Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 14 januari 2009

Lyx yacht säljes

MFF och PSV är nu överens om Ola Toivonens övergång. Det kan sportbladet.se avslöja. Därmed är övergången att betrakta som helt klar. Prislappen ska ha landat mellan 35-40 miljoner kronor.

Skönt att det är över nu. Jag tror att det passar honom att komma till holland. Kanske en framtida a-lagsman i fotboll? Malmö är i varje fall duktiga på att sälja spelare och få bra betalt för dom.

Vill du ha gratis biobiljetter?

SAS har kommit överens med samtliga fack om nya kollektivavtal, som bland annat innebär frysta löner och längre arbetstid.


Merrill Lynch räknar med att börsnoterade bolag sänker sina utdelningar för 2008 med omkring 20 procent, och spår lägre utdelningar även för 2009. Det sade Merrill Lynchs chefsförvaltare Gay Dugan under ett seminarium på onsdagen där banken gav sin syn på utvecklingen för den globala ekonomin och värdepappersmarknaderna under 2009. Han spår också att bolagen kommer att fortsätta lansera nya besparingsprogram under 2009, och att regeringar kommer att behöva genomföra ytterligare stödåtgärder under året.

Mats Wennerholm tror inte att en ny tränare är räddningen för laget. Där tror jag att han kan ha fel. Laget behöver ny input och där kan laget lyfta sig om det börjar bra. Men kommer det att fortsätta i samma hjulspår ja då kan det bli riktigt kritiskt.

Jyske Bank ser ytterligare kurspotential i SAS-aktien, trots att den har stigit med drygt 30 procent sedan årsskiftet. "De första indikationerna på de pågående förhandlingarna med facket ger anledning till optimism för SAS framtidsutsikter. Genom att kraftigt minska kapaciteten, ha avyttrat Air Baltic och delar av Spanair har ledningen visat på stor handlingskraft", skriver Jyske Bank i en färsk analys med rubriken "Optimismen är intakt". Banken upprepar därför sin köprekommendation och höjer riktkursen till 38 danska kronor från 35 kronor, framgår det av en analys som publiceras på onsdagen.

Astrazeneca har fått höjd riktkurs av Citigroup, till 31 pund från tidigare 27 pund. Det skriver EMS. Morgan Stanley höjer riktkursen för Securitas till 66 kronor från tidigare 55, skriver Reuters. Deutsche Bank höjer riktkursen för Castellum till 64 kronor, från tidigare 55 kronor, skriver Reuters. Deutsche Bank sänker riktkursen för Fabege till 35 kronor, från tidigare 37, skriver Reuters. Handelsbanken har sänkt riktkursen för Axfood till 140 kronor, från tidigare 160 kronor. Samtidigt kvarstår rekommendationen minska. Handelsbanken sänker även utdelningsprognosen Axfood för 2008.

Industrikoncernen ABB har fått en order värd 45 miljoner dollar, cirka 370 miljoner kronor, som avser uppgraderingen av kärnkraftverket i Forsmark. ABB ska tillhandahålla "ingenjörsmässig expertis och kraftprodukter", till projektet, som syftar till att öka uteffekten och livslängden på det Vattenfallägda kraftverket. Det skriver ABB i ett pressmeddelande.

Övervikt ? Vi söker 20 personer som vill tappa all sin övervikt.

Deutsche Bank kommer att redovisa en förlust för fjolårets sista kvartal på cirka 4,8 miljarder euro, drygt 52 miljarder kronor, meddelar bolaget i en överraskande vinstvarning som fick aktien att sjunka kraftigt på onsdagsförmiddagen.

Roliga och provocerande texter på t-shirts

Tyska jätten Bavaria Yachts ligger inte på latsidan under rådande lågkonjunktur. Varvet släpper snart två helt nya modeller – en motorbåt och en segelbåt.

Båda är mycket snygga...


IT-bolaget Carl Lamm meddelar att försäljningen under det senaste kvartalet trots en mycket svag marknad ökade med 8,5 procent till drygt 330 miljoner kronor.

Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


AIK får klara sig utan mittfältaren Elin Ekblom Bak i årets allsvenska fotbollssäsong. Ekblom Bak är gravid och ska bli mamma för första gången i höst. För mig är detta ett naturligt steg att ta i livet nu. AIK stöttade mig direkt i mitt beslut och har generöst erbjudit mig en lösning för en fortsatt framtid i klubben, säger Elin Ekblom Bak till klubbens hemsida.


De israeliska bombningarna av Gaza har nu krävt närmare 1 000 liv. Tre av de dödade är palestinska toppspelare i fotboll. Bland dem finns landslagsmannen Ayman Alkurd. Dagen före dödades ytterligare två spelare, Shadi Sbakhe från Khadamat Alniserat och den 24-årige mittfältaren Wajeh Moshtahe från Ittihad Alshojaeya i Gaza. Sbakhe och Moshtahe var båda tidigare spelare i det palestinska landslaget.Se Dagens Spel av mig

Läs Dagens inlägg:

Världen darrar över raset
Domaren: Så stora bröst har du inte...
Skål på er!
Bra med finanskris
Lyx yacht säljes
Smisk, smisk och åter smisk.
Inbördeskrig i Övik
Alex Schulman mobbad av AIK-tränare
SAAB till salu på eBay...
Cha Cha Cha med döden...
Värre än befaratInga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!