Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 14 januari 2009

Skål på er!

Det var efter lördagens pinsamma 7–2-förlust hemma mot Modo som Södertäljes backar Jens Olsson och André Benoit valde att gå på krogen. På tisdagen erkände André Benoit och Jens Olsson vad som hade hänt och bad omgående laget om ursäkt. De var självklart ångerfulla, säger tränaren Jim Brithén till sportbladet.se. Klart är att klubben har en policy att spelarna inte ska dricka alkohol under säsong. För spelarna handlar det om att prestera och dricker man sig berusad försämrar man sin förmåga att prestera. Om det så bara handlar om ett par procents försämrad prestation så är det inte acceptabelt, säger Stefan Jonsson till LT.

Åtta starköl är ganska mycket. Om man ponerar att varje öl är 50 cl så har han druckit fyra liter starköl. Om han har druckit det på en ganska kort tid, då blir man ganska berusad. Jag tycker inte det är så farligt om spelare tar någon öl, men det här är verkligen på gränsen eller tom över gränsen. Det verkar inte speciellt smart speciellt efter dunderförlusten.

Vill du ha gratis biobiljetter?

Det var under ett träningsåk i störtloppsbacken Lauberhorn som alpinstjärnan Markus Larsson, 29, kraschade allvarligt. Backen är 4,5 km lång och Larssons åkning såg bra ut ända tills han närmade sig slutet av backen. Då någonting gick snett. I den farten är det svårt att veta vad som hände, men vi tror att han korsade skidorna, säger Helmuth Krug till sportbladet.se. Larsson tappade medevetandet och transporterades omedelbart till sjukhus i helikopter. Efter röntgen kom dock lugnande besked. Jag har just talat med doktorn. Markus har huvudvärk, skärsår i ansiktet och bruten näsa, men allt annat är okej. På det stora hela får man säga att han har klarat sig bra med tanke på hur allvarligt kraschen var, säger Krug. Larsson kommer dock att stanna på sjukhuset i minst tre dagar. Markus Larssons landslagskollega Patrik Järbyn, 39, är på plats i Wengen och hade kört störtloppsbacken där Larsson kraschade.

Det var blankis från start till mål, men det är det alltid. Att krascha som Markus, på slutet, är en klassiker. Backen är svår hela vägen, benen är som smör, då är det lätt hänt, säger Järbyn till sportbladet.se. Alpinåkaren Markus Larsson kan bli borta längre än befarat efter träningskraschen i Wengen i dag. Enligt de första rapporterna från sjukhuset talades det om ungefär en veckas vila - men det kan bli betydligt längre än så och VM i Val d'Isère i början av februari är i farozonen, uppger TV 4:s Nyhetskanalen. Han kommer att tvingas göra ett uppehåll på 4-6 veckor.

Det vore tråkigt om han är borta från VM. Han var troligtvis vår bäste medaljkandidat bland herrarna.På måndag tar Jonas Jacobsson emot publikens hyllningar som bragdmedaljör. Men priset som Årets idrottare får han inte ens nomineras till. Vi vill inte att handikappriset ska bli ett tröstpris, säger Stephan Rimér, styrelseledamot i Svenska idrottsakademin.

Märklig motvering. Då måste de alla andra priserna också vara "tröstpris" til årets idrottare.


I en åttanationersturneringen i Brisbane slog Pim-Pim den mycket kapable franske Gael Monfils i två raka set, 7—6, 6—4. Monfils är rankad som nummer 13 i världen, Johansson är 773:a.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Nu uppger turkiska tidningen Maraton att Zengins flyttar och att Besiktas lånar svensken för resten av den turkiska säsongen. Jag har ingen koll, säger Zengin själv. Enligt turkiska medier får Hammarby cirka 1,1 miljoner kronor i ersättning.


Klas Ingesson spelade i PSV Eindhoven 1993-1994. Nu varnar han Ola Toivonen för den tuffa flytten till Hollands storklubb. Den holländska ligan kanske inte skiljer sig så mycket från allsvenskan med PSV är verkligen en storklubb och har mentalitet som en storklubb. Det gäller att Ola har skinn på näsan när han kommer dit, det gäller att han får en bra start, säger Ingesson. Med en sådan prislapp kommer det att krävas lite. Det är inte så många där nere som har koll på allsvenskan och vem Ola är, så han måste visa mycket hjärta.


Ara Abrahamian lurade motståndarna i SVT:s storsatsning Mästarnas mästare. Efteråt anklagades han av flera deltagare för att ha fuskat. Brottaren la sig i bakhåll bakom ett träd och kunde med fingrarna trycka ut ett kvisthål och på så sätt få paintballgeväret genom hålet. Ett sätt som gjorde att han kunde skjuta ut flera motståndare, utan att riskera att själv bli träffad.

Förstår inte riktigt vad som är upprörande med det. Han hittade ett toppenställe, men om nu Erica är så upprörd kan hon ju dra ärendet til CAS...


Sverige slutade trea i världscupstafetten i skidskytte, vilket var bästa placeringen på två år. Och det största glädjeämnet var Sofia Domeij.

Det var roligt att Sverige blev trea, men när det inte är VM så var det här skidskytte när det är som sämst. När alla skjuter prickfritt och ingen missar - något som drar upp spänningen. Nu var alla sträckor mer eller mindre transportsträckor och inget raffel alls. Kan man inte ha en maskinell fläkt som gör det lite svårare för skyttarna? När det var så här bra förhållanden så hände det ingenting....


I kvartsfinalen i ATP-turneringen i Auckland möter Robin Söderling 205 centimeter långe amerikanen John Isner. Han har en av tourens mest fruktade servar - 17 ess i dag mot landsmannen Robby Ginepri. Amerikanen kvalade in i turneringen och har fem matcher i kroppen inför kvartsfinalen dit Robin tog sig genom 6-3, 4-6, 6-2 mot amerikanen Bobby Reynolds.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Världen darrar över raset
Domaren: Så stora bröst har du inte...
Skål på er!
Bra med finanskris
Lyx yacht säljes
Smisk, smisk och åter smisk.
Inbördeskrig i Övik
Alex Schulman mobbad av AIK-tränare
SAAB till salu på eBay...
Cha Cha Cha med döden...
Värre än befarat


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!