Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 17 januari 2009

Trotsig korkad junis...

Schweiz är på väg emot en riktigt bra alpin världscupsäsong. På lördagen kom av allt att döma ännu en seger när Didier Defago briljerade i det klassiska störtloppet, Lauberhornrennen, i Wengen.

Budson - Öresauktioner och Lägsta budet auktioner

Klumpig, dum i huvudet och med en attityd som suger. Juryns omdöme om Kitty Jutbring, 31, efter fredagens ”Let’s dance” är inte nådigt. Poängen blev fyra ettor. Kunde jag ha räckt upp en nolla skulle hon ha fått det, säger Dermot Cleminger, 35.

Kitty Jutbring är riktigt dålig detsamma hennes attityd som påminner om en trotsig korkad junis, och borde ha fått lämna Lets Dance, nu kommer hon få vara kvar ett bra tag. Hon är som de där artisterna och grupperna i Schlagerfestvalen som får proteströster från de som inte gillar melodifestivalen. Kitty har också fördelen med att vara ett ansikte för ungdomar och barn, det finns säkert en fanskara bland dessa som stöttar henne i vått och torrt. Antalet smsröster från junisar kan bära långt för henne... Hon är också själv som en av dessa trotsiga junisar så det är inte konstigt att de har henne som favorit. Hon är TV4:as drömdansare, en som väcker känslor och engagemang. Den som har en fribiljett till friheten är just nu Scott, det är mycket troligt att han trillar dit så att sätta en peng på honom som loser nästa vecka kan vara bra investerade pengar, även om oddsen är låga...Hitta de bästa oddsen

Gula tänder? - Vi har lösningen!

Åre är världens bästa skidort före orter som Aspen, St Moritz, Courchevel m.m. De jämtländska pisterna toppar årets lista i ansedda lyxresetidningen Condé Nast Traveller. Åre, lockar framför allt med sin stora bredd av backar för hela familjen och alla nivåer. Och skidortens berömda after-ski erbjuder klubbar och barer som varje helg fylls med gräddan av Stockholms nattliv, skriver tidningen. Det stora utbudet av vinterskoj utanför backarna - hundslädfärder, isklättring och Europas längsta zipline - linbaneåkning 60 meter upp i luften fastspänd enbart en sele, bidrar också till att Åre brädar namnkunniga orter som amerikanska Aspen, franska Courchevel och spektakulära Himachal Pradesh i Indien i årets rankning. Tidningen rekommenderar läsarna traditionstyngda sekelskiftshotellet Diplomat för ståndsmässig logi i de jämtländska fjällen. Condé Nast Traveller är en amerikansk resetidskrift med inriktning på exklusiva resmål. Se listan här: Condé Nast Traveller

Ola Lindgren gick förbi mig en halv minut efter att Sydkorea chockat, skakat och nästan, nästan besegrat guldfavoriterna Kroatien. Han vände sig om, drog handen över pannan, låtsades torka svett från pannan och drog på sin tjocka, obligatoriska mössa. En gest som säger det mesta. Men Ola Lindgren hade det i och för sig på känn. Liksom Staffan Olsson, som redan för en månad sedan sa till mig att morgondagens match mot Sydkorea skulle bli ”en otäck match”.

Nyckelmatchen är mot Sydkorea. Det lär bli torsk mot Kroatien, men Spanien är inte omöjliga så helt klart är matchen mot Sydkorea nyckelmatchen.


Skillnaden mellan inkomsterna i städerna och landsbygden växte i Kina under 2008, enligt landets jordbruksministerium. I genomsnitt hade Kinas stadsbor 3,36 gånger så stora inkomster som invånarna på landsbygden 2008, vilket innebar en smärre ökning jämfört med 2007 då motsvarande förhållande var 3,33:1. I pengar räknat var den genomsnittliga inkomstskillnaden 11 100 yuan (drygt 13000 kronor), uppgav ministeriet igår enligt nyhetsbyrån AP.


Den ekonomiska krisen har satt krokben för nybilsförsäljningen. Men den sätter också sina spår på begagnatmarknaden. Enligt Bilpriser.se har begagnatpriserna på kombibilar och stadsjeepar minskat med 10-15 procent i snitt mellan januari 2008 och januari 2009. Samtidigt har priserna på småbilar och miljöbilar minskat med 5-8 respektive 6-9 procent. Bland de bilar som tappar mest i värde finns Saab och Volvo. Särskilt Saabs modeller har det tufft att behålla värdet i begagnatledet enligt statistiken från Bilpriser.se. Bland kombibilar av 2006-års modell med 4.000 mil på mätaren har exempelvis en Saab 9-5 2.3t tappat 50 procent av nybilsvärdet. Det kan jämföras med Toyota Avensis 2.0 eller BMW 325i Touring som klarar sig med en värdeminskning på 35 procent. Bland mellanklassbilarna från 2006 som gått 4.000 mil tillhör Volvo S60 2.4 och Saab 9-3 2.0t förlorarna med ett tapp på 42 procent. Bäst klarar sig Toyota Corolla 1.6 med en värdeminskning på 27 procent.Läs Dagens Inlägg:

Skandal, enbart skandal!
Mygel som låg bakom
Ni har ingen chans
Metallica + Guns N Roses på samma hotell - grattis...
Trotsig korkad junis...
Homorykten knäckte honom?
Krossad av takboxens katapult?
Struntpratslistan har blivit lång...
Dina höftrörelser, det är bara åååhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!