Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 8 januari 2009

Mål med baken...

JVM-finalen var hans värsta förlust hittills i karriären. Nu får Mikael Backlund, 19, plåster på såren. I natt NHL-debuterar han när Calgary Flames möter New York Islanders. Han var jättelycklig när han ringde, säger hans mamma Ann-Mari till sportbladet.se. Todd Bertuzzi är skadad och eftersom Mikael var i stan tyckte Calgary att det var ett bra tillfälle att ge honom chansen, säger Backlunds agent Claes Elefalk till sportbladet.se.

Det är verkligen en bra start att få börja mot NYI. Det är ju NHL:s sämsta lag tillsammans med Atlanta. Hoppas att han kan få en hel del speltid, så att han får chansen att visa upp sig.

Situationen för landets byggföretag är allvarlig. Situationen är mer än akut. Det måste ske något nu, helst i går. Det är oerhört bråttom. Årets produktion är ju redan förlorad, kanske inte nyproduktionen, men de pågående projekten, säger Mats Björs, vd på Betongvaruindustrin. Antalet nystartade projekt minskar i rask takt. År 2007 påbörjades omkring 35 000 lägenheter, men 2008 påbörjades bara 18 000 lägenheter och det är den siffran som styr produktionen under 2009, säger Bo Antoni, vd på Sveriges Byggindustrier.

Regeringen har uppdragit åt Bostadskreditnämnden (BKN) att undersöka möjligheten att gå in och garantera lån under byggtiden – formellt kallas det att ge kreditgarantier för byggnadskreditiv – så att man kan komma i gång med en byggstart.

Vad har hänt med företags ansvar? Ska de bara leva under solsken? Förr i tiden ansåg man att dåliga tider var en naturlig sanering. Vad har hänt med den filosofin? Hela väsvärlden har ju levt över sina tillgångar och skapat en bubbla som man nu inte vill ta konsekvenserna av. Risken finns att stater istället kommer att gynna misskötta företag så att de kan överleva när de egentligen borde gå under.

Mikael Persbrandt är upprörd över att "nakenbilder" släppts från en privat fest. Nu ska han stämma "Se & Hör"

Kanonkulan på magen vittnar i varje fall om att han inte är i praktslag...

Oväntat svag decemberförsäljning för detaljhandelsjätten Wal-Mart tyngde kurserna på New York-börserna på torsdagen. Beskedet att bankkoncernen Citigroup stödjer en ny lag för att minska antalet utmätningar drog dock upp kurserna. Vid stängning hade Dow Jones industriindex sjunkit med 0,3 procent till 8.742,6 medan Nasdaqs kompositindex hade stigit med 1,1 procent till 1.617,0.


Förra gången blev HV blåst på poäng. I kväll sparkades pucken återigen in bakom Stefan Liv – men då dömde domaren till HV:s fördel. Nu var det Timrås tur att rasa. Med bara 1.50 kvar av ordinarie tid satte Timrå 2–1 – trodde många. Men domaren Sören Persson valde att döma bort målet för spark från Petr Tenkrat. Jag tycker att det var spark. Han gör en rörelse mot pucken och försöker sparka in den, säger Liv till ppv. Kanske ska vi släppa sparkarna fria, så vi slipper de här diskussionerna. Spelarna skulle inte börja sparka in pucken för det.

Jag håller med, låt spelare göra mål på vilket sätt som helst, armbågen, örat, arslet, bicikleta bara så länge han inte kastar in pucken i mål...


Färjestad var för några säsonger sedan elitseriens klart bästa lag i powerplay. Säsongen 2006-2007 hade Karlstadslaget en effektivitet på 26,67 procent i numerärt överläge. Siffrorna har dalat sedan dess. Inför matchen mot Skellefteå hade Färjestadsspelarna spelat nio raka matcher utan att få utdelning och det började uselt även på torsdagen. Men så till slut kom det. I värmlänningarnas femte försök fick Jesper Mattsson pucken vid blålinjen, avancerade mot den vänstra tekningscirkeln och avlossade ett tungt skott som Andreas Hadelöv tvingades släppa in. Målet kom efter 9.16 i tredje perioden, betydde 3–1 och var matchavgörande.

Jag har sagt att Luleå är ett av lagen som kommer att få kämpa för att undvika kvalserien, som utmanare har jag tyvärr Skellefteå. Det ser inte bra ut inför framtiden...Måtte jag ha fel.

Brynäsmålvakten Anders Lindbäck höll sin första elitserienolla när Brynäs vann 1–0 hemma mot Luleå. Först att gratulera var kompisen Jacob Markström, nyss hemkommen från junior-VM. Ingen problem med bänkplats för mig så länge Lindbäck spelar så här, sade Markström och skrattade nöjt.

Det här var en otroligt viktig seger för Brynäs som kämpar i bottenträsket. Faktum är att det var en sexpoängsmatch när serien sammanfattas efter 55 omgångar. Kanske är det Brynäs som drar det vinnande strået efter de 55 omgångarna...Se Dagens Spel av mig här

Läs Dagens Inlägg:

Mål med baken...
Vem är det som darrar?
Robinson är på G...
Det krävs mer sex!
Atomprocessor ger möjligheter
Mormorstrosor - sexiga underpants
Patetiskt
Dödlig propp
Terrorattack i Malmö...
Skamliga förslag...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!