Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 8 januari 2009

Skamliga förslag...

Nio månader efter senaste NHL-matchen gjorde Mats Sundin alltså comeback i natt. Att påstå att den svenske superstjärnan gjorde succé är att ta i, men han genomförde matchen utan mankemang. Fysiskt kändes det bättre än än jag hade hoppats, säger ”Sudden” till AP efter slutsignalen. Som väntat spelade ”Sudden” i en kedja med Mason Raymond och gamle Toronto-kompisen Kyle Wellwood. De fick begränsat med istid i inledningsperioden, främst på grund av att Vancouver drog på sig tre utvisningar, men i andra och tredje blev de mer delaktiga.

I ett powerplay i slutet av andra perioden fick hans också spela i en helsvensk uppställning med tvillingarna Sedin, Mattias Öhlund och Alexander Edler. Hans nya klubb Vancouver Canucks besegrade Edmonton på bortaplan med 4-2 och tog sin första seger på tre matcher.

Edmontontränaren Craig MacTavish såg fina tendenser i 38-årige Mats Sundins skridskoåkning. Han kommer definitivt att bidra med sitt kunnande. Alla vet att i sådana här lägen handlar det bara om hur utvecklingen ser ut på längre sikt. Och det är förstås svårt att avgöra, Sade MacTavish.

Speltid: 15.02 (varav 3.05 i numerärt överläge). Per period: 3.08—5.29—6.25.
Antal byten: 24. Mål/assist/utvisningar: 0/0/0. Antal skott: 6. På mål: 0. Utanför mål: 2. Blockerade: 4. Utdelade tacklingar: 1. Tekningar: 9—9. Källa: Nhl.com. (TT)

Sudden kommer att bli bättre - mycket bättre. Det enda som gäller för honom fram till slutspelet är att hålla sig fri från skador och jobba upp timingen. Kan Mats Sundin bli en av de fem mest klassiska comebackerna i NHL? Tja tittar man på Sportbladets lista borde det var möjligt i varje fall att peta, Alexander Daigle...

ABB har ökat sin ägarandel i det finländska samriskbolaget Ensto Bush-Jaeger från 21 till 100 procent. Affären slutförs i det första kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.


Nigel Clough presenterades före matchen som Derbys nye tränare, men satte sig sedan på läktaren då han inte tillträder förrän på torsdag. Derbys styrkor leddes i kväll – för första och enda gången – av David Lowe, som hämtats upp från ungdomsakademin. Championship-klubben besegrade överraskande de regerande Premier League-mästarna med 1–0 i ligacupens första semifinalmöte. Man kan lugnt säga att Lowe hade hundraprocentig utdelning...

Sir Alex Ferguson ställde upp med ett reservbetonat lag, men slängde in Wayne Rooney och Cristiano Ronaldo mot slutet för att åstadkomma en kvittering. Men närmare än en frispark i utsidan stolpen av Ronaldo kom inte laget. United kan reda ut situationen den 20 januari på Old Trafford då returmatchen spelas.En vinstvarning från processorjätten Intel och ett fallande oljepris utlöste de största fallen på USA-börserna på omkring en månad på onsdagen. Dow Jones industriindex sjönk 2,7 procent till 8.769,9 medan Nasdaqs kompositindex tappade 3,2 procent till 1.599,1. Oron över recessionen tog åter överhanden på Wall Street på onsdagen sedan Intel utfärdat en vinstvarning på grund av fallande efterfrågan på datorer. Processortillverkaren föll 6,2 procent och drog med sig andra teknikjättar som Apple och Microsoft, ned 2,2 respektive 6 procent.

Därtill visade ny statistik att sysselsättningen i den privata sektorn i USA rasade med 693.000 jobb i december. Det var betydligt värre än väntat, ekonomer hade i snitt spått en minskning med 473.000 jobb. Axier.se - Aktietips som fungerar i både upp- och nedgång på börsen. Sedan 2001 har vi varit aktiva i börsens alla faser och lyckats leverera kloka råd till våra kunder. Bli kund du med. Gratis nyhetsbrev, testa idag


Q-Med har avslutat det internationella distributörsavtalet med Palomar Medical som ingicks mellan parterna i januari 2008. Det framgår av ett pressmeddelande.


Uppsala är nya serieledare i basketligan efter en högdramatisk seriefinal där smockan stundtals hängde i luften och utgången var oviss ända fram till den sista perioden. Solna var på väg mot en säker seger men med ett otroligt skytte reste sig Uppsala och vann toppmötet i basketligan med 94-74.

Det är hög tid att göra sig av med sina Nordea-aktier. Det anser UBS, som sänker rekommendationen för storbanken till sälj från tidigare neutral, skriver Bloomberg News på torsdagsmorgonen. Även Scania har passerat bäst före-datum. S&P Equity Research sänker lastbilsjättens rekommendation från behåll till sälj. Riktkursen 60 kronor upprepas, skriver EMS.

Scania har ingen fallhöjd, men det som gör att Scania är osäkert är budpliktsregeln. Tyska Porsche kontrollerar 69,5 procent av rösterna och 41,4 procent av kapitalet i Scania sedan Porsche köpt på sig fler aktier i Volkswagen, som i sin tur är storägare i Scania, enligt ett flaggningsmeddelande. Sedan tidigare har Porsche berättat att bolaget passerat 50 procent av ägandet i Volkswagen. Därmed tvingas Porsche lägga ett bud på samtliga aktier i Scania enligt budpliksreglerna. Samtidigt tals det om att Porsche kommer att lägga skambud...

Handelsbanken riskerar att förlora 800 till 900 miljoner kronor efter att ha lånat ut pengar till finansmannen Maths O Sundqvists bolag Landå, skriver Dagens Industri. De lånade pengarna användes till aktieköp. Säkerheten för aktierna utgörs enligt DI av aktier i Maths O Sundqvists privata fastighetsbolag. Men flera andra banker, däribland Carnegie, ska ha säkerheter i samma bolag.

Jag trodde det var olagligt att ha samma säkerhet för två olika affärer, men alla korten kanske inte var på bordet när det gällde aktieaffärerna?Se Dagens Spel av mig här

Läs Dagens Inlägg:

Mål med baken...
Vem är det som darrar?
Robinson är på G...
Det krävs mer sex!
Atomprocessor ger möjligheter
Mormorstrosor - sexiga underpants
Patetiskt
Dödlig propp
Terrorattack i Malmö...
Skamliga förslag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!