Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 14 januari 2009

Smisk, smisk och åter smisk.

Jensen Invest AB har övertagit aktierna och verksamheten i Stockholm International Jazz & Blues Festival AB från Industrifonden och SAMI ( Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation, ek för), som drivit festivalen sedan 2003. Ny vd för festivalen blir Ingvar Jensen själv. Det skriver man idag på stockholmjazz.com

Sportbladets reporter testade själv en grisfösare i baken på sig själv. Det var som att bli bränd på rövhalvan av en ilsk humla och flera timmar senare var baksidan fortfarande öm. Grisfösaren genererar enligt tillverkaren 17 000 volt som alltså skjuts in i rumpan på hästen...

Ouch...

Turbutiken är lättade över att 110 miljonersvinnaren givit sig till känna. Det hade varit katastrofalt om lappen kommit bort, säger Ann Larsson, spel- och förbutiksansvarig på Ica Maxi i Helsingborg till Sportbladet Spel.

Varför skulle det vara katastrofalt? Vet man inte om det så är det ju ingen skada skedd. Däremot om man visste om att man hade vunnit men inte hittade lappen, då skulle det inte vara så roligt...

Spela Lotto Gratis!

Köttfärshanteringen på Ica Maxi i Södertälje kommer inte att leda till åtal. Kammaråklagare Solveig Sörlien anser att det inte går att styrka brott i det fallet mot livsmedelslagen.


Vi gör en Walmart. Det säger Johan Wahlström i countryrockbandet Stockholm Stoner. Tillsammans med Mats Ronander har bandet gjort en skiva som bara säljs i Coop Forum och Coop Extras butiker. Förebilden är den amerikanska varuhusjätten Walmart som satsat på att producera skivor som bara säljs i de egna varuhusen.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

PA Resources spår att bolagets investeringar i infrastruktur, capex, minskar väsentligt under 2009. Detta i samband med att Azurite-fältet i Kongo startar produktion under andra kvartalet i år. Det framgår av PA Resources presentationsmaterial från SEB Enskildas nordiska seminarium i Köpenhamn den 8 januari.


Skälen för Sverige att "gå med i euron" har stärkts under höstens ekonomiska kris. Det sade folkpartiledaren och utbildningsministern Jan Björklund i riksdagens partiledardebatt på onsdagen.Stockholms röd-gröna opposition föreslår att den årliga kulturfestivalen i Stockholm utökas för att nå en ännu större publik. Stockholms kulturfestival har under sin augustivecka kostat staden cirka 12 miljoner kronor. "Detta får anses billigt med tanke på festivalens genomslag och omfattning", menar s, v och mp. Festivalen har vuxit kraftigt varje år sedan starten 2005 till omkring 600 programpunker och 300.000 besökare.

Vill du ha gratis biobiljetter?

Allt fler succéserier i tv läggs nu i papperskorgen. ”Prison break” är senast ut i raden. Tv-bolaget Fox har nu meddelat att serien läggs ned och att det inte blir fler avsnitt efter vårens omgång. Serien är inne på slutet nu. Det föll sig så. Vi vill sluta på topp, sade kanalens nöjeschef Kevin Reilly vid Television Critics Association-mässan i Los Angeles i tisdags, skriver Us Magazine. För E Online utvecklar han resonemanget. Vi har kommit till en punkt där vi berättat de flesta historierna och vi vill ha en stark avslutning på serien, säger Kevin Reilly till sajten.

Det skönt när det blir ett avslut på serier medan de har någonting att berätta. Allt för många serier bara mal och mal utan innehåll. Serierna bara återupprepar och till slut tröttnar man och slutar följa serien. Då är det bättre med serier som ha ett riktigt avslut.Enligt en ny undersökning funderar var fjärde säsongskortsinnehavare på att sluta betala sina dyra biljetter i PL. Tidningen The Guardians sammanställning visar att priset för att se en match i Premier League genomsnittligt ligger på dryga tusen svenska kronor. Alldeles för mycket pengar, tycker många. De senaste 15 åren har sportens inflation vida överstigit den som rått i resten av samhället. Nu ser det ut som att fotbollen får skörda konsekvenserna av sin egen kortsiktighet, säger Malcolm Clarke, ledare för supportrarnas intresseorganisation till The Guardian. Fansen vet om att de kan gå till puben helt gratis och titta på sina favoritlag. Det börjar bli ett attraktivt alternativ för många, säger Clarke.

