge och särskilt gäller det när de möter toppkonkurrenter. Det är starkt att vända mot Västerås borta, det kan ha varit säsongens viktigaste seger enligt mitt tycke...Fotbollens hetaste talang finns i Brasilien. Enligt The Times kan 23-årige brassen Hernanes bli nästa spelare att ta över världen. Så här ser topp 10 ut:

1. Hernanes, Sao Paulo
2. Karim Benzema, Lyon
3. David Silva, Valencia
4. Radamel Falcao Garcia, River Plate
5. Douglas Costa, Gremio
6. Jack Wilshere, Arsenal
7. John Fleck, Rangers
8. Jozy Altidore, Villarreal
9. Fabio Da Silva, Manchester United
10. Claudio Marchisio, Juventus


Aktiekurserna föll kraftigt på börserna i New York på onsdagen. Vid stängningen hade Dow Jones industriindex gått ner med 2,9 procent till 8.200,1. Nasdaqs kompositindex föll 3,7 procent till 1.489,6. På Wall Street stod krisdrabbade Citigroup åter i fokus. Inför bankjättens delårsrapport senare i veckan misströstar många investerare och analytiker och undrar om det går att få lönsamhet i verksamheten. Citigroups aktie föll tungt och stängde på minus 23,2 procent. Storbanken Morgan Stanley tappade 8,9 procent. Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.


Allvaret börjar omedelbart för Barack Obama när han på tisdag tar över Vita huset. Konflikthärdarna i Mellanöstern och den djupa ekonomiska krisen ställer USA:s nye president inför historiska utmaningar. Startsträckan är obefintlig, förväntningarna höga.Efter att hittills ha hållit en låg profil när Gazakrisen eskalerat behöver Barack Obama nu snabbt dra i gång en diplomatisk offensiv mot en fredsprocess mellan Israel och palestinierna. Även om den ekonomiska krisen ändå utgör en möjlighet för Obama att visa handlingskraft kan budgetbegränsningarna också äventyra eller i varje fall försena andra viktiga vallöften. Det kan bli svårt att hålla fast vid planer på åtgärder för att möta klimathotet, satsningar på miljön och initiativ för att bryta oljeberoendet genom att utveckla alternativa energikällor. Även om det är målsättningar som samlar ett principiellt brett stöd kan de hamna i konflikt med behovet av ekonomisk tillväxt på kort sikt.
Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Världen darrar över raset
Domaren: Så stora bröst har du inte...
Skål på er!
Bra med finanskris
Lyx yacht säljes
Smisk, smisk och åter smisk.
Inbördeskrig i Övik
Alex Schulman mobbad av AIK-tränare
SAAB till salu på eBay...
Cha Cha Cha med döden...
Värre än befarat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!