Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 17 januari 2009

Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...

VM:s blågula straffskyttar är enligt Sportbladet Lukas Karlsson och Jonas Larholm. Vi får hoppas att de kan lyckas bättre än i EM där det var rena katastrofen. De här två är mycket möjligt förstahandsnominerade, men börjar det kärva då kommer säkert Olsson/Lindgren att byta straffskyttar. Nu hoppas vi att det inte ska behövas...

Låna pengar via SMS. Pengarna inom 10 minuter.

Eje Elgh kraschade allvarligt i Dakarrallyt när hans bil rasade utför ett stup. Det var ett rakt stup på 100 meter och vi gjorde 30 volter på vägen. Eje Elgh körde tillsammans med Paolo Barilla. Elgh själv är oskadd, men Barilla bröt armen och kordes direkt till sjukhus. Jag ganska okej. Bilen skrot. Glad att jag lever. En chans på tusen att överleva något liknande säger Elgh.

Eje Elgh kan med gott samvete köpa en lottokupong eller så är det att han har tagit ut sin vinst redan. Det är osannolikt att kunna överleva ett sådant ras men tydligen händer under mer än någonsin. Först den helt otroliga nödlandingen på Hudsonriver som inte finns på världskartan att alla ska överleva. Sannolikheten att en vinge ska ta tag och stjälpa hela planet och bryta det itu är det mest sannolika scenariot, och sedan det här med Eje Elgh. Naturligtvis går inte miraklerna att jämnföra det enda som man kan konstatera är att båda är enorma mirakel och det ger lite perspektiv på sportens "mirakel"...

Hur mycket är bilen värd? Köpa, sälja eller endast nyfiken. Fordonsvärderingen ger dig svaret.

Pärson låg tvåa efter störtloppet, men hade slalomsuveränen Maria Riesch tätt bakom. Riesch har varit i det närmaste oslagbar i slalom i vinter och har vunnit fyra raka tävlingar. Men kanske tog tyskan lite för lätt på banan, som brukligt i superkombination lite lättare stakad än i en renodlad slalomtävling. I stället för att hämta en väntad seger åkte Riesch ur och blev utan poäng.

Det är synd att Anja har tappat så mycket i slalom. Hon ser väldigt kantig och orörlig ut när hon åker slalom nuförtiden. Men hennes slalomform kan dock räcka till seger i den totala världscupen. Hon kniper de där poängen som är så viktiga för att vinna den totala cupen. Idag hade Anja segerchans speciellt när Riesch hade åkt ut, men det var aldrig nära, trots det är hon nog ganska nöjd, bla därför att just Riesch åkte ut.

Vill du ha gratis biobiljetter?

Stjärnan Ole Einar Björndalen har dragits med ett magvirus och inte fått ordning varken på åkningen eller skyttet. Men i dag kom fullträffen. Björndalen sköt fullt och vann före österrikaren Dominik Landertinger och landsmannen Emil Hegle Svendsen. Carl Johan Bergman kom på femte plats, trots en miss på det stående skyttet. Svensken svarade för ett starkt spurtvarv och körde upp sig tre placeringar under de avslutande kilometerna.

Bergman har verkligen kommit tillbaka från förra årets jobbiga säsong när han missade och missade. I år är han laddad och han utstrålar en självsäkerhet på ett helt annat sätt än vad han gjorde förra året. Han har också lyckats bli mycket rappare i spåren och det är ett enormt plus. Bergman kan mycket väl ta en medalj i VM.

Sveriges bästa bud sajt love to bid!

90:e minuten – då avgjorde Dimitar Berbatov borta mot Bolton. Nu leder Manchester United ligan för första gången den här säsongen. Inför en entusiastisk hemmapublik slog Wanderers-spelarna vid startsignalen läger kring eget straffområde, där de sedan kamperade under resten av eftermiddagen. Hemmalaget saknade Johan Elmander, som ju går skadad, och nyinlånade portugisen Ariza Makulula stångades förgäves mot rödklädda försvarare. Som om inte det vore nog byttes han ut i den andra halvleken - skadad.

Benitez måste vara vansinnig nu när United har gått om hans Pool i ligan. Det kan inte kännas kul att var efter ett United som inte imponerar men ändå vinner. Om jag vore Ferguson skulle jag höjaen extra skål för fru Fortuna som verkar var med laget nu. De har haft flera matcher under säsongen som har de har vunnit i 90:e minuten. Hur länge kan den här lyckan forgå? Marginalerna minskar och laget måste nog sätta sina chanser tidigare för att inte "dippa" över till förloraskålen...

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Det var i onsdagens FA-cup-möte med Southend som Chelseas Joe Cole fick utgå med skadat knä. Och nu kommer rapporterna att skadan är allvarlig. Cole opererades redan i morse och missar resten av säsongen.

Det här är ett dråpslag mot Chelsea som förlorar kanske sin viktigaste offensiva kugge i laget. Joe Cole är den som brukar förlösa Chelseas stela och förutsägbara spel. När det slår knut på deras anfallspel så är det Joe Cole som brukar stå där med skiftnyckel och skruva upp muttrarna. Det måste vara en mardröm för Big Phil att få honom skadad. Klockorna klämtar allt mer för Scolari, kommer han att överleva den här säsongen? Redan idag hade allt kunna varit över om Chelsea hade förlorat hemma mot Stoke. Scolari kan tacka Lampard och Belletti att han har kvar jobbet.

Behöver du antivirusprogram ? Prova NOD32 gratis i 30 dagar.

En annan som är skadad är inge mindre än Ramsus Lindgren. Mittfältaren stukade vänsterfoten på lördagens träning med Ajax och missar därmed omstarten av den holländska ligan. Innan juluppehållet var Rasmus Lindgren borta i tre veckor på grund av en skada i höger fot.

Rasmus började med att var skadad två gånger när han hade chansen att få spela i landslaget. I Ajax har han nu varit skadad tre gånger på en kort tid. Epitetet glaslirare börjar närma sig allt mer...

Selected Gadgets - MrGizmo.se

Metallica är stora fans av Guns 'N Roses, som båda växte till sin nuvarande stjärnstatus under 1980- talets glansdagar. Trummisen Lars Ulrich skulle hoppa högt av glädje över en gemensam turné med Axl Roses legendariska grupp. Men gitarristen Kirk Hammet erkänner att han inte tror att Guns 'N Roses inte kommer att komma med någon sådan förfrågan under den närmaste framtiden. Den stora frågan är ju som de skulle vilja turnera med oss, säger han.

Jag säger bara vilka hotell är det som ska inhysa dessa båda grupper samtidigt...Läs Dagens Inlägg:

Skandal, enbart skandal!
Mygel som låg bakom
Ni har ingen chans
Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...
Trotsig korkad junis...
Homorykten knäckte honom?
Krossad av takboxens katapult?
Struntpratslistan har blivit lång...
Dina höftrörelser, det är bara åååhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!