Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

onsdag 7 januari 2009

Skotten som dödade...

Facebook är ett populärt verktyg för att behålla kontakt med vänner. Men nu kan den sociala nätverkssajten även användas för ett annat ändamål, nämligen att sparka anställda skriver canada.com. Kosmetologen Crystal Bell fick en obehaglig överraskning när hon gick in och läste sina meddelanden på Facebook. I ett av meddelanden stod det att hon hade blivit uppsagd från sitt jobb.


Sverige hade häng på tredjeplatsen i stafetten i skidskytte. Då kom bomskotten. Ett, två, tre, fyra...skotten som dödade Sveriges chanser. Medan Nilsson gav sig ut på straffrundan förvandlades avståndet till täten från sekunder till minuter. Sverige slutade sjua, 3.40,8 minuter efter de överlägset segrande ryskorna. Ryssland var 1.10,2 minuter före Ukraina och 1.31,4 före trean Frankrike.

Q-Med har fått registreringsgodkännande för Restylane i Kina. Ansökan om försäljningsgodkännande kommer att lämnas in inom kort och försäljning av produkten beräknas påbörjas i slutet av andra kvartalet 2009, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Bolaget tror att försäljningen kommer att börja synas i resultatet från 2010 och att försäljningen ska "vara bra" inom tre år.


Drygt 30 000 svenskar har tagit sig till Thailand över jul för att byta kylan och vintern mot sol och vita stränder. Men det har varit grått och mulet i semesterparadiset Thailand den här julen. Enligt väderbyrån Storm Weather Centre har det från juldagen till och med den 4:e januari regnat 44 mm i Phuket i södra Thailand. Med andra ord har det under tio dagar regnat mer än vad det i genomsnitt gör under hela januari månads 31 dagar.


Tennisåret 2009 har börjat perfekt för både spanjoren Rafael Nadal och schweizaren Roger Federer. På onsdagen tog sig båda vidare till kvartsfinal i turneringen i Doha, Nadal efter seger mot slovaken Karol Beck och Federer efter att ha slagit italienaren Andreas Seppi. Eftersom Nadal är toppseedad och Federer seedad tvåa kan duon mötas först i finalen.


Ericssons dotterbolag Redback har fått en order från indiska BSNL. Ordern avser Redbacks smart edge routers som ska användas i operatörens transportnät. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rykten surrar i Helsingborg om att den okända person som vunnit 110 miljoner kronor hört av sig till Ica Maxi där vinstraden lämnades in. Det påstås det ja, men vi har inte hört ett ljud, säger vinnarambassadör Pierre Jonsson på Svenska Spel.

Den ekonomiska krisen kan mycket väl förvärras. Det säger den kände ekonomen Jeffrey Sachs i en intervju med spanska El País. "Vi befinner oss i en världsomspännande recession som är mycket djup. Om det begås fler fel, kan det leda till en depression", säger han till tidningen.

För första gången på årtionden, kanske någonsin, samlades alla USA:s presidenter på onsdagen för lunch i Vita huset. Den avgående George W Bush tog emot samtliga företrädare som är i livet - Bill Clinton, George H W Bush och Jimmy Carter - samt den tillträdande Barack Obama.

Led Zeppelin ska turnera och släppa ett album utan medverkan av sångaren Robert Plant, skriver NME. Åtminstone om gitarristen Jimmy Page får som han vill. Det enda som återstår är att hitta en värdig ersättare för Plant, som inte längre är intresserad av att greppa micken i det legendariska rockbandet. Vem den nye sångaren ska bli omges av rykten, bland annat har Soundgarden-sångaren Chris Cornell och Aerosmiths Steven Tyler nämnts som möjliga kandidater.Läs Dagens Inlägg:

Skotten som dödade...
Har du något klös kvar, Tiger?
Fotbollsmassakern
Slut på det roliga...
Abramovitj - fattiglappen
Dubbelmoral eller?
Vadet: skotta rinken...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!