Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 11 januari 2009

Lever inte längre i synd

Igor Larionov vet hur KHL ska ta nästa steg. Skapa en Europadivision med bland annat lag från Sverige. Alla vinner på det, säger Igor Larionov till Sportbladet.

Jag instämmer KHL eller NHL borde skapa en Europaliga där de bästa europeiska lagen spelar. Jag förstår inte varför det har tagit så lång tid. NHL borde för länge sedan skapat en europeisk division som hade haft möjlighet att vinna Stanley Cup, då hade aldrig KHL blivit realitet.

Lär dig Spanaka - Klicka här!

Ecuadors president Rafael Correa sade i en radiointervju att han sannolikt möter Obama i april under nästa latinamerikanska toppmöte och att det då blir samtal om tydliga förändringar av USA:s "uppförande" mot Latinamerika. Han nämnde som exempel avskaffande av den "absurda fem årtionden långa blockaden av Kuba". Correa tillade att han är skeptisk inför utsikterna av en "stor förändring" av USA:s politik.


Lance Ward är muntligt överens med HV71, från och med nästa säsong, enligt Aftonbladet. Det där vet jag inget om, säger Lance Ward, som drog på sig 598 utvisningsminuter under två säsonger.

Äntligen kommer utvisningsbåset bli befolkat igen...


För 30 år sedan gjorde de succé med Stenmarksmössan. I dag exporterar Sätila of Sweden mössor på löpande band — i synnerhet till Ryssland, en jungfrumarknad för svensk klädexport. Den västgötska mösstillverkaren Sätila of Sweden har funnits på den ryska marknaden i närmare tio år och stadigt ökat försäljningen där. I dag räknas Rysslandsförsäljningen i miljontals kronor och står för 20 procent av bolagets totala export. Ryssland är en väldigt speciell marknad, med ett helt annat klimat och därför speciella behov, säger Merja Almqvist, vd för Sätila of Sweden, till TT. Vi specialutvecklar en fem tio mössor för Ryssland årligen, både vad det gäller material och mönster. I den ryska kylan behövs bland annat mössor av ren ull. Och i öst går mjuka mönster hem, som snöstjärnor och björnar, enligt Almqvist. Det ryska intressebolag som säljer Sätilamössorna kommer ofta med egna förslag på nya produkter.

Sätila of Sweden startade som ett väveri 1896. På 1950-talet svängde verksamheten till stickeri och på 1970-talet fick företaget licensen på den populära mössa som skidstjärnan Ingemar Stenmarks mamma stickade. Originalen har vi i ett kassaskåp här, berättar Almqvist. I dag sker 40 procent av försäljningen på hemmaplan och resten av produktionen exporteras, förutom till Ryssland till Norden, Island, övriga Europa och USA. Bolaget ligger på en stadig omsättning på närmare 30 miljoner kronor, går med vinst och tillverkar årligen närmare miljonen mössor i Sverige och Estland. Receptet att nischa sig hårt är en vinnare i Ryssland, tror Häggström. Det finns en stor potential för svenska bolag med nischade produkter som till exempel halsdukar och vantar, säger han.
24 lopp på sju orter i tre världsdelar och 3 900 resmil. Skidskyttecirkusen ger sig ut på en sanslös världsturné när världscupen och VM ska avgöras i vinter. Jag har aldrig varit med om något liknande, säger förbundskapten Staffan Eklund. Vi är vana vid att resa men inte över så här många tidszoner, säger Björn Ferry. Ferry räds alla tidsomställningar. Det är en av de svårare grejerna. Det lär bli småjobbigt.

Skidskyttarna verkar ju redan sova om man ser till gårdagens lopp...

2014 ska skidskyttenationen Sverige vara en av världens tre bästa i spåret och på arrangemang. Men ekonomin är problemet. Vi måste höja våra sponsorintäkter med 50 procent, säger ordförande Björn Eriksson.

Inte för att jag är någon skidskytteexpert men ser det inte lite tunt ut efter Helena Jonsson, Ferry och Bergman? Vad jag förstår krävs det flera år innan man blir en bra skidskytt och bland herrarna finns det ju ingenting efter Ferry och Bergman så hur ska Sverige kunna bli tredje bästa nation 2014? På damsidan finns ju i varje fall lite hopp i form av Jenny Jonsson och Elisabeth Högberg.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Inför 125 av parets närmaste vänner sa i går pensionerade golfstjärnan Annika Sörenstam ja till Mike McGee, hennes pojkvän sedan tre år.

Så nu lever hon inte i synd längre då...) Det är väl dags att producera nästa generations Sörenstamare så det blir någon ordning på golfen...
Spelåret har ju börjat rejält i moll. Därför behövs krafttag för att kunna vända trenden. Jag slår till med en sexling! Veckans hetaste spel

Bologna har hemmaplan och är ett bättre lag än Chievo. Tydligen saknar de tre spelare också, det gör det lockande.

Napoli är ett mycket starkt hemmalag. Catania är likaså ett hemmalag. Det som kan skymma bilden r att det är nystart och det kan vara svårt att veta hur vissa lag reagerar efter en längre tids vila (läs Inter som exempel). Upplev riktig spänning med Liveodds hos Betway!

Huddinge vann med imponerande 0-6 borta mot Sundsvall. Det bygger laget på med att vinna mot Mariestad. Dock har Huddinge svårare för bottenkonkurrenter och Mariestad har börjat hitta målet även på bortaplan. Men det ska räcka för Huddinge säg 4-3...Spela Live på Hockey - Klicka här!

Valbo fick torsk mot Visby borta, det är inte lätt att vara ute på det öppna havet... Valbo hemma är ett starkt hemmalag och vinner trots att det är Nyköping.

Örebro är det fågel eller fisk? Det är skandal att det inte finns ett lag minst i alsvenskan med tanke på Örebros hockeyhistoria och storlek på staden. Örebro vann inte mot Tranås men nu kommer det en säker seger.

Atletico Madrid är starka hemma. Torsken mot Barcelona är glömd och nu vinner laget mot Bilbao. Som vanligt är Bilbao täta och svåra men här gör Aguero minst ett mål. Spela Live på Fotboll - Klicka här!78 Bologna - Chievo - 1 - 1,70
81 Napoli - Catania - 1 - 1,50
90 Huddinge IK - Mariestads BOIS HC - 1 - 1,55
96 Valbo AIF - Nyköpings HK - 1 - 1,60
98 HC Örebro 90 - IK Pantern - 1 - 1,40
100 Atletico Madrid - Athletic Bilbao - 1 - 1,50
-------------------------------------------------------
Summa odds 13,28 = ev vinst 13,28 x 100 = 1328

Jämför spelbolagen på nätet


Saldo efter dagens spel 700 kr
Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Erotik i luften?
2 Sexy for u
Skär tänder av ilska
Ruggigt starkt
Homofob
Lever inte längre i synd
Har Tintin mördat sin föräldrar?
Badar i champagne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!