Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 11 januari 2009

2 Sexy for u

När Manchester Uniteds laguppställning släpptes till matchen mot Chelsea var det många som undrade och tvekade. På innermittfältet startade nämligen Alex Ferguson med veteranen Ryan Giggs och skotten Darren Fletcher. Dessutom saknades Rio Ferdinand i mittförsvaret, hans ryggskada var inte så bra som United lät media, publiken och framförallt Chelsea att tro. Avsaknaden av många av stjärnorna spelade dock ingen roll. För mästarna visade mästarklass när Chelsea besegrades med 3–0 efter en taktiskt perfekt genomförd match.

Manchester United brukar alltid komma igång i samband med jul- och nyårsperioden, den tuffaste tiden på året. Det är den tiden som skiljer pojkar från män. Idag visade United att de är män och fullkomligt utmanövrerade Chelsea. det skulle inte förvåna mig om United leder ligan efter de två matcherna som de ligger efter med. Vilken näsbränna åt Benitez... det går inte annat än beundra United för deras styrka och taktiska spel, taktiken är någonting som Ferguson har ändrat med United. Det är inte 110% ös utan United har lärt sig att spela taktiskt på rent italienskt maner. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men det tyder på att det finns en dimension till i Uniteds spel. Undrar vad José Mourinho tyckte på läktarn...Kommer United att vinna PL? Jämför spelbolagen på nätet


Storsatsande Malmö vars målsättning var att ta sig upp till elitserien har en brant uppförsbacke att kämpa sig igenom men Björklöven avgjorde bortamötet i slutminuterna, och nu får Malmö inrikta sig på att försöka knipa sjundeplatsen, och vi play off-spel, kanske ta sig till kvalserien.

Jag är ingen vän av att sparka tränare men jag kan inte fatta att Bobbo Simensen inte har fått sparken...


Emil Jönsson ville inte vara sämre än Charlotte Kalla. Med en överlägsen seger i den nationella sprinttävlingen i Östersund på söndagen visade han med eftertryck att han är tillbaka på toppnivå efter sin sjukdom. På söndagen var han överlägset snabbast i tidskvalet, vann kvartsfinalen, vann semifinalen - och hade krut sparat till en utklassningsseger i finalen. Jag har nog aldrig varit starkare än jag är nu, sade han i telefon till TT efter sin styrkedemonstration.

Emil Jönsson i toppslag är en given medaljkandidat i VM. Även om det är små marginaler så är han minst på pallen om han är i form, med minst menar jag att det mycket väl kan bli guld...I fjol dominerade Maria Sjarapova inledningen av tennissäsongen. I år dröjer premiären för ryskan som i dag lämnade återbud till Öppna australiska eftersom hon ännu inte är fulltränad efter sin axeloperation. Min axel känns jättebra men jag började träna för bara ett par veckor sedan och jag är inte tillräckligt nära den nivå jag behöver för att tävla på högsta nivå, säger 21-åriga Sjarapova i ett pressmeddelande.

Alize Cornet har däremot andra problem för att få spela i Australien. Det är saknaden av kläder – som får arrangörerna för Australian Open att se rött. Alize Cornet har nu bara att välja: klä dig anständigare eller stanna hemma. 2 sexy for u...

Spela Lotto Gratis - Klicka här!

Tabelltvåan Västerås var pressat i hemmamötet med Broberg-Söderhamn i bandyns elitserie. Med tvåmålsskytten Robert Dammbro i spetsen hämtade gästerna upp underläge 0-3 till 3-3 på söndagen. Först i den 87:e minuten kunde Västerås ordna segermålet genom Tobias Holmberg.


En helt ny modell som ska byggas i Torslanda 2010, avslöjar Volvos näst högste chef Steven Armstrong. Torslandaverken bygger de större bilarna i Volvos modellprogram. Bilar som har tappat i attraktaktionskraft när kunderna vänt sig mot mindre, bränslesnålare bilar. Därför har de anställda i Göteborg fått ta en större smäll än de anställda i Gent. Men Volvo ser en framtid för Torslanda. Vår ambition är att vi ska ha produktion i Torslanda, slår Steven Armstrong fast när han träffar TT på bilmässan i Detroit som slog upp portarna för pressen på söndagen. Den nya modellen följer den generella trenden på marknaden som går mot mindre bilar, säger han utan att vilja gå in på detaljer.

I Volvos monter riktas strålkastarna mot den nya konceptbilen S 60. Till Volvos smygvisning av S60 hade också statssekreteraren vid näringsdepartementet, Jöran Hägglund (c) sökt sig. Han är i Detroit för att prata med GM:s och Fords koncernledningar om hur de ska komma ur krisen. I går och i dag träffar han finanscheferna på GM och Ford och han vill ha svar på hur bolagen tänker rida ur krisen. Staten kommer inte att gå in och äga bilföretagen, men det kan bli mer forskningssamarbeten och liknande.
Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Erotik i luften?
2 Sexy for u
Skär tänder av ilska
Ruggigt starkt
Homofob
Lever inte längre i synd
Har Tintin mördat sin föräldrar?
Badar i champagne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!