Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 20 januari 2009

Kursrusaren...

Peter Forsberg tränade med Modos A-lag i dag. Ytterligare ett test för den skadade foten. Ett test som inte föll särskilt väl ut. Jag hade hoppats att det skulle kännas bättre, säger han till Modos hemsida.

Vi alla hade hoppats att det skulle kännas bättre. Det är lite för tidigt att slänga in handduken, men inte ser det ljust ut. När Foppa säger att han hade hoppats på bättre då vet man att det inte är hundra... B-Å har själv sagt att han kan tänka sig Foppa i landslaget om det fungerar.

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Robinho lämnade Manchester Citys träningsläger. Rapporterna talade om att han kanske lämnat klubben för gott. Nu dementerar den brasilianske stjärnan att han ligger i dispyt med City och tränaren Mark Hughes. Jag kommer att återvända och hoppas att reda ut det här snart, säger han enligt BBC. Robinho dementerar dock att han skulle ha lämnat klubben mot deras vilja. Tvärtom, menar han, så visste City om att varför han åkte hem. Jag har låtit Manchester City veta att jag behövde återvända till Brasilien på grund av familjeskäl. Jag kommer att återvända till klubben och hoppas reda ut det här snart, säger han.

För det första måste City byta tränare. När Svennis var där, hade inte klubben en sportkepa i närheten av den trupp som de har nu, ändå spelare de som ett gäng losers. Mark är ingen bra tränare, hur han lyckades få jobbet måste bero på en bra agent som har sålt in honom trots alla misslyckanden innan. Mark är ingen spelare som skapar harmoni och hans taktiska sinne är för begränsade.

För de andra behöver klubben förstärka ledarstaben med en rekryteringsansvarig person som kan sondera terrängen och välja ut guldkornen, inte bara köpa allt som rör sig. Kaka hade varit en bra spelare att köpa, inget snack om den saken men för de pengarna kan man köpa två mycket bra spelare som tillsammans vore mycket bättre än Kaka. Det som behövs är fingertoppskänsla för "best value priceplayer".


Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.


Miljöteknikbolaget Opcon är en av årets vinnare på börsen. Kraftig orderingång är en förklaring. Miljöteknikbolaget Opcon, där en tredjedel av aktierna kontrolleras av vd Rolf Hasselström och finansmannen Mats Gabrielsson, rusar på börsen. Under tisdagen klättrade aktien cirka 10 procent och hittills i år är uppgången nästan 100 procent. Kursen på tisdagen låg kring 33 kronor, att jämföra med 17 kronor vid årsskiftet. Förklaringarna är flera. Dels föll aktien mycket under fjolåret, en nedgång som accentuerades under december i samband med att flera fonder gjorde sig av med förlustaktier för att rensa portföljerna från förlustaktier inför årsavstämningen.

En mer substantiell förklaring finns också. Opcon är ett av fåtal bolag som i dessa dagar rapporterar om stadigt ökande orderingång under det senaste halvåret. Bolaget, som tillverkar energisparutrustning och reningsutrustning till fabriker och värmeverk , har gynnats av de höga oljepriserna under förra året. En lång rad kunder gjorde då utredningar som visar att de på bara några år skulle kunna räkna hem miljöinvesteringarna i form av billigare elenergi. Samtidigt växer bolaget som underleverantör till den krisdrabbade bilbranschen: Det är till och med så att vi under senaste månaderna haft en växande orderingång också på den delen av verksamheten som riktar sig till fordonsindustrin där vi är med och levererar till nya milljömotorer, säger Niklas Johansson.


Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Laila Bagges försprång i ”Let’s dance” är större än vad som tidigare varit känt. Under flera år har hon lett kurser på en dansskola i Stockholm. Tävlingen känns avgjord redan. Jag hinner aldrig ifatt, säger Elisabet Höglund.

Det här kan slå tillbaka mot Laila Bagge. Hon borde ha avstått deltagande i Lets Dance. Nu faller oddsen radikalt på henne som segrare i Lets Dance. Men jag är inte säker på att hon vinner, som sagt var, hon har mörka lite för mycket och det kan betyda all tittarna slår tillbaka. Men visst hon är favorit hos spelbolagen... Jämför spelbolagen på nätetRakt ned i underjorden har vi jag hamnat. 2009 har inte varit något bra år för min del. Precis som finanskrisen måste jag bottna först. Förhoppningsvis har jag gjort det nu...

Relativt många matcher, men inte speciellt många intressanta. Det beror på för låga odds tex Sverige-Norge, cup eller svåra matcher att förutse, ligor som jag personligen inte följer med så stort intresse. Den stora frågan är väl om det kommer att vända för Frölunda. Jag vågar dock inte på ett spel med dom.

Jag kan bara hitta ett bra spelalternativ. Västerås mot Borås. Det baserar jag på att Västerås är ett mycket bra hemmalag, dock kom lite av en plump senast när de förlorade mot Leksand trots ledning med två mål inför tredje perioden.

Spela Live på Hockey - Klicka här!

Pittsburgh verkar ha kommit upp ur svackan med två hemmasegrar mot NYR och Anaheim. Det är starka vinster så jag tror att laget är på gång mot en tredje. HL är annars väldigt svårtippat i och med att det är så många matcher och formen skiftar en hel del under säsongen.10 Västerås IK - Borås HC - 1 - 1,35
36 Pittsburgh Penguins - Carolina - 1 - 1,60
----------------------------------------------------
Dubbel summa odds 2,16 ev vinst = 2,16 x 200 = 432 kr

Jämför spelbolagen på nätet

Saldo efter dagens spel: -196

Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Kursrusaren...
Rika män ger fler orgasmer...
Låt oss alla s(Kalla) Kalla, Kalla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!