Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 18 januari 2009

Jag ljuger så bra...

Fyra framstormande niometersspelare, en falsk tjeck och finsk. Sportbladet kan avslöja hur Sverige ska chocka Sydkorea i kväll. Det handlar om att få de rätta spelarna i man-man-situationer med mycket yta och fart, säger Staffan Olsson.

I god EU-anda ska laget ikväll försöka slå Sydkorea i handbolls-VM. Det kan vara en direkt avgörande match för hela turneringen. Sverige kommer att få det kämpigt med ett Sykorea som vanligt alltid är snabba och rörliga men inte lika starka. Man-man situationer är de mycket duktiga på så där gäller det att laget kan backa upp varandra med två mot en situationer, annars finns det risk att de snabba sydkoreanerna slinker igenom ganska lätt. I anfallsspelet handlar det också om att kunna skapa sig ett numerärt övertag, det kan gå genom snabba kombinationer och ett rakt anfallsspel. Vi får också hoppas att Dalibor Doder kan vara med i matchen, hans finess behövs i sådana här matcher. Dock kan vi lugnt räkna med att det blir en tuff och tight match...

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Kaka behöll matchbollen och bytte inte tröja med någon. När han tittade nedåt låg Ronaldinho och bad på sina bara knän. Milan var enat i hyllningarna i matchen som kan ha varit Kakas sista i klubben.

Mycket tyder på att Kaka skriver på för Manchester City. Därmed var det hans sista match i Milan. Jag vet inte om det är pengarna som lockar så mycket att Kaka byter klubb. Jag trodde inte det om honom. För mig har han varit en spelare i samma kategori som Raul, Del Piero och Totti. Det vill säga spelare som inte tänker på penningen i första hand. Men tydligen har penningdjävulen gripit Kaka. Jag kan annars inte se någon anledning till varför han ska byta klubb. Ja, det skulle vara om Milan vill det förstås. Men vill Milan det? Kanske. Det är trots enorma pengar och kanske är det så att de kan få ut mycket mer av dessa penagr än att behålla Kaka. Jag vet inte.

Om Milan vill bygga nytt så är det rätt tillfälle, de kan köpa en hel del lovande spelare för dessa pengar. Men det finns ju ganska många åldermän i klubben och de verkar inte vilja ge upp i första taget. Hur reagerar tex Ronaldinho på det här? Han måste ju bli ganska besviken i och med att Kaka var en av de stora anledningarna till att han flyttade till Milan. Men det är inte otänkbart att han också kommer till City.

City vill tydligen ha Mourinho som tränare och dt är förståligt. Mark Hughes är ingen topptränare, jag förstår inte varför de värvade honom som tränare. Han har ju fått sparken flera gånger och inte presterat någonting. Jag kan tänka mig att Mourinho är intresserad men dt ser inte bra ut att läna Inter innan en säsong har gått, men däremot kan han bli aktuell till hösten...

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Senast den 2:a februari ska ansökningarna för att arrangera fotbolls-VM 2018 eller 2022 vara inne. Fifas ordförande Sepp Blatter berättade under lördagen vilka länder som hittills lämnat in en ansökan. Mexiko, USA, Spanien, antingen ensamt eller tillsammans med Portugal, England, en gemensam ansökan från Holland och Belgien, Japan, Qatar, Kina och Australien, sade Blatter.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Flexibel? Check. Ambitiös? Självklart. Känner du igen dig? Du är inte ensam. En fjärdedel av Sofis modes läsare uppger att de har ljugit eller friserat sanningen på sitt cv.

Att lyfta fram sig själv i et CV är naturligtvis ett måste. "Frisera" sanningen kan i värsta fall slå tillbaka mot en själv. Om man skriver eller säger saker som inte riktigt stämmer så kan det i längden bli väldigt komplicerat. Att säga att man kan bokföring eller statistik när man inte kan det blir förödande i längden. Själv har jag erferenhet av en som hade läst statistik på universitetet men var fullkomligt inkompetent. Han kunde inte ett smack och det fungerade inte med en som inte kunde sina uppgifter. Som tur var hade de anställt honom på prov första sex månaderna och det tror jag företaget var riktigt glad över. Behöver jag tillägga att det inte blev någon fortsättning för honom...

Selected Gadgets - MrGizmo.se

Sharks försvarsbjässe Murray var en av matchens giganter i matchen mot Detroit. Han fick mycket lovord för nattens match.

Murray är en rollspelare i Sharks men gör det väldigt bra. Det var nog skönt för Sharks att kunna vinna efter den "hemska" bortaförlusten mot Red Wings senast. Det är mycket troligt att de här två kommer att mötas i en conferencefinal i Stanley Cup. Det är synd att de inte kan mötas i en final. Den hade kunnat bli klassisk...

Låna upp till 3000kr idag,
inga dolda avgifter och
inga krångliga avtal.
Ansök om ett snabblån idag!



Katrineholms Gustav Larsson slogs medvetslös och vaknade till liv först när medspelarna bröt upp hans käkar. Det värsta jag sett. Killen var helt svart i ansiktet och bet materialaren i handen när han drog tillbaka tungan, säger Pelle Fosshaug som blev vittne till olyckan. Materalförvaltaren Klas Larsson var mannen som räddade livet på den 26-årige mittfältaren.



Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Peppe Eng var sexigare...
Slutet på en era...
Budet är bara löljigt...
Big, bigger, USA
Svenska folket vill ha kärlek...
Jag ljuger så bra...
Elitserien är som Lets Dance
Det suger fett...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 



BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!