Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 18 januari 2009

Big, bigger, USA

Både Per Sandström och Johan Sjöstrand gjorde bra ifrån sig i VM-premiären mot Kuba. Men i kvällens rysare mot Sydkorea petas de. Sandström tvingas upp på läktaren medan Sjöstrand börjar på bänken. In kommer 22-årige Andreas Palicka som bara spelat åtta landskamper. Trots det får han chansen från start i kvällens nyckelmatch mot Sydkorea. Palicka är bra när det går fort och han är själv väldigt snabb, menar Olsson.

Jag är lite tveksam till det ständiga målvaktsbytet. Två målvakter kan väl byta men tre... Det enda man kan hoppas på är att de har fingertoppskänsla och tar ut rätt målvakt. För mig är Sandström förstemålvakt men tydligen inte hos förbundskaptenerna. Det fungerar säkert att byta så länge det går bra, men det kommer att bli vargarnas fest om/när det spricker...


Gula tänder? - Vi har lösningen!

Middlesbroughs manager Gareth Southgate skulle inte klaga om han fick sparken. Laget går så dåligt att engelsmannen är beredd att lämna sitt jobb med omedelbar verkan. Vill ledningen förändra har jag inga invändningar, säger 38-åringen till BBC.

Tigger han om att få sparken som Schuster? Märkligt uttalande fån en manager med ett lag i kris. Han borde istället fokusera på laget och göra allt för att förbättra laget. Om jag satt i Boros ledning skulle jag ge honom ett fribrev på momangen...

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Djurgården plockar in två provspelare från sin samarbetsklubb Skellefteå FF. Under en veckas tid får de lovprisade lirarna chansen att visa sin skicklighet i Stockholm. Blåränderna har tidigare förklarat sig nöjda med den trupp som redan huserar på träningsanläggningen Kaknäs, men hämtar efter rekommendation in Fredrik Enberg och Petter Gustafsson.


Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

På tisdag inleds en ny tid i USA. Då svärs Barack Obama in som president och flyttar in i Vita huset med sin unga familj.

Ett är säkert, när det gäller evenemang och amerikanare då är det få som kan matcha dom i storslagenhet. Big, bigger, USA - det slår aldrig fel när det gäller USA. Trots allt snack om finanskris och fordonskris drämmer USA till med en gigantisk fest för Obama. Maken till uppslutning och intresse har väl sällan skådats, tom amerikanarna själva är förvånade över det enorma intresse som Obama fångar. I dagsläget är myten Obama större än Obama själv, hur han ska kunna fylla kostymen för myten Obama ser näsatn omöjlig ut. Men kanske är det en sådan här superfest som USA behöver, ett ögonblick av flykt från vardagens trista och bistra vardag.

Selected Gadgets - MrGizmo.se

Landslagsmittfältare Sebastian Larsson är kvitt ljumskbesvären och gjorde comeback i går. Otroligt skönt att vara tillbaka och få speltid. Jag kände mig pigg och fräsch, märkte inget av skadan. Det stämde okej spelmässigt.

Det är väldigt viktigt för svenska landslaget att Seb kommer tillbaka i "gammal" god form. Han behövs med tanke på att mittfältet inte har så många att välja på. Seb har ju inte riktigt levt upp till förväntningarna under den här säsongen, det är en tydlig dipp, men det är nu det ska visa sig om Seb är en toppspelare eller inte.

Låna upp till 3000kr idag,
inga dolda avgifter och
inga krångliga avtal.
Ansök om ett snabblån idag!


Martin Olsson är kvar i frysboxen. När Blackburn besegrade Newcastle med 3–0 satt svensken på läktaren. Jag har varit sjuk, haft ett virus, säger han.

Martin kommer inte få många chanser under det här året, frågan är om han ska börja söka sig en ny klubb. Managern har ju ganska tydligt visat att han inte har förtroende för honom. Jag tror att Martin kan bli en mycket duktig spelare trots han är lite långsam. Jag är inte riktigt säker på att han passar som ytterback, det skulle nog vara bättre om han satsade på att bli innerback eller defensiv mittfältare.

Skydda din privatekonomi mot arbetslöshet!

Sverige ska till final, allt annat är ett stort misslyckande. Och till råga på allt räknas bara seger i VM-finalen. Att Ryssland står för motståndet i den sista matchen nästa söndag i inomhusarenan i Rocklunda ifrågasätter ingen. Möjligtvis en och annan optimistisk finländare som fortfarande har skrällsegern i VM-finalen mot Sverige på Rocklunda för fem år sedan på näthinnan.

Det här är ju en trenationsturnering som i prinicip skulle kunna betecknas som en tvånationsangelägenhet. Ryssland mot Sverige och Finland som outsider är det scenario som alltid finns i Bandy-VM. VM och VM. Det är tveksam om det kan kallas VM men okej, vi säger det. Om det skulle bli något annat lag än Ryssland i finalen mot Sverige skulle vara en supersensation och tyvärr är Ryssland favorit. Rysk bandy har sprungit ifrån den svenska under de senaste åren. Det syns tydligt i World Cup och Europacupen. Ska man sätta några pengar då blir det på Ryssland.

Spela Casinospel med en 320% Bonus på din första insättning!

Änglarnas stjärnmålvakt storspelar i onödan. Enligt egen utsago får han inte klubbens tillåtelse att flytta till en större liga än allsvenskan. Om jag höll till i ett bättre lag skulle mina landslagschanser öka, säger Kim Christensen till Sporten.dk.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Peppe Eng var sexigare...
Slutet på en era...
Budet är bara löljigt...
Big, bigger, USA
Svenska folket vill ha kärlek...
Jag ljuger så bra...
Elitserien är som Lets Dance
Det suger fett...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!