Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 15 januari 2009

Vem vinner? Vem försvinner?

Den kinesiska telekomleverantören Huawei har fått en order på att bygga ett lte-baserat 4g-mobilnät åt Teliasonera i Oslo. Det framgår av ett pressmeddelande från Huawei.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Barcelona är klart för kvartsfinal i Copa del Rey efter seger med 2-1 och totalt 5-2 mot Atletico Madrid. Tungt för gästerna var förutom förlusten att lagets stjärna Sergio "Kün" Agüero utgick med en fotskada.

Som vanligt när det gäller den spanska ligan(cupen) var det en mycket sevärd match där spelet böljade fram och tillbaka. Atletico Madrid var inte chanslösa bla hade de ett rent filäge vid 1-1. Hade det blivit mål där så hade det kunna bli lite nerv i matchen. Barcelona ställde dock upp med flera bänknötare. Ingen av Messi, Henry eller Eto spelade.

Casino, Poker, Sport Bettinig & Bingo Tips

En rysk oligark och före detta KGB-agent förväntas ta kontroll över London Evening Standard, enligt The Guardian. Alexander Lebedev är rankad som en av världens 200 rikaste personer och Forbes beräknar den ryske oligarkens förmögenhet till 3,5 miljarder dollar (cirka 27 miljarder kronor). Efter ett års hemliga förhandlingar med ägaren Lord Rothermere tänker nu den forne KGB-agenten köpa 76 procent av Rothmeres London Evening Standard. Det kontroversiella tidningsköpet lär enligt uppgift ha diskuterats på högsta politiska nivå i Storbritannien. Men Lebedev menar att hans övertagande av London Evening Standard inte kommer att inverka på den brittiska politiken över huvud taget.

Lovebid.se

Han skulle ha valt Rangers i stället... Det är svårt att inte tänka tanken när man ser hur Mats Sundin behandlats av fans, media och lagkamrater under sin första vecka som Vancouver Canucks-spelare, säger Per Bjurman på Aftonbladet.

Jag tycker att inte skulle ha valt Rangers eller Vancouver. Istället skulle han deklarerat i början av säsongen att han ville spela med ett visst lag tex Detroit efter jul. Då hade klubben kunnat skapa ett utrymme lagom till Stanley Cup och då hade Sudden haft en värdig chans att vinna. Nu ser det mörkt ut...Minus och ännu mera minus. Nybilsförsäljningen fortsatte att rasa i Europa i december och sett till helåret sålde få bilar sämre än Saab. Saab backade 22,7 procent vilket i faktiska bilar innebar 64.916 sålda nya bilar jämfört med 84.016 år 2007. Bara i december var tappet hela 42,3 procent, från 6.868 bilar till 3.962. Volvos siffror är visserligen något bättre, men ändå tyngda av tydliga minustecken. I december var minskningen 10,9 procent (från 20.512 till 18.274) och för hela 2008 var backsiffran 10,8 procent (från 265.159 till 236.485). Japans tredje största biltillverkare Nissan Motor kommer att redovisa en rörelseförlust för helåret 2008, enligt en källa i koncernen. Företagets prognoser har tidigare talat om vinst.

Hur mycket är bilen värd? Köpa, sälja eller endast nyfiken. Fordonsvärderingen ger dig svaret.

Pablo Piñones Arce har gjort sitt i danska Vejle, enligt lokaltidningen Vejle Amts Folkeblad. Den förre hammarbyspelaren ska ha hamnat i onåd med sin nuvarande klubbledning. Var han hamnar härnäst är inte klart.


Finanskrisen och lågkonjunkturen har fått fyra av tio svenskar att oroa sig för sin ekonomi och lika många tänker öka sitt sparande. Det visar en undersökning bland drygt 1 000 personer som Synovate har gjort på uppdrag av Nordea. Främst är det låginkomsttagare som oroas över att förlora jobb och inkomst, enligt undersökningen.

Smslån? eller Mobillån?
Vi är billigast på snabblån.
www.kundfinans.se


I tisdags kväll var Svenska Spels vinnarombudsman Pierre Jonsson i kontakt med pappan i vinnarfamiljen: De var väldigt glada men samtidigt mycket samlade. När personer har vunnit en miljon eller fyra miljoner brukar det komma ett tjoho. Men nu var det mer så att deras hjärnor inte registrerat att de hade vunnit, det är ju så ofantligt mycket pengar, säger Pierre Jonsson till Sportbladet Spel. Familjen var oroliga att lotten hade följt med på semestern men den var i säkert förvar i köket. Spela Lotto Gratis!


I Stockholm har Djurgårdens stjärnforward Fredrik "Linkan" Bremberg åkt omkring på isen och saknat Patric Hörnqvist. I Milwaukee har Patric Hörnqvist, som haft problem med målskyttet, drömt om "Linkans precisa passningar. När "Linkan" är på topp finns det ingen bättre spelare än han på stor is, säger 21-årige Patric Hörnqvist. Medan de gamla klubbkompisarna kämpar för att rädda elitseriekontraktet kämpar Patric för att ta sig tillbaka till finrummet. Han vill avsluta säsongen som han började den. I Nashvilles NHL-lag. Jag vet att jag kan spela på den nivån, men jag vet också att det kräver hårt jobb och jag är beredd att göra allt som krävs för att lyckas, säger Patric.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Med några veckor kvar till Melodifestivalen drar igång, kan landets alla schlagerfans nu börja ladda ordentligt. Årets startordning står klar. Spelbolagens favorit Måns Zelmerlöw startar den 14:e februari i Skellefteå. Melodifestivalodds

Vill du ha gratis biobiljetter?

Åttaåriga Miu Hirano blev den yngsta någonsin att ställa upp i de japanska bordtennismästerskapen. Den blott 131 centimeter långa flickan, som knappt såg över nätet, vann sin match i första omgången, men förlorade i den andra och brast då ut i gråt. Jag är så ledsen för att jag förlorade. Men jag är glad att så många kom för att se mig. Mitt mål är att ta OS-guld, säger Hirano.Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Tvillingknocken
Skitdålig kvalité
Skandalen är ett faktum
Förkrossande siffror
Vinstras - men ändå bättre än väntat...
Vem vinner? Vem försvinner?
Skottsäkert
Probably the best beer in the world...
Google behöver mer googling...
Ras och åter ras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!