Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 8 januari 2009

Mormorstrosor - sexiga underpants

Enligt uppgifter till Sportbladet är klubben redan överens med Skellefteås landslagsback Tobias Viklund. Inga kommentarer, säger Frölundas general manager Kent Norberg. Skellefteås sportchef Lars Johansson säger sig inte veta någonting om en eventuell övergång. Jag vet inte om han är klar för Frölunda eller inte. Vi pratar regelbundet med våra spelare, men jag har inte hört att han bestämt sig än.

Jaha du, en sportchef som sitter med mössan i hand. Det är ju typiskt att det är Skellefteå som är blåsta på en bra back. Förra gången var det Lee Goren, som för övrigt visst snart ska vara klar för Färjestad igen. Klubben måste bli bättre på att knyta upp spelarna innan det börja ryckas.

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo kraschade med sin Ferrari i dag på förmiddagen, rapporterar brittisk media. Ronaldo ska ha klarat sig utan skador men enligt vittnen var hans Ferrari totalt demolerad. Det är otroligt att han kom ur den helt utan skador, säger ett vittne.

Närapå varannan landstingsmärkt trosa och kalsong försvinner från sjukhusen varje år i Sverige. Kostnad: 15 miljoner kronor. Det visar en kartläggning som Sveriges Radio Östergötland har gjort. Största svinnet är bland underkläderna men även skjortor och byxor försvinner. Kostnaderna för förlusterna beräknas till runt 15 miljoner kronor per år.

Det är märkligt, har dom sett hur underkläderna ser ut? Farfarskalsonger och mormorstrosor framstår som heta sexiga underpants i jämförelse med landstingets underkläder. Det måste vara några som har problem med synen och känseln för annars kan man inte vilja ha på dessa hemska underkläder...

Affärsvärlden har tittat lite inför rapportperioden, det här ser de när de tittar i den magiska spåkulan. Flera av börsens storbolag spås redovisa rejäla vinstras i boksluten. Volvo, Holmen och Saab väntas redovisa nästan en halvering av vinsten jämfört med motsvarande kvartal 2007. Och Skanska och SSAB tappar ungefär en tredjedel av vinsten, om analytikerna räknat rätt.

Det finns dock flera bolag som väntas klara det fjärde kvartalet med bravur. Analytikerna räknar med att Atlas Copco, Oriflame och Meda alla redovisar kraftiga vinstlyft i det fjärde kvartalet. Sen är det dock slut på det roliga. Nästa år faller vinsten för de tre bolagen, enligt analytikerkollektivet. Börsens största bolag, Hennes & Mauritz, väntas trotsa det bistra klimatet i detaljhandeln och öka vinsten med knappt 7 procent. Under 2009 ligger förväntningarna på en vinsttillväxt på drygt 5 procent.

Bland bankerna är det bara Handelsbanken som analytikerna spår ett vinstlyft för, om än ett måttligt sådant. Nordea, SEB och Swedbank väntas alla redovisa vinsttapp på 20-30 procent i kvartalet. Trion Securitas, SAS och Tele2 vänder förlust till vinst under kvartalet, medan Electrolux och Husqvarna vänder vinst till förlust, visar sammanställningen.

Vinstlyftet för Handelsbanken kom nog innan Sundqvists affär blev känt...
Varselvågen och hushållens ökade pessimism har hittills inte satt några spår hos MTG:s svenska konkurrenter inom betal-tv. "Hittills har vi varit förskonade från det som har hänt. Vi kan konstatera att det säljs färre platt-tv-apparater och att kedjorna har lite problem. Men tv-abonnemangsdelen har gått ungefär som tidigare", säger Mats Almgren, vd för Canal Digital i Sverige, till Nyhetsbyrån Direkt.

Boxer tappade 5.000 abonnenter redan under det tredje kvartalet. Det förklarades huvudsakligen med att konkurrensen har blivit tuffare, särskilt från nykomlingen Telia. Bilden har varit densamma under fjärde kvartalet. "Generellt kan vi inte utskilja en konjunktureffekt från effekten av den hårdare konkurrensen. Vi har en situation med många operatörer och ett aggressivt Telia. Det har vi känt av länge, under hela förra året", säger Johan Bobert, informationschef på Boxer.

Den vedertagna bilden är att betal-tv är mer immun mot sämre tider än vad exempelvis de reklamrelaterade intäkterna hos tv-bolagen är. Abonnenterna är trögrörliga och behovet av underhållning kan till och med tänkas öka i en lågkonjunktur.

Kan man inte åka till London för att se fotboll kan man alltid betala några hundralappar för att se matcherna på TV, så enkelt är det...


Efter 122 dagar utan match gör Tobias Linderoth, 29, comeback i kväll när Galatasaray möter Altay i den turkiska cupen. Jag är med i truppen och jag hoppas på speltid, säger han till sportbladet.se.

Hur många Comebacks har han gjort nu senaste året? Det verkar bli en följetång...


Den videomåldomare som fattade ett felaktigt beslut i matchen mellan Rögle och HV71 i elitserien tar en timeout resten av hockeysäsongen, uppger elitklubbarnas samarbetsorgan Svenska hockeyligan. I pressmeddelandet om videomåldomarens timeout skriver hockeyligan att "videomåldomarna har inga personliga anknytningar till deltagande lag i elitserien. De har handplockats och utbildats av regelspecialister såväl praktiskt som teoretiskt. Samtliga har bakgrund som domare och vissa har även genomgått granskarutbildning."

Enligt Svenska hockeyligan har 650 bedömningar gjorts sedan målkamerorna infördes för sju år sedan och att tre av dessa bedömningar varit felaktiga -"två av dem under de två första säsongerna och den tredje i den aktuella matchen den 5 januari 2009".

Hm, undrar om det bara är tre, eller om det är just tre som kommit i fokus. Det är säkert en högre siffra särskilt om de fall som det har varit tveksamheter på.
Se Dagens Spel av mig här

Läs Dagens Inlägg:

Mål med baken...
Vem är det som darrar?
Robinson är på G...
Det krävs mer sex!
Atomprocessor ger möjligheter
Mormorstrosor - sexiga underpants
Patetiskt
Dödlig propp
Terrorattack i Malmö...
Skamliga förslag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!