Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 13 januari 2009

Rätt med sparken...

Argentinas förbundskapten Diego Armando Maradona vill se två av sina anfallare i Inter. Dels Carlos Tevez, dels dotterns pojkvän Sergio Agüero. Den sistnämnde vore en perfekt partner till Zlatan Ibrahimovic, menar Maradona. Jag kan redan föreställa mig det extraordinära samarbetet han skulle ha med Ibrahimovic, säger Maradona till Corriere dello Sport.

Agüero är en riktigt bra måltjuv och tillsammans med Zlatan skulle det nog bli ett riktigt vasst anfallspar. Men det troliga är att han går till Barcelona, oddsen tyder på det i varje fall...Hitta de bästa oddsen

Royal Bank of Scotland säljer ut en aktiepost på 10,8 miljarder aktier i Bank of China.

Staten har blivit anmäld för åldersdiskriminering. Det innebär att hundratusentals statsanställda skulle kunna gå miste om en semestervecka, skriver tidningen Metro i dag. Statsanställda som är under 30 år har rätt till 28 semesterdagar om året, medan dem som är över 40 år har 35 dagar per år. Men att låta semesterlängden påverkas av en persons ålder, kan bli förbjudet. Skälet är åldersdiskriminering, en ny diskrimineringsgrund som bevakas av nya DO. Det är en arbetsförmedlare i Växjö som anmält staten till DO. Personen bakom anmälan anser att systemet med åldersreglerad semester är orättvist, eftersom även yngre personer kan ha lika stort behov av ledighet...

Jag håller med jag känner mig trött varje dag...

Det var på nyårsdagen som en dansk spelare valde att satsa sina pengar på amatörligan Conference League, som är den femte högsta fotbollsligan i England. Han satsade 175 danska kronor (motsvarande 250 svenska) på två fyrlingar med exakt samma matcher och exakt samma slutresultat på de båda kupongerna. De fyra matcherna gick in för dansken och det blev ett rejält tillskott i kassan. Spelaren vann 769 376 danska kronor (motsvarande 1 103 362 svenska).Rykten florerar om att Motorola avser att minska personalen vid sin mobiltelefonenhet med upp till hälften av de anställda, och att antalet mobiltelefonmodeller ska minskas till ett dussintal. Det skriver nättidningen Cellular-news med hänvisning till nyhetssidan Phonescoop.

Modo tog tredje raka segern i derbyt mot Timrå och klättrade över slutspelsstrecket. Ska jag vara ärlig så minns jag inte ens sist vi vann tre matcher i rad, säger Andreas Salomonsson.

Modo har ett bra lag i grunden och borde inta vara inblandad i bottenstriden. Kanske har laget hittat tillbaka till det som gjorde dom till serieledare. Modo kan bli livsfarliga i slutspel om de nu har hitta rätt igen.


När bara tolv dagar gått av det nya året har redan lika många fått besked om att de riskerar att förlora jobbet som under hela januari förra året. 2009 börjar kort sagt inte bra. Och med all sannolikhet kommer det inte att bli bättre – i alla fall inte på länge. Av erfarenhet vet man att 60 procent av dem som varslas om uppsägning kommer att bli av med jobbet. Men den tumregeln räknades fram under tre år av högkonjunktur. I dag, då ekonomin tagit snabbhissen ner i källaren, kan siffran vara mycket högre, skriver Lena Mellin på Aftonbladet.

Bobo Simensen får sparken som tränare för Malmö Redhawks. Klubben satsar i stället på doldisen Göran Karlström Min uppgift är att få laget att börja vinna. Få spelarna att våga tro på sig själva, säger Karlström till sydsvenskan.se.

Det är väl fel att ropa äntligen men faktum att är det någon gång det har varit befogat med ett tränarebyte så var det nu. Bobbo har inte lyckats få ut det som behövts, mycket pga av skador men även genom att laget inte lyckats prestera när det verkligen behövt det. Nu kansk det blir en nytändning med den nye tränaren.


Japans underhus röstade på tisdagen igenom en tilläggsbudget för att bekämpa recessionen. Oppositionen röstade mot paketet, värt omkring 430 miljarder kronor. Pengarna ska dels betalas ut i form av bidrag till allmänheten, dels användas till ett program som ska skapa jobb och en del andra åtgärder. Det var det andra stimulanspaketet i Japan sedan i oktober. Det skickas nu vidare till överhuset, som kontrolleras av oppositionen, men det är mest en formalitet eftersom det är underhuset som har den beslutande makten.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

13 blev turtal...
Tradition att missa öppna mål...
Stringfillingar är ett måste för överlevnad...
Ara Abrahamian inför domstol
Ta en oskuld för 30 miljoner...
Rätt med sparken...
Maffian breder ut sig
Samurajhugg mot Japan
Den som väntar på någonting gott...
ROTen till något gott
Långt ringfinger = framgång
Homosexuell eller inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!