Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 10 januari 2009

Smäll på käften

Jättehummern George är fri igen. Det 140 år gamla kräftdjuret fångades och såldes till en restaurang - och riskerade att bli uppäten. Men efter kraftiga protester har han nu släppts tillbaka i havet.

Det måste bara vara en tidsfråga innan han blir infångad igen...

På tal om hummer så gör matlådan comeback. Matlåda är ett av de vanligaste spartipsen i kristider. Det finns pengar att tjäna på att inte gå till personalmatsalen eller på restaurang. Matlåda hemifrån är den vanligaste svenska arbetslunchen, visar en kartläggning från Lunchfrämjandet. 34 procent äter hemlagad matlåda 35 gånger i veckan. 27 procent besöker personalmatsal eller lunchrestaurang lika ofta.

Kvinnor har oftare matlåda och män går oftare på restaurang.

Män är helt enkelt latare...


Nebojsa Novakovic lämnar AIK för norska Sandefjord. Han tar över som assisterande tränare bakom Patrick Walker. Det stämmer. Nebojsa kommer att skriva på kontraktet på måndag, säger agenten Miro Jaganjac.De svenska hedgefonderna har haft ett tufft 2008, med kraftiga svängningar för både aktier och råvaror. Men det finns de som har gått bra också. Allra bäst har året varit för Brummerfonden Lynx, som ökat med 42,2 procent, just tack vare att det svängt så kraftigt på marknaderna under året. Fonden har funnits i snart 10 år, och har ännu inte haft något minusår. "2008 blev vårt bästa år någonsin. Det är roligt, speciellt med tanke på att så många andra hedgefonder haft problem." Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag

Wennerholm längtar till ett fullsatt Globen, vem gör inte det, men frågan är omdet ska ske i kvalserien? Jag ser hellre att det sker i Elitserien mellan AIK och Djrgården...

Flera fotbollsexperter i England tolkar i dag historien som en brakseger för Sir Alex, trots att det är han som blivit utskälld efter Benitez utspel. De menar att han tydligt gjort Rafa Benitez så skakis att denne tappat fattningen. Jag tror också United-bossen skrockade rätt gott för sig själv när han såg tv-bilderna från Liverpool.

Benitez känner att de har chansen i år och gör allt för att lyckas. United är tillsammans med Chelsea den störste utmanaren och han måste ju kratta för sitt eget lag...

Om en månad åker Fabio Capello med sitt England till Sevilla och vänskapsmöter Spanien. För att ha en möjlighet att komma med i truppen – och därmed kunna tangera Bobby Moores landskampsrekord för en utespelare (108) – så har den 33-årige David Beckham lånats ut till Milan från sin vintervilande amerikanska klubb Los Angeles Galaxy. I morgon kan han göra Serie A-debut borta mot Roma.

Han (Capello) har hela tiden sagt att det finns en chans att han tar ut mig om jag spelar och är skadefri. Jag har inte spelat i den italienska ligan förut så det känns jättekul, säger Beckham som fick en halvlek i vänskapsmatchen mot Hamburg i Dubai i tisdags.

Beckham kommer att få sina matcher för att bli den meste landslagsmannen i England, sedan blir det inga fler. Capello vill inte ha diskussionen utan det är bättre att få den avslutad genom att ge honom matcherna.

Utländska turister flockas i Sverige. Den svaga kronan lockar besökare från främst Europa till både fjäll och storstäder. Hos det börsnoterade skidanläggningsföretaget Skistar ökar besöken från Ryssland med 54 procent – och från Tyskland med 15 procent.Det blev en riktig smäll på käften med det senaste spelet. HV71 svek och fick bara oavgjort mot Timrå hemma. De hade tom tur att de fick en poäng... Boston och Vålerenga satt ju som de skulle men det spelar ingen roll när ett lag sviker.

Det finns ett stort utbud idag. Men en stor tårta kan göra det svårt att smälta allting. Det finns flera spelvärda matcher men tänk på att det är vinter och för en del lag är det ett intensivt matchande.

Aston Villa hemma mot West Bromwich ska ju vara en klar etta. Det som ändå kan vara lite oroande är Villas målskytte. Men det räcker ju med 1-0 seger... Spela Live på matchen - 100% bonus upp till 1000 kr hos Betway. Klicka här!

Arsenal är ju ett lag som måste vinna, men jag litar inte på The Gunners (det gör man ogärna som Spursanhängare...), de slarvar bort en hel del matcher så jag hoppar över matchen mot Bolton. Jämför spelbolagen på nätet

Leeds som har bytt tränare verkar spela bättre nu och borde slå Carlisle.

Inter borde också vinna.

Cardiff är ett bra hemmalag som möter ett lag (Derby) som befinner sig i sjunde himlen efter segern mot Manchester United. Men det är skillnad på serielunk och att möta ett av världens bästa lag när det gäller motivation. Cardiff har det bättre laget och hemmaplan, det ska räcka för en seger.

Leicester leder division 1 och Leyton ligger strax under nedflyttningsstrecket. Det kommer de att göra efter den här matchen också. Leyton är dock ett ganska tätt lag så det blir inga utklassningssiffror, 2-0?

Stoke fick oavgjort när de möttes i Liverpool. Det var mer tur en skicklighet, bla hade Gerrad ett mål bortdömt i början av matchen. Nu är Liverpool revanschsuget och tar med sig tre poäng från Stoke. Spela Live på Fotboll - Klicka här!

Leksand har fått upp farten och de vinner enkelt mot Borås.


36 Cardiff City - Derby County - 1 - 1,60
47 Leicester City - Leyton Orient - 1 - 1,30
62 Stoke City - Liverpool - 1 - 1,35
55 Leksands IF - Borås HC - 1 - 1,08
-----------------------------------------------------
Fyrling summa odds 3,03 = ev vinst 3,03 x 250 = 758 kr


Saldo efter dagens spel 800 kr
Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Svaga insatser
Skitlördag
You are fired!
Död på två sekunder
Tur bara tur...
Sluta nu!
Diarré - Skitigt värre
Smäll på käften
Det finns inga homosexuella...
Fiasko på gång?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!