Att en mer välbärgad, äldre publik allt mer kommit att dominera åskådarfloran är också känt. Gemene britt har helt enkelt inte råd längre, menar Clarke. Klubbarna måste bestämma sig för vilka de vill försöka locka. Kanske kan de ta ännu mer betalt, men i så fall av färre - men rikare - personer, säger han.

Det vore döden för PL om det bara kommer att vara rika som sitter på läktaren, samtidigt är sänkta priser också en väg til döden. Sänkta priser leder till sämre spelare (lägre löner) och sämre spelare leder till urholkat intresse. Tala om rävsax...
Smisk, smisk och åter smisk. Det är vad jag är värd efter 2009 års öppning av spelandet. Det har inte varit speciellt bra och ingen lycka heller. Jag har velat lite för mycket och inte valt rätt. Kanske har jag gått lite för mycket på de tips och information som man har tagit del av när det viktigaste är dn egna magkänslan och analaysen.

Det ska bli ändring på det.

Jag hatar cuper för det andra. Lagen agerar alltid oförutsägbart i cuper och därför hatar jag cuper. Därför känns det toppen när det nästan bara är cupmatcher...

Bottenmöte i NHL - i varje fall om man ser formmässigt. Pittsburgh kunde man alltid lita på hemma, menefter senaste tidens kräftgång är det ett mycket tveksamt spel trots att de möter ett lag med minst lika dålig form - Washington. Vem som kommer att vinna bottenmötet är svårt att sia om, men om man skulle sätta en slant så skulle det nog bli Pittsburgh pga fördel av hemmaplan.

100% bonus upp till 1000 kr hos Betway - Klicka här!

Jag avskyr ju cuper men idag är det svår att undvika matcher som inte involverar cup. Jag har tagit ut en match och dt är i franska cupen. Bordeaux är laget som har förärats mitt förtroende. Bordeaux är ett starkt hemmalag och möter Chateauroux från de lägre divisionerna. Klassskillnaden, hemmaplan och hedern ska vara till Bordeauxs fördel.

Spela Live på Fotboll - Klicka här!

Mora har hittat formen trots senaste förlusten mot AIK. De var inte så långt ifrån att få en pinne trots att de var utspelade i första perioden. Nybro emma låter som en bra uppgift.

Spela Live på Hockey - Klicka här!

Warberg är kanske superligans bästa lag, hemma dominerar de stort och de flesta får vända tillbaka med svansen mellan benen, något som jag inte behöver nu...

Jämför spelbolagen på nätet

Det skiljer fyra placeringar mellan Helsingborg och Hallby, men kavlitetsmässigt är det en ocean. Här får 110 miljonersstaden ny anledning att fira...

Unibet ger dig 1000 Kr att spela för! Klicka här!

53 Bordeaux - Chateauroux - 1 - 1,30
56 Mora IK - Nybro IF - 1 - 1,15
70 Warberg IC - Järfälla IBK - 1 -1,10
71 Ov Helsingborg - Hallby - 1 - 1 - 1,10
-------------------------------------------------
Fyrling summa odds 1,51 ev vinst = 500 x 1,81 = 904

Saldo efter dagens spel: -500 kr

Hitta de bästa oddsenSe Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Världen darrar över raset
Domaren: Så stora bröst har du inte...
Skål på er!
Bra med finanskris
Lyx yacht säljes
Smisk, smisk och åter smisk.
Inbördeskrig i Övik
Alex Schulman mobbad av AIK-tränare
SAAB till salu på eBay...
Cha Cha Cha med döden...
Värre än befarat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!