Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 10 januari 2009

Diarré - Skitigt värre

Antalet order för Ericsson nästan halverades under fjärde kvartalet 2008, visar DI:s sammanställning.Det innebär att nivån är den lägsta på tre år. "Det talar för en försämring framöver men jag tror att Ericsson först kommer med en stark kvartalsrapport", säger Helena Nordman-Knutson på Öhman Fondkommission.


Håller du på med renoveringar hemma och vill ha ditt "rotavdrag" så snabbt som möjligt? I så fall kan du redan nu begära jämkning, enligt Skatteverket. När det gäller jämkning för ROT-avdraget så anger man beloppet i 'hushållsnära tjänster' samt anger under 'övriga upplysningar' att yrkandet avser ROT-avdraget samt vilka arbeten som utförts och för vilken fastighet. Gärna även bifoga kopia av fakturan.Ericsson 4 vann lördagens hamntävling i Singapore i Ocean race och drygade ut sin totalledning i jordenruntseglingen.


Nu kommer tillverkarna med en rad mobiler som gjorts just för e-post och analysföretaget Gartner räknar med en snabb tillväxt de närmaste åren. Blackberrys framgångar har bidragit till att flera andra företag satsar hårt på e-post i mobilen. Det märks bland annat på jättar som Microsoft och Nokia. Siffror från analysföretaget Gartner visar också tydligt att något till sist håller på att hända på marknaden. Under 2008 ökade det globala antalet användare av e-post i mobilen från 20 till 100 miljoner.

Det innebär visserligen att bara drygt 2 procent av alla mobilanvändare har e-post i sin mobil. Men det sker ändå en snabb ökning och i slutet av 2010 räknar Gartner med 350 miljoner användare av mobil e-post. Det handlar då framför allt om anställda som använder mobilen för att komma åt sin e-post på företaget.

Det är väldigt smidigt att läsa sin mail på mobilen om man har tex gmail eller yahoo. Alla privata mail genom dessa konton på mobilen är toppen.


Magnus Carlsson, 34, åker ur Körslaget i kväll. Det pekar oddsen på som har höjts kraftigt på den förre Alcazar-stjärnan som slutvinnare av tävlingen. Det ser tungt ut för Carlsson, säger Andreas Gillberg på Ladbrokes. Jämför spelbolagen på nätet

Hasse Aro sågas av Fredrik Virtanen. "Den liderlige Alan Rickman-kopian Hasse Aro dansar vassare med Leif GW Persson – även om vi kan tänka oss en Lasse Brandeby-effekt för TV3-stjärnan; de rör sig ungefär lika mycket på dansgolvet", skriver Fredrik.

Jag såg inte hela Lets Dance missade typ halva, men det jag såg var inte bra. Det verkar vara sämre klass i år än förut, eller så är det bara tråkigt... Det som piggar upp är att de agerar som spelobjekt. Hitta de bästa oddsen


Robinsondeltagarna har haft två mycket tuffa första dygn när ett oväder har dragit över Filippinska Palawan-skärgården. Men ingen har gett upp än, berättar TV4:s exekutiva producent Martin Nygren. Av 9 000 sökande har vi tagit ut 18 tuffa deltagare och alla har tjatat om att det ska ”vara på riktigt”. De får ingen mat alls, naturen är deras skafferi, säger Nygren. Han berättar att tjejerna i lägret lyckats fånga en stor varan, som de nackade och använde att fiska med. Men de lever framförallt på bananblad just nu – undrar om de vet att det ger diarré... Vem kommer att vinna Robinson? Hitta de bästa oddsen
Piraterna fick nära 24 miljoner kronor i lösensumma då de släppte oljefartyget Sirius Star. Därefter kapsejsade de – och drunknade med sina pengar. Totalt ingick tolv personer i gruppen som kapade Sirius Star. Lösensumman ska ha delats på samtliga - hur broderligt framgår dock ej - varpå en stor del nu försvunnit ned i havets djup.


Henrik Larssons tvekan innebär nu stora problem för Helsingborgs IF. Klubben har svårt att locka tunga nyförvärv till klubben på grund av Larssons dröjande beslut. Det är klart Henrik kan vara avgörande vad det gäller att få hit vissa spelare, säger Nilsson. En av dessa spelare kan vara den förre HIF-spelaren Alvaro Santos vars klubb, Auxerre, vill sälja honom.

Alvaro har ett och ett halvt år kvar på kontraktet och det är betydligt högre löner i Frankrike än i allsvenskan. Det är omöjligt att säga något om hur realistiskt det skulle vara att få hem Alvaro, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson.


Maria PH blev bästa svenska i dagens världscuptävling i storslalom i Maribor med en åttonde plats. Anja Pärson blev tia.

Det var bleka svenskor i backen. Mara PH hade ett bra läge men sumpade totalt. Anja tappade nästan en skeund i branten - inte godkänt.
Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Svaga insatser
Skitlördag
You are fired!
Död på två sekunder
Tur bara tur...
Sluta nu!
Diarré - Skitigt värre
Smäll på käften
Det finns inga homosexuella...
Fiasko på gång?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!