Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 10 januari 2009

You are fired!

I en svängig och målrik match besegrade Brynäs Skellefteå med 5–4. Två anfallsvilliga lag bjöd på en mycket underhållande elitseriedrabbning. Spelet böljade fram och tillbaka under hela matchen och målen duggade tätt. Brynäs gick ifrån till 4-2 i den andra perioden men Skellefteå gav sig inte och tio sekunder in i tredje var det kvitterat till 4-4. Brynäs fick dock sista ordet när Sebastian Lauritzen med sitt andra mål i matchen gav hemmalaget samtliga tre poäng drygt sju minuter in i perioden. Skellefteå tog ut målvakten i slutet och spelade sex mot fyra men utan utdelning.

Det här var en sexpoängsmatch om slutspelet och undvikande av kvalserien. Det är ju typiskt att Skellefteå förlorade en sådan viktigt match. Det kommer att bli att bita på nagelbanden ända till den feta damen sjunger för den här säsongen...


Rögle lyckades ta en poäng borta mot Linköping efter 3–3. Rögle höll på att ställa till med en ordentlig skräll borta mot serieledaren, som plockat 13 av 15 möjliga poäng efter jul. Men trots ledning tre gånger om har skåningarna fortfarande inte vunnit på bortaplan sedan den 1 november.

Rögle är riktigt på gång och jag tror att de undviker kvalserien.


Det blev ingen bra svenskdag i världscupsprinten över 10 km i skidskyttetävlingarna i tyska Oberhof. Samtliga svenskar drog på lördagen på sig bommar redan i det första skyttet och hade därefter inget att göra med tätstriden.Sedan Jim Brithén tog över tränarsysslan har Södertälje bara vunnit två av åtta matcher och nu har laget åtta poäng upp till säker mark i tabellen. Poängmässigt har Södertälje blivit ett sämre lag efter tränarbytet. Klart jag inte är nöjd med resultatet, men vi försöka hitta nya vägar för att börja vinna matcherna igen, säger Jim Brithén.

Som jag har skrivit förut så förstår jag inte varför de anlitade Brithén. Han kommer att få sparken i kvalserien när Södertälje börjar sladda där också.


Andy Murray kom till spel i finalen av Qatar Open trots problem med ryggen. Skotten såg dock inte ut att besväras när han vann mot Andy Roddick med 6-4, 6-2 på en timme och tio mnuter. Därmed försvarade 21-åringen från Glasgow sin titel från i fjol, hans nionde på ATP-touren.

Murray kan bli livsfarlig i år...


Joakim Haeggman har segerchans inför den avslutande rundan av Europatourtävlingen i Johannesburg. Efter lördagens spel är svensken - som fyller 40 i år - delad fyra, bara slaget efter tättrion David Drysdale (Storbritannien), Andrew McLardy och Charl Schwartzel (båda Sydafrika).

Liket lever...Det var länge sedan Haeggman presterade någonting på golfbanan.

Gymnasieutbildningar har spelat ut sin roll enligt mig. Läs mitt tidigare inlägg om SCB-undersökningen.

Seglingsveteranen Mange Olssons debut som skeppare i Ocean race blev inte helt lyckosam. Ericsson3 fick nöja sig med sjätte plats i lördagens hamntävling i Singapore. Däremot vann systerbåten Ericsson 4 och drygade ut sin totalledning i jordenruntseglingen.

Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Svaga insatser
Skitlördag
You are fired!
Död på två sekunder
Tur bara tur...
Sluta nu!
Diarré - Skitigt värre
Smäll på käften
Det finns inga homosexuella...
Fiasko på gång?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!