Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

tisdag 13 januari 2009

Stringfillingar är ett måste för överlevnad...

Nye AIK-tränaren Mikael Stahre svär – så mycket att han fått bannor av klubbens kommunikationsdirektör Sophie Josefsson. Han behöver ju inte svära i varje mening, säger hon och skrattar. Micke Stahre, tar det hela med stor ro, men erkänner att han kanske måste tänka sig för hur han uttrycker sig. Haha ja, vad ska man säga? Det är ju en lite ny situation för mig det här, att synas i riksmedia varje dag. Ibland får man väl tänka efter lite hur man uttrycker sig och inte bara tala från hjärtat. Men samtidigt är det den jag är som person, jag uttrycker mig tydligt och ärligt.

Sportbladet träffar Martin Mutumba dagen efter publiceringen i samband med knarklåten ”Mary Jane”. Men AIK:s nygamla mittfältare verkar inte särskilt besvärad av de svarta rubrikerna. Äh, det är lugnt. Det har inte varit så farligt, faktiskt. Folk fattar att det är på skämt. Jag har gjort en massa andra låtar som folk säkert kommer att hänga upp sig på, haha, säger han.

Martin var ju en stor talang som man trodde skulle slå igenom stort. Men han försvann och jag trodde kariären var körd. Det är roligt att han lyckats komma tillbaka igen, måtte han inte slarva bort den här chansen.

AIK har fått nog av skandalerna. Nu inför klubben en drog och alkoholpolicy för a-laget. Vi gör det för att det inte ska finnas några missförstånd, säger sportchefen Björn Wesström.

SPELA BINGO ONLINE
Spela på Bingo Liner och få $5
gratis utan insättningskrav!
Klicka här >>>


Deltagarna fick packa ner varsin personlig pryl till Robinsonön. Erik Billing valde det viktigaste han kunde komma på. Jag skulle verkligen sakna mina stringkalsonger i lack om de inte var med.

Han tänker verkligen på att man måste överleva killen. Undar om han skulle sakna sina stringfilligar ilack om det gällde på liv eller död... Han kan man ganska säkert avfärda som vinnare av Robinson...SEB Merchant Banking har justerat sina prognoser för Riksbankens och ECB:s styrränta, i båda fallen väntas styrräntan ha sänkts till 0,5 procent i april. Det framgår av ett kundbrev på tisdagen.

Ladda hem dina mobilspel här

Bottenlaget Djurgården har målvaktskris. Förstemålvakten Stefan Ridderwall har en bristning i baksidan av låret och tränarna räknar inte med att han är spelklar förrän om en månad. Klart att det är tungt, säger 20-åringen med uppgiven röst. I veckans två återstående matcher får troligtvis juniormålvakten Tim Sandberg vara andremålvakt bakom Gustaf Wesslau. Till nästa vecka kommer dock Djurgården att plocka hem JVM-målvakten Mark Owuya som är utlånad till Almtuna.

Köp billiga linser på lensstore.se!

Finansminister Anders Borg är bättre än sina socialdemokratiska företrädare på att sätta Svenska Spels sociala ansvar före bolagsvinst, anser styrelseordföranden, förra s-ministern Margareta Winberg. "Men du hörde aldrig den tidigare regeringen uttala det på samma vis som framför allt Anders Borg har gjort, att ansvar går före vinst. Jag hörde aldrig Bosse Ringholm vara ute och säga detta", sa Winberg till TT i en kortintervju, i samband med att hon nyligen presenterade Svenska Spels nya vd Meta Persdotter.

Unibet ger dig 1000 Kr att spela för! Klicka här!

Världens börser må ha gått genom isen under 2008. Men de kan nå nya bottennivåer under 2009. Det skriver World Economic Forum i en ny rapport där organisationen dessutom varnar för hårdlandning i Kina. Volatilitet på marknaderna, brist på likviditet och stigande arbetslöshet beskrivs som dominerande kännetecken.

Jag har skrivit förut och återupprepar det, krisen är inte över förrän vi vet vad som kommer att hända i Kina. När Kina har nått botten då kan världsekonomin se framåt.

Brittiska Barclays Bank kommer att dra ned sin globala personalstyrka i investmentbanken samt enheten för investment management med 2.100 personer. Det uppger en bankkälla för AFP, enligt Dow Jones Newswires. Enligt källan kan neddragningarna komma att ske inom Barclays Capital, Barclays Global Investors samt inom Barclays Wealth-divisioner.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

13 blev turtal...
Tradition att missa öppna mål...
Stringfillingar är ett måste för överlevnad...
Ara Abrahamian inför domstol
Ta en oskuld för 30 miljoner...
Rätt med sparken...
Maffian breder ut sig
Samurajhugg mot Japan
Den som väntar på någonting gott...
ROTen till något gott
Långt ringfinger = framgång
Homosexuell eller inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!