Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 15 januari 2009

Skottsäkert

Clas Ohlsons försäljning i december ökade med 4 procent till 705 miljoner kronor (680). Jämfört med december 2007 har 17 butiker tillkommit. Det framgår av ett pressmeddelande. I Sverige sjönk försäljningen med 3 procent under månaden. I Norge steg försäljningen med 11 procent medan tillväxten i Finland landade på +16 procent.

Med Cardsplitter CSPRO-64 kan man enkelt ha samma abonnemangskort till flera digitala mottagare.

I grannländerna Norge och Danmark slogs nya besöksrekord på biograferna förra året. Enbart i Norge såldes 12 miljoner biobiljetter. Bland de 20 mest sedda filmerna hade Norge fem inhemskt producerade verk. Danmark var ännu bättre. Här stod den inhemska produktionen för 33 procent av marknadsandelarna. Det är den bästa siffran sedan 1983. Finland slog däremot inga rekord även om besöksantalet var större än 2007. Sveriges biosiffror från Svenska Filminstitutet är inte tillgängliga ännu. Gratis biobiljetter!

Morgan Johansson har redan siktet inställt på ”Let’s dance” – 2010. Nu höjs flera röster för att TV4 redan nu ska garantera honom en plats nästa år. Han måste absolut få en chans till, säger Elisabet Höglund.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Han verkar ju inte riktigt "fit for fight" så det är kanske lite tidigt att spekulera. Annars låter det väl ok, men han är ändå ingen vinnare bland spelbolagen så det spelar nog ingen större roll... Jämför spelbolagen på nätetBatistuta var en spelare som kunde göra mål ur alla positioner, han var en bra skytt med båda fötterna, fantastisk på huvudet, kort sagt en komplett anfallare. I ett skede gjorde han mål elva matcher i följd. Han blev ”Batigol” med publiken på Stadio Communale i Florens och snart med en hel fotbollsvärld. Under VM 1994 (mot Grekland) och 1998 (mot Jamaika) blev han även den förste att göra hattrick i två VM.

Batigol var en riktig killer som alltid jublade över målen som Inzaghi. Det finns någonting befriande över spelare som Inzaghi och Batigol över deras glädje. Det får fotbollen att framstå som den underbara lek den är.

SMSLån till alla. Meddelandelån Sverige

Robin Söderling är klar för semifinal i ATP-turneringen i tennis i Auckland, Nya Zeeland. I kvartsfinalen vann den tredjeseedade svensken med 6—4, 6—4 över amerikanen John Isner, rankad som 144 i världen. I semifinalen ställs Söderling mot förstaseedade Juan Martin Del Potro. Del Potro slog i sin kvartsfinal ut serbiske Viktor Troicki med 6—3, 6—2.

Skräddarsydda Skjortor - 298 kr

Ett dråpslag mot internationell toppidrott i Sverige. Det nya lagförslaget om förändrad artistskatt kan få drastiska följder. Om det går igenom kommer alla stora evenemang i Sverige att läggas ner, säger DN-galans tävlingsdirektör Rajne Söderberg.


Gunde Svan ser helst att skidorna fortsätter att sändas i Sveriges Television. Jag har svårt att se att TV4 skulle kunna göra det bättre, säger skidlegendaren. Vi är ju nöjda med hur det har sett ut fram tills i dag och med det utrymmet som sporten har fått i SVT, säger landslagschefen och den förre TV4-profilen Gunde Svan. Tittarna föredrar att se idrott i SVT oavsett vilken sport det handlar om. I tv-publikens ögon tar vi sport på större allvar, säger Jonas Karlsson till Sportbladet.

Det är mil mellan SVT och TV4 i vissa sporter. Skidsändningarna hos TV4 har varit usla och dåliga kommentatorer som inte är speciellt pålästa. Däremot är TV4 bra på fotboll, nackdelen är att de sällan kommenterar på plats och det drar ned betyget. Men vid de stora fotbollsevenemangen tycker jag att TV4 sköter det okej. Det är sant att SVT känns mer seriösa i sina sändningar, men det tror jag beror på att SVT:s kommentarorer är bättre pålästa, de behöve inte fylla ut med massa struntprat.

EASY Webbhotell - Sveriges mest kompletta webbhotell där allt ingår för 49kr/mån!

Ericsson har fått i uppdrag att bygga ett 4 G-nät i Stockholm åt Telia Sonera. Ordern är Ericssons första kommersiella beställning på så kallad LTE-utrustning, enligt ett pressmeddelande från telekomjätten.

Prislappen på den ekonomiska räddningsplan som USA tillträdande president försöker genomföra närmar sig nu 850 miljarder dollar. Att prislappen på paketet nu närmar sig 850 miljarder dollar, från 775 miljarder tidigare, är ett resultat av att förhandlarna har lagt större vikt vid investeringar för att skapa sysselsättning och för att dämpa effekterna av den ekonomiska nedgången för familjer och för delstaternas budgetar.

Det kommer ändå inte räcka till utan det kommer att komma mer för att krisen ska kuna vända. Obamas utmaning är den största som en amerikansk president någonsin ställts för trots två världskrig innan.

Amerikanska säkerhetstjänsten Secret Service har nu släppt bilder och lite uppgifter om den bil den nytillträdde presidenten Obama ska färdas i när han tillträder sitt ämbete den 20 januari, och vid andra tillfällen under presidentperioden. Extremt få data släpps om bilen, de hålls hemliga som om det vore ett hemligt militärt projekt. Tillverkaren GM har dock medgivit att bilen är utrustad med en cd-växlare med plats för tio skivor... Bilen har fått större fönster än tidigare presidentbilar, inredningen ska följa Cadillacs traditionella amerikanska stil, kompletterad med utrustning som i ett rullande kontor, uppger GM. Får du ett billån? Ränta 4,25%-7,95%Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Tvillingknocken
Skitdålig kvalité
Skandalen är ett faktum
Förkrossande siffror
Vinstras - men ändå bättre än väntat...
Vem vinner? Vem försvinner?
Skottsäkert
Probably the best beer in the world...
Google behöver mer googling...
Ras och åter ras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!