Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 18 januari 2009

Peppe Eng var sexigare...

Mika Sankala, 44, blir ny tränare i svenska mästarklubben Umeå IK. De sista detaljerna i kontraktet blev klara på söndagen. En fantastisk utmaning att få jobba med världens bästa fotbollstjejer, säger Sankala till TT.

Mika har ingen erfarenhet av kvinnliga fotbollsspelare. Om man tycker att steget från damfotboll till herrfotboll av Jeglertz är kontroversiellt, måste man tycka att Mikas steg är minst lika i ögonfallande. Mika kommer inte att få det lätt. Umeå kan mycket väl vara på väg mot slutet av sin dynasti. Det är bra att en ny tränare får ta över laget när Marta har lämnat, det gör att den nya tränaren inte har någon erfarenhet av hennes kapacitet och betydelse för laget.

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Hur ska Malmö vända på trenden? Efter lagets sjätte raka hemmaförlust undrar man vad ska Malmö göra för att kunna vända det här? Tränarbytet har ju inte givit det resultat som man kanske hade hoppats på. Så vad kan man göra då? För det första måste Malmös äldre spelare ta ansvar. Mathias Johansson och Jonas Höglund måste producera. Höglund har förvisso bidragit med lejonparten av alla Malmös mål, men det räcker inte till. Nu när det kärvar som mest måste han kliva fram. De rutinerade spelaran kan inte gå och gömma sig utan de måste bereda vägen. För det andra kanske man skulle pröva att sätta in någon het junis. Någon som har visat framfötterna och kan explodera i några matcher. Om inte ekonomin räcker till så kan det vara smart att sondera sin egen resursbank. Det är inte säkert att det finns någon junior som är tillräckligt bra för att räcka till en längre tid, men det kan vara fullt tillräckligt för att leverera under några matcher, allt för att få igång laget.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Trots mängder av utvisningar och rött kort på Kim Andersson och skada på Lukas Karlsson lyckades Sverige besegra Sydkorea med 31-25. Sverige hade greppet hela matchen och imponerade stort. Svenskarna visade en imponerande skärpa hela vägen. Trots att domarna visade ut svenskarna en efter en för olika förseelser i början lyckades man hålla huvudet kallt.

Sverige visade upp ett imponerande spel, både anfallsmässigt och försvarsmässigt. Laget fick också en drömstart trots utvisningarna i början av matcherna. Tyvärr var det skador och utvisningar som skymmer insatsen. Skadan på Lukas Karlsson kan bli mycket kostsam, han vara oerhört bra och med tanke på att Dalibor Doder inte kunde vara med och är säkert inte speciellt bra fit så är Karlssons skada mycket olägligt. Axlen ur led betyder oftast en längre tids rehab och vila. Sverige skulle behövt honom, nu måste någon annan stiga fram som spelmotor.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Tottenham är ett av fem lag med 21 poäng i botten. De ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket men det är bara målskillnad som skiljer från ligans sista lag WBA. Defoe gjorde mål i sin nygamla klubb mot sin gamla klubb Portsmouth.Jag tippade Tottenham som segrare men jag sa också att det troliga skulle bli ett kryss och det blev det...Spurs är intresserad av Bellamy, jag hoppas vid allting som finns på denna värld att de inte köper honom. Det blir bara trubbel med honom och han är i slutet av sin karriär. Det vore att slänga pengarna i sjön.

Skydda din privatekonomi mot arbetslöshet!

Kitty Jutbring jämför sig själv med Peppe Eng. Jag kommer underifrån och ska visa dom säger hon i en intervju med Aftonbladets TV. Skillnaden mellan dig och Peppe Eng är att han visste att han inte var bra och hade lite självdistans till det, Peppe Eng var tom sexigare... Men Kitty är inte favorit att åka ut enligt oddsen. Erik är den som får de mesta tipsen att vinna och oddsen är lägst på honom.Hitta de bästa oddsen

Selected Gadgets - MrGizmo.seSe Dagens Spel av mig

Läs Dagens Inlägg:

Peppe Eng var sexigare...
Slutet på en era...
Budet är bara löljigt...
Big, bigger, USA
Svenska folket vill ha kärlek...
Jag ljuger så bra...
Elitserien är som Lets Dance
Det suger fett...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!