Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 10 januari 2009

Det finns inga homosexuella...

Det krävdes drygt 32 matcher innan Douglas Murray fattade poängen. I natt kom svenskens första assist när San Jose bortaslog Edmonton med 4-1.

Doug är ingen poängmaskin men ruggig på att tacklas, det är därför han har NHL-kontrakt..

Optikbutiken.se

Han hade aldrig tagit ett steg i ett par dansskor tidigare. Men 90 sekunder räckte för att kröna Morgan Alling till kvällens danskung.

Drömt om att bli rockstjärna?

Morgan var överlägsen, men frågan är om han kommer att kunna hålla ihop hela resan igenom? En sak är säker att oddsen på Morgan har drastiskt rasat. Hitta de bästa oddsen


Ett 20-tal anställda vid energijätten Fortum i Arbrå har blivit tvingade att säga upp sig. Bakgrunden är att ledningen kommit på en av cheferna med att göra ändringar i sitt eget elavtal. Därefter kontrollerades samtliga anställda med nedslående resultat för dem som nu tvingas sluta. De anställda ska ha sålt elavtal till anhöriga eller gett någon de känner anstånd med betalningar, rapporterar Ljusnan.

Vi har självklart försökt göra det bästa för våra medlemmar. Men som jag ser det har det funnits saklig grund för uppsägning i samtliga fall, säger Patrik Troedsson, avtalssekreterare på fackförbundet Unionen i Stockholm. Företagsledningen har varit mycket skakad, enligt Patrik Troedsson som inte vill gå in exakt på vad de anställda gjort.

Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet


Spelare i serie A lever dubbelliv och köper gay-sex. Det hävdar en manlig prostituerad spelare som har flera italienska stjärnor bland sina kunder. Italiens förbundskapten tror dock inte på uppgifterna. Jag tror inte att det finns några spelare som är gay, säger Lippi.

Tala om att leva med skygglappar. Det är ju självklart att det finns homosexuella i serie A. Lippi är en konservativ tränare som inte förstår att människor lever med hemliga böjelser pga av att klimatet inte tillåter öppenhet. Marcelo Lippi är en människa som tror att om man upprepar någonting tillräckligt många gånger då blir det sant. I hans fall är det att det inte finns några homosexuella. Öppna ögen och inse att det inte är som förut Lippi.


Saab Automobile vill ha två miljoner kronor i stöd från EU för att kunna utbilda 247 anställda vid högskolan och Trollhättans kommuns Lärcentrum, uppger TTELA. Företaget har gjort sig av med ett stort antal konsulter och vill nu bygga upp viss kompetens inom den egna organisationen. Blir det inga pengar från EU kommer utbildningsprojektet inte att genomföras.

Det tyder på att det inte är så viktigt för SAAB, så varför ska man då ge stöd?


Det kan bli en riktigt rolig skidskyttevinter i år. Jag tror att fjolårets "misslyckande" i Östersund har lärt dem en hel del.

Vintage solglasögon från SoVintage!

När Svenska fotbollförbundet på fredagen presenterade det preliminära spelschemat för säsongen 2009 stod det klart att allsvenska nykomlingen Örgryte direkt tar sig an Göteborgskonkurrenten Gais den 5 april. I övrigt möter mästarlaget Kalmar FF Gefle borta samtidigt som seriens andra nykomling, Brommapojkarna, spelar borta mot Trelleborg. Preliminära premiäromgången (5 april) i sin helhet:

Helsingborg-IFK Göteborg, Elfsborg-Hammarby, Djurgården-Örebro, Häcken-Malmö FF, Trelleborg-Brommapojkarna, AIK-Halmstad, Gefle- Kalmar FF, Örgryte-Gais.

Det är bara drygt 3 måander kvar... Men vem kommer att vinna allsvenskan? Tippa Allsvenskan i Poängligan


En företagsledare från småländska höglandet krävs på 2,2 miljoner kronor i skatt sedan skattemyndigheterna kommit fram till att han inte deklarerat för 3,1 miljoner kronor under tre år, uppger Smålands-Tidningen.

Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Svaga insatser
Skitlördag
You are fired!
Död på två sekunder
Tur bara tur...
Sluta nu!
Diarré - Skitigt värre
Smäll på käften
Det finns inga homosexuella...
Fiasko på gång?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